Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Dobrá diskuze.Kdo byl víc a kdy opilý.Tenhle zlodějský stát už jedna,dvě lahvinky nespasí ani nezkazí..........:-)[>-]

1 0
možnosti
JP

Považuji tyhle moralistické řeči za opravdu hloupé. Zatímco prezident přišel na oficiální akci na mol, ministra nachytali novináři s největší pravděpodobností v soukromí. Prezident nemá žádnou odpovědnost na rozdíl od ministra financí. Kdyby těch panáků měl víc, vůbec bych mu to nezazlíval.

3 5
možnosti
MM

K hercum ani ke zpevakum? Ti maji podle vas take neomezenou pracovni dobu jenom proto, ze je treba sleduje bulvar? To mi prijde, jako dost nemistne a hloupe prirovnani. Ano, politiky si platime my a u techto vyse postavenych by se to tolerovat nemelo, ale jinak je to trochu pokrivene. Zeman vedel, co ho ceka, Kalousek dost mozna ne. A chtit po komkoli, aby byl 24 hodin, 7 dni v tydnu ready je mozna trochu moc.

3 2
možnosti
PU

P96e92t34r 40U86h92e57r

7. 6. 2013 17:49

Já mu ty dvě sklenky celkem věřím. A že byly trošku větší, za to nemůže ;-D

2 2
možnosti
Foto

Třeba bere léky, které s alkoholem interagují.;-)

1 1
možnosti
BM

Ty odkazy jste obšehl z Blesku, a jsou všeobecně známé jako to,že pan Kalousek si dá leckdy do trumpety....... Avšak pochybuji, že by v takovém stavu odemykal korunovační klenoty.

Podotýkám, že pana ministra neomlouvám.....

2 6
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik