Miroslav Nigrin

jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x

Seznam rubrik

Miroslav Nigrin

Zkusme to s proroctvím.

Ono se to do současné atmosféry oslav Cyrila a Metoděje, docela hodí. Tedy věštby a proroctví a v návaznosti na to, přijde pondělní den, kdy slíbil pan premiér Rusnok, že představí svého posledního ministra - tedy ministra financí. Tak co si zkusit trochu zatypovat, na hazardních hrách mi to nevychází, asi podle toho přísloví neštěstí ve hře, štěstí v ..... , co se asi po tom oznámení bude dít....?!

5.7.2013 v 16:48 | Karma: 23,89 | Přečteno: 841x | Společnost

Miroslav Nigrin

A skutečně si tu večeři zaslouží? Fakt dřeli jako koně?

Zeman se vrátil k zažité zvyklosti, tedy k pozvání na večeři odcházející kabinet. A co se stane - uražení chlapci se otočí k pozvání zády. A kteří? No zejména ti, co nejvíc prezidenta kritizovali za to, že nedodržuje zvyklosti. Ti, kteří měli tolik urážejících výrazů na jeho osobu. Přesto je Zeman pozval na onu tradiční večeři. Asi bych tuto zvyklost změnil. Změnil bych jí v tom duchu, že by byli pozváni jen ti, kteří ve svých funkcích měli pro tuto zemi nějaký přínos. Asi by se z tohoto kabinetu zúčastnilo jen pár lidí. No a to, zda dřeli jako koně .. o tom si myslím své, nejvíce práce jim dalo zametat maléry které se po dobu jejich vládnutí objevily. A že jich nebylo málo, troufnu si tvrdit, že by v tomto získali rozhodně prvenství. Tleskámvšem těm, kteří se podílí na rozkrývání všech těch nepravostí a nezákonností, kterých se tato "smetánka" dopouští. Jsem rád, že se vymanili z jejich vlivu a přestali se bát, když jim nějaký Kalousek bude vyhrožovat že u policie skončili ....

4.7.2013 v 10:42 | Karma: 42,28 | Přečteno: 4579x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Tato země by potřebovala politického Travoltu!

Nevím, možná nejsem jediný koho tohle napadlo, když jsem sledoval jak se tenhle člověk chová. Co říkáte, dal by se srovnávat s některým z našich politiků? Kdo řekl s Kalouskem?! ... aha vtipkujete - to ano! Kalousek má asi hodně málo společného! I když kdo ví, neznám ho, takže nevím jestli kromě chemie a mluvení o financích, či krizovanání všeho co se zrovna jemu nehodí do krámu, třeba tu a tam nevysekne taneček z Pomády. No raději to nebudu rozebírat. Prostě mně napadlo, jak by bylo skvělé, mít v politice člověka tohoto typu.

30.6.2013 v 23:08 | Karma: 14,78 | Přečteno: 478x | Společnost

Miroslav Nigrin

Tady je Kalouskovo - Kubo, Mirčo, nekecat a dělat ...

Tak nějak by se dala prezetovat debata v nedělních OVM. Václav Moravec se ukázal jako jeden z těch moderátorů, kteří jednoznačně dávají najevo svoji politickou orientaci. Jeho nátlak na premiéra Rusnoka, byl z velké části až protivný. Dobře někdo si řekne že se mi to zdálo, někomu se to bude naopak líbit, avšak opakováním otázek a snahou dotlačit k odpovědi, kterou moderátor očekává, nebo vyžaduje - to už je značně neprofesionální jednání. Jestli v pořadu doluje z premiéra odpověď na otázku, zda bude mít ještě druhý pokus, když to řekl někde pan Pecina a premiér mu odpoví že o ničem takovém neví a moderátor dál tlačí ve snaze chytit premiéra za slovícko. Podobně neprofesionální mi přijde rozebírat odbornost narhovaných lidí - pokud porovnám odbornosti ministrů Nečasovy vlády... ostatně sami vite - kultura - družinářka, vnitro - nelze dohledat, ale naposledy taxikář, zdravotnictví - rentgenolog, finance - chemik, premiér - přírodní vědy, zahraničí - lesník, číšník, nebo předsedkyně parlamentu - střední zemědělská škola, Podobně z moderátor se chová snad jen paní Drtinová. Nevidím v tom žádnou profesionalitu - jen mi to přijde jako výslechy na Guantanámu v přímém přenosu. Naopak, ne následně jedno moderátorovi, jak nazývá pan Kalousek vládu premiéra Rusnoka, jedno je jak náznakově uráží prezidenta počátkem ruského slova v překladu "jeho blahorodí".... ale opět to nebylo nic mimořádného co bychom od pana ministra nečekali.

30.6.2013 v 15:11 | Karma: 40,37 | Přečteno: 2184x | Společnost

Miroslav Nigrin

Těšíme se na váš odchod!

Myslím si, že velká část naší veřejnosti se těší na odchod protagonistů tzv. vlády rozpočtové odpovědnosti a protikorupčního zaměření. Kdysi tady byla výzva - Děkujeme! Odejděte! Jsem přesvědčen, že pánové z koalice dělají vše pro to, aby si při jejich odchodu lidé odplivli, protože to, co dělají, jak se chovají ve své vlastní agónii, jejich názorové obraty, jejich výroky - jako třeba když paní Němcová řekne, že si to nenechají vzít jako v únoru 1948 - to už je nějaký psychický proces, jakási nákaza mocí! Je to nedůstojné dobrého politika a hlavně slušného politika. Proto nejmenuji pana Kalouska a jeho výroky, neboť jak víme, tento pán je všechno možné, jen né slušný politik.

26.6.2013 v 21:44 | Karma: 29,10 | Přečteno: 1035x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Neodpovědný prezident, neodpovědný premiér - odpovědný Kalousek!?

Tak jsem si přečetl rozhovor Práva s panem Kalouskem. Stálo by za to přidat tomuto pánovi několik přívlastků, jako naštvaný, vzteklý, nadutý, domýšlivý, .....a mimo jiné také naprosto neodpovědný. Při jmenování prezident prohlásil, že jmenování Rusnoka premiérem, vidí jako jednu z možností k tomu, aby se strany ve sněmovně domluvily a rozpustily jí. A země by směřovala k předčasným volbám. I tak celá opozice je pro nové volby a krom toho i většina společnosti! Jen Kalousek to prostě nechce spolknout. Kalousek a jemu podobní kteří kolem sebe kopou a vztekají se, že oni se domluvili na tom že prostě neodejdou a budou dělat všechny možné justy i kdyby to mělo tuto zem úplně odrovnat.

26.6.2013 v 9:18 | Karma: 39,77 | Přečteno: 3048x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

A kdyby to pán Bůch byl, tak je to jedno, my máme 101.

Když tak sleduji ten rumraj po jmenovaní nového premiéra, tedy Jiřího Rusnoka, tak nad tím jen kroutím hlavou. Nevím co si o tom myslet. Ale vyjádření pana Kalouska, který byl rozškrtnut do ruda, že bude muset odejít člověka nenechá klidným - z jeho vyjádření vyplývá, že ten jediný předurčený je on a ti, kteří seděli ve vládě Petra Nečase. Podobně, vyjádření paní Němcové, že tato vláda tím ztrácí dynamiku.. ptám se jakou - v malérech, bylo vážně úsměvné Ať už to nazveme jakkoli, třeba jako srážka dvou nákladních vlaků, jedno je jasné každému kdo to sleduje. Tato vláda si zvykla z pozice síly a domluvy mezi sebou vytrvávat na svých postech a řešit si věci po svém. Ostatně se to ukázalo i v jednání ve sněmovně, kdy místo pokračování a projednávání zrušení S-karet, ukončili schůzi. Dalším zajímavým momentem bylo sdělení pana prezidenta, že mu ještě včera paní Karolína Peak sdělila, že jejích osm lidí svůj podpisů pro podporu stávající vlády, nepřidá.

25.6.2013 v 17:16 | Karma: 36,71 | Přečteno: 1671x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Já -já já! Každý jiný nápad je ten nejšpatnější!

Tak se nám zase pan Kalousek rozvášnil. On má vůbec v poslední době hodně starostí. Napřed vystartuje proti ODS aby si napřed zajistila předsedu sněmovny než bude jmenována Němcová premiérkou - protože světe div se, ale krom policie a státního zastupitelství nás nechce poslouchat ani prezident a to je pro Kalouska škandál! Nakonec si tahle povedená partička "nenahraditelných" upeče dohodu - vy nám zvednete tlapky pro Němcovou, my vám dáme post předsedy PS - no a kdyby to nakrásně s Němcovou nevyšlo, tak předseda PS sněmovny může jako třetího navrhnout na premiéra Mirka Kalouska! No a do toho nám nějakej Zeman přece vidle nehodí, prohlásí šéf naší diplomacie, s rukama hluboko vetknutýma do kapes, aby v zápětí nonšalantně líbal ruce přítomným dámám....

24.6.2013 v 10:31 | Karma: 28,11 | Přečteno: 978x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Záchranářka Němcová?

Když jsem zaslechl prvně návrh postavit tuto paní do čela vlády, tak jsem se domníval že jde o vtip. Asi ne, no zaplať bůh, že ona nemůže být premiérem hned, tak jak by si představovala ODS, ale že může být maximálně typem pro prezidenta! Který může rozhodnout že jí pověří sestavením kabinetu. Rozhodně nevěřím, že se cokoli na současném kabinetu se cokoli změní. Takže dál Kalousek, dál Peak, dál Bendl, dál Stanjura, Heger atd--- Tohle není změna, kterou si žádají lidi v této zemi.

20.6.2013 v 9:12 | Karma: 25,57 | Přečteno: 709x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Že by potrefené husy?

Tak se nám ozval i pan expremiér Topolánek. Ten označil soudní orgány, které před ním nazvala někdejší NSZ justiční mafií, což i soud v podstatě potvrdil, dokonce justiční juntou! Na dotaz co by chtěl, řekl, že totéž co ostatní - vyšetřit a případné trestné činy potrestat. Jen se mu nelíbí prý teatrální zákrok policie ...je zajímavé jak rychle se může ujmout hloupé označení. Pan expremiér si k tomu přidal ještě i policisty s beranidly a vyrážením dveří - nejspíš má teď coby velký podnikatel, hodně času na to, dívat se na akční filmy. Nebo si snad někdo z vás všiml že by byly někde vyražené dveře? Ale proč si to nepřidat když už se to tak pěkně hodí k označeni - teatrální zatýkání, že? Panu Topolánkovi vyhovovalo to, že když např v ČT natočili kritický pořad směrovaný proti jeho kamarádovi Dalíkovi, tak se zakázal odvysílat. Jóó mít to pod palcem to je pohoda .. tak se vládlo komunistům dobře - a tihle v tom chtěli pokračovat - tedy navíc s postupným rozebíráním toho cennějšího v zemi!

19.6.2013 v 14:45 | Karma: 26,76 | Přečteno: 1144x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Co říkáte, kdy si pro ně přijdou? A jsou posledními?

Dva provokativní nadpisy mně opět poslaly ke klávesnici. Jedním z nich je vyjádní pana exprezidenta Klause - cosi o pánech v kuklách o kterých hovoří jako by to byla jejich vina že má tato partaj tolik problému a že je v ní i tolik špíny. Jen mi nejde do hlavy jak je možné že takové straně mohly v poslední době stoupat volební preference!

18.6.2013 v 16:47 | Karma: 24,71 | Přečteno: 779x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Přišel, nahrabal, odešel - toť náš politický chlív!

Člověk by právem očekával, že když už skládají poslanci svůj slib ve kterém hovoří něco o svědomí, že to bude spíš tak, aby mohl být nadpis - PŘIŠEL, POSLOUŽIL,ODEŠEL! Jenže!- je to úplně jinak. Po revoluce se staly peníze, viz. výroky pana Klause, zdejším fenoménem č. 1. A tak to chodí v podstatě od revoluce asi tak, že v mnoha případech se stala politika jen výtahem k moci a k financím o kterých se oněm zvoleným lidem před tím ani nesnilo! Rozhodně nechci do tohohle politického hnoje házet všechny- ale.....

17.6.2013 v 11:47 | Karma: 19,91 | Přečteno: 652x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Odejdi! a včera bylo pozdě! A stalo se!

Postupně se dozvídáme další a další střípky oné mozaiky, kterou nám rozplétají média tak, jak se dozvídají informace od obhájců obviněných nebo od státního zástupce. A tak se musím smát, když jeden den řekne premiér, že stojí za ředitelkou svého sekretariátu paní Nagyovou a je přesvědčen že se ničeho nedopustila, aby druhý den, kdy už se pár věcí dozvěděl,sdělil ve sněmovně, že není vyloučené, že to sledování byla služební horlivost nějakého vojenského zpravodajce, který se nejspíš chtěl zavděčit. Když se dozvěděl další podrobnosti, řekl, že o ničem nevěděl a že se sledovaným a odposlouchávaným lidem velice omlouvá. No a poté se dozvíme, že ony fotky ze sledovačky viděl! Co vy na to? Já na to, že premiér je lhář a že o všem musel vědět, neboť jej nepovažuji za mentálně retardovaného člověka, který by se při prohlížení fotografií předložených přitelkyní ředitelkou, nezeptal odkud ty fotky má!

16.6.2013 v 18:12 | Karma: 29,44 | Přečteno: 968x | Politika

Miroslav Nigrin

.."a já mu to pořád říkal, nedávej úplatky, nedávej..

...úplatky, nebo se z toho zblázníš..." Tak se mi zdá, že by dnešní naši politici měli projít protikorupčním školením pana Karfíka z autoservisu, známého filmu Jáchyme hoď ho do stroje. Poslechl jsem si včerejší výlevy páně premiéra, který jako obvykle používá jiné pro svojí obranu. Tedy podle mne celkem zbytečnou, protože obstarání lukrativních míst ve státních či polostátních podnicích, správních radách jako odměnu za protislužbu zvýhodnění tím, že odejdou ze sněmovny a na jejich místa nastoupí ti, kteří budou loajální ke konkrétnímu hlasování - tudíž je rovněž třeba je odměnit. Jen s tím Pekárkem se jim to nepodařilo, protože ten už byl odměněn soudem před tím nežli přišel do sněmovny.

15.6.2013 v 9:08 | Karma: 23,53 | Přečteno: 719x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Totální ztráta soudnosti Petra Nečase.

Tak si říkám jak mocné jsou ony rozmnožovací orgány uvnitř těla, když dokážou muže dovést až tam, kde se nachází, a v souvislosti s mocí a penězi – dokonáno jest. Ztráta rozvahy, ztráta, otěží, ztráta soudnosti! Dokonce i jeho předchůdce – „chlap s gulama“ Mirek Topolánek podlehl. Z lidského hlediska to není nic mimořádného, tyto dámy byly přeci jen blíž nežli jejich zákonné manželky a život politika je prostě nevhodný pro rodinný život, zvláště když se pánové ocitnou v náruči tak přitažlivé ženy, která je pro ně nová a jak řekl pan Nečas, dře jako kůň. Nutno však dodat, že Topolánek tohle období ustál – i když trpěl značnou nervozitou!

14.6.2013 v 16:21 | Karma: 28,88 | Přečteno: 1213x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Vyděšení politici - nadávají na policii!

Asi by bylo lépe konkretizovat ten nadpis - tedy vyděšená Němcová kritizuje policii a rozčiluje se, jak je to možné, že když policisti UOOZ vstoupili na Úřad vlády, tak ona nic nevěděla a to prý i přesto, že je třetí nejvyšší ústavní činitel. Mně logicky napadlo, že jít a vykecat dopředu někomu z této garnitury, že bude zákrok a kvůli čemu, tak se mohou policisté rovnou rozloučit s použitelnými stopami a případnými spolupachateli. Paní Němcová si prostě neuvědomuje, že i když je třetí nejvyšší ústavní činitel v této zemi, že se nejedná o Ratha aby ona bleskově rozhodovala o tom, zda mohou policisti na úřadu vlády zasahovat nebo ne. Všímáte si té zajímavosti, jak začne policie vybírat nejvyšší hnízdo hned začnou hovořit o ohrožení demokracie .. pokud se to týkalo Ratha, tak to bylo vše OK a Němcová byla s podpisem pod vydáním ta nejrychlejší. Dnes hovoří o ohrožení demokracie jako pan kníže Schwarzenberg. I když i jeho by se mohla policie na lecos dotazovat, protože když chceš zatlouci něco velkého - přiznej se k něčemu malému... A to svolání bezpečnostní rady státu má být co? ...ohrožena je tak akorát nedotknutelnost Nečase a jeho vlády, ale že by státu?

13.6.2013 v 17:00 | Karma: 37,82 | Přečteno: 2603x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Ono je to trošinku jinak nežli by jste si představovali...

jak už to ostatně bývá. A tak s podivem slyšíte, jak jeden vládní činitel řekne, že lidi dostanou 51 tisíc. Paní ministryně práce a sociálních věcí to zkonkretizuje, když dostane otázku, jestli tu částku žadatelé dostávají v hotovosti... no aby se prý zbytečně nebyrokratizovalo ... skutečnost je taková, že oni dostanou do ruky 5 000,-Kč a pak se uvidí ... protože napřed si to překontrolujeme(což je jistě v pořádku) no a potom zbytek peněž pošleme na účet, nebo složenkou. Tak a když to dobře dopadne, je otázkou zda to je vůbec dobře být vytopen a dostat peníze, které ostatně v onu první chvíli stačí tak na desinfekční prostředky a nějaké jídlo, montérky apod., no a potom tradá na poštu, nebo do banky vyzvedávat další.

9.6.2013 v 16:20 | Karma: 18,26 | Přečteno: 920x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Tolerance alkoholu v případě přiznání?

Přečetl jsem si informace o páně Kalouskově hrdinství když se přiznal k tomu, že si údajně dal dvě skleničky - což si posoudí jistě každý sám zda je to reálné se takhle vyjadřovat po dvou skleničkách alkoholu. V rozhovoru samotném však řekl, že je unavený - takže jeho přiznání přišlo až poté, co se jeho opilostí bavil internet. Pan ministr nezapomněl dodat to, že si ony dvě skleničky dal až po pracovní době. Sice netuším zda má ministerstvo financí píchačky nebo sirénu která označuje ukončení pracovní doby. Zvláště v případech vrcholného politika! Podle mne tam žádný konec pracovní doby neexistuje. Pan ministr je osobou veřejně činnou, tedy musí být schopen pracovat v kteroukoli denní i noční dobu. V případě, že není schopen, pak má pověřit jiného člověka aby jej zastoupil. Není to tak dlouho, co jsem slyšel pana Kalouska, jak "zametl" s reportérem, který se jej chtěl na cosi zeptat - seřval ho, že má svého tiskového mluvčí a co si to vůbec pan reportér dovoluje obtěžovat člena vlády! Pro ty, kteří srovnávají opilost pana Kalouska s "virózou" pana Zemana, bych chtěl upozornit, že stejně tak prezident republiky má být morální autoritou, což s alkoholem rozhodně nejde, takže ani v tomto případě se onoho pána nezastávam! Je sice pěkné se přiznat k věci která byla stejně jasná jako ona viróza, ale podle mne to nijak nezvyšuje morální kredit této vlády, ani konkrétních osob které jsou politicky činné a požívají alkohol! Na tu slivovici si má pan Zeman nechat dovolenou na Vysočině a pan Kalousek dovolenou kdekoli jinde, ne však v době, mimo dovolenou! Prostě alkohol k aktivnímu politikovi nepatří, stejně tak ani k hercům, zpěvákům a jiným lidem, kteři jsou v drobnohledu médií! http://www.youtube.com/watch?v=DTd38Qe-uzo .....záznam z rozhovoru

7.6.2013 v 16:16 | Karma: 26,90 | Přečteno: 1258x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Průměrná mzda 24.061,- Kč - a kdo to má?

Při tomto údaji mně jak vidíte z nadpisu, napadlo ono kalkulování expremiéra Paroubka, když jej novináři pošťuchovali jak splácí půjčky, až se zmíněný pán pustil do sčítání svých aktiv. No opusťme pana expremiéra, vraťme se k oné sumě a otázce - KDO TO MÁ ...bylo by zajímavé si vyslechnout kolik lidí skutečně tuto částku dosáhnou a kolik jich jí překročí. Hádám že to bude ale stále stejné před lety kdy z průzkumu vyplývalo, že téměř tři čtvrtiny lidí na průměrnou mzdu nedosáhnou. A tak mně napadá, že by si ubrali ti, kteří mají sto a více tisíc měsíčně? To se mi nezdá být reálné. Spíš to bude tak, že těm, kteří byly až dosud dole, se ještě přitížilo.

5.6.2013 v 15:28 | Karma: 30,76 | Přečteno: 2809x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Svoboda se šmírováním?!

Jeste dnes jsou slyšet různé story o sledování StB, dokonce se občas zaslechne i cosi o policejním státě. Jen si tak říkám jak lze nazvat současnost? Tak nějak se nám rozmohly kamerové systémy prakticky všude. Na pracovištích šmírují zaměstnance, dokonce i se zvukem, na křižovatkách a exponovaných místech jsou webové kamery neustále snímající kolemjdoucí. Už jsme si na to zvykli a ani to nevnímáme. Vnímáme tu minulost o které se hovoří a která se rozebírá do všech detailů, díky expertům z různých institucí. Když pak slyším cosi o policejním státě z dob minulých, tak mám v hlavě zmatek, zejména po přečtení článku, jak se pět vyšetřovatelů FBI vypořádalo s jedním člověkem u výslechu prostě několik ran z revolveru a bylo vyřízeno. Údajně měl u sebe nůž, kterým je ohrožoval, posléze se ukázalo, že to nebyla pravda a že nebyl ozbrojen. Pět ozbrojenců proti jednomu muži! To, že dva z vyšetřovatelů později následkem nehody, vypadnutí z vrtulniku, přišli o život, nemá snad ani cenu nějak rozebírat.

31.5.2013 v 14:03 | Karma: 20,83 | Přečteno: 622x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Zbytečná instituce?!

Vždy jsem se domníval, že právo by mělo být respektováno. Dnes mně moji domněnku opět vyvrátili. Konkrétně jednání Ústavního soudu a sdělení ministra Mlsny který jinými slovy řekl, že smlouvy podepsané mezi státem a církvemi, jsou víc nežli právo. Tedy neměnné. V tom případě se ptám, k čemu tuhle instituci vůbec máme. Když pominu to, že se tento soud v 99% případů vyhýbá jakékoli konfrontaci s už danou skutečností, (vyjímkou byla snad jen ona kauza se stavebním spořením a snížením příspěvku a zdaněním i u smluv které byly uzavřeny dříve, tedy nepovolená retroaktivita) tak mi připadá tato ctihodná třetí komora jako naprosto bezzubá.

29.5.2013 v 19:27 | Karma: 21,40 | Přečteno: 672x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Rozkaz zněl jasně - zastavte letadlo cisternou!

Dnešní článek o zamezení startu letadla pomocí cisterny která jej blokovala, což nařídil pan Kalousek a svorně s ním ruku v ruce se do "čumáku" letadla svorně opíral pan Schwarzenberg, Kubice, Blažek a Stanjura, zní jak scéna ze špatného filmu. Začínáme se líbit všelijakých podvodníkům kteří u nás budou co chvíli žádat o azyl. Inu už se rozkřiklo jak to v této zemi asi chodí a komu se tady vede nejlépe. A tak se jeden kriminálník propustí domů jsa odsouzen za zenužívání nezletilých a kliďánko si odletí do Kataru, zatímco ministr, který mj. proslul svými statisícovými účty za telefony, se jen usmívá a je naprosto v pohodě - protože ví, že se mu u nás prostě nemůže nic stát. A v závěru se dozvídáte od našeho Karla, že napřed řekli, že mu dali azyl, potom že nedali - tak kdo se v tom má vyznat že? Je otázka, jestli se to tomuhle pánovi nezdálo...

27.5.2013 v 15:50 | Karma: 43,64 | Přečteno: 7720x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Motýlek už nestačil - aneb....

aneb snaha o sestavení motoru přes výfuk se nezdařila. Proč ten údiv, nad tím, co se děje na pražské radnici? Je vcelku zázrakem, že to vydrželo tak dlouho, jen se domnívám, že tohle rozhodnutí má i svá časování. To, že se ODSka potácí v problémech, to, že její předseda je slabým článkem i coby předseda vlády, to, že jej v podstatě ovládá Kalousek .. to přece v této zemi ví každý - jen pan předseda Nečas si to nechce stále připustit a mylně se domnívá, že to tak není. I jeho představa, že pan Kalousek, skončí v opozici po příštích volbách je mylná - pan Kalousek se totiž klidně spojí i s čertem jen aby byl na postu který znamená jeho svět. Kdo si myslí, že by se spojil i s Marťany pak se mýlí - to už tady bylo nevyšlo to, dokonce už tu byl i pokus s komunisty a taky špatně ...tak se hledá další cestička!

23.5.2013 v 19:16 | Karma: 20,98 | Přečteno: 599x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Karle, Karle, ... Miloši, Miloši...

Tak jsme tady měli dva kandidáty, gladiátorská klání skončila jeden zvítězil, druhý šel opět dělat do svého úřadu. Jen oba mají své mínusy. Jeden nám spinká kam je posazen, druhý nám tu a tam padá a opírá se nám o zeď, tu o stolek, tu sletí ze schodu a řekne si o popelníček.

10.5.2013 v 16:22 | Karma: 24,64 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Proč jen jsem zase tu Novu sledoval...

Za to ale může manželka, ona se dívá na onen nekonečný seriál Ulice, po němž následují "Novácké zprávy". Už jsem je přestal sledovat pro jejich nechutný styl, kdy jejich reportéři v ulicích jsou schopni sbírat slzy pozůstalých nebo počítat posmrkané kapesníky těch, kterým kdokoli zabil dítě, syna, dceru, ať už při havárii, nebo při kriminálním činu. Z tohoto programu se stala někdejší Černá kronika. Jediné čím to napravují, je jejich reklama na vlastní charitativní činnost! Což ale nezvýší dojem z pokleslé kultury zpravodajství.

9.5.2013 v 12:30 | Karma: 29,39 | Přečteno: 1909x | Diskuse| Společnost