Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý se otírá o Klause, ale on toho o penězích zas až tak moc neřekl.

1. Z legrace: "O peníze jde vždy až v první řadě"

2. Vážně: "Neumím rozlišit špinavé peníze od čistých". Tady asi bylo přesné znění jiné, ale smysl odpovídá. A toto Klausovo vyjádření pak různě zmutovalo do tvaru "Klaus nezná špinavé peníze" popř. "Klaus nepozná špinavé peníze" a podobně.

A k tomu je třeba říci, že pokud se Klaus vyjadřoval ke "špinavým" penězům, tak o žádné špinavé peníze nešlo. Šlo o peníze z šedé ekonomiky, nikoli ze zločinů.

0 1
možnosti

Autora blogu si dovedu živě představit jak je celou válku podělanej a udává sousedy, ale jak vypukne mír, okamžitě nekompromisně účtuje s nenáviděnými okupanty - bezbrannými starci, ženami a dětmi

0 1
možnosti
BM

Zapomněl jste na soudruha Ransdorfa. Když už, tak buďte objektivní.

0 0
možnosti
JH

J73a36n 75H55l92e30d60í84k

17. 6. 2013 12:16

už za TGM byl post poslance koryto--- konkrétně jsme znali XY,, za Gottwaldů a Husáků se to řešilo telefonem nebo osobně a nikdo z rudých poslanců netrpěl chudobou !!!  Včetně perfektně zajištěných potomků !! Fanaticky fandíte jedné straně !

0 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik