Vyděšení politici - nadávají na policii!

Asi by bylo lépe konkretizovat ten nadpis - tedy vyděšená Němcová kritizuje policii a rozčiluje se, jak je to možné, že když policisti UOOZ vstoupili na Úřad vlády, tak ona nic nevěděla a to prý i přesto, že je třetí nejvyšší ústavní činitel. Mně logicky napadlo, že jít a vykecat dopředu někomu z této garnitury, že bude zákrok a kvůli čemu, tak se mohou policisté rovnou rozloučit s použitelnými stopami a případnými spolupachateli. Paní Němcová si prostě neuvědomuje, že i když je třetí nejvyšší ústavní činitel v této zemi, že se nejedná o Ratha aby ona bleskově rozhodovala o tom, zda mohou policisti na úřadu vlády zasahovat nebo ne. Všímáte si té zajímavosti, jak začne policie vybírat nejvyšší hnízdo hned začnou hovořit o ohrožení demokracie .. pokud se to týkalo Ratha, tak to bylo vše OK a Němcová byla s podpisem pod vydáním ta nejrychlejší. Dnes hovoří o ohrožení demokracie jako pan kníže Schwarzenberg. I když i jeho by se mohla policie na lecos dotazovat, protože když chceš zatlouci něco velkého - přiznej se k něčemu malému... A to svolání bezpečnostní rady státu má být co? ...ohrožena je tak akorát nedotknutelnost Nečase a jeho vlády, ale že by státu?

Vzkázal bych paní Němcové, aby se neoháněla občany tohoto státu, že nejsou informováni. Oni se podle mne docela těší z toho, že se policii podařilo odhalit další podvody a odkláněné peníze, korupci a to v patrech nejvyšších. Občané si klidně počkají na výsledek který policie jistě dodá. Kdyby tuhle paní trápili takové věci, pak by jí muselo trápit i to, proč je Rath přes rok ve vazbě, přestože už je nesmyslné, že by ovlivňoval svědky, utíkal či snad páchal nadále trestnou činnost. A paní Němcovou to nechává klidnou. Leda, že by jí to rozčilovalo proto, že chtěla vystoupit v důležitosti sobě vlastní - tedy třetí nejvyšší ústavní persony a informovat národ, že se jedná jen o administrativní záležitost a všechno je naprosto v pořádku. No a od pana premiéra čekám, že se zase od něj dozvím, že socialisti mají taky máslo na hlavě, protože jejich poslanec Rath je za zlodějiny ve vazbě... tedy "zlodějiny"  v uvozovkách, neboť zatím soud neproběhl.

To, že pan Tluchoř,Šnajdr a Fuksa dostali trafiku to bylo jasné od začátku kdy odcházeli ze sněmovny - a to,  že o tom premiér musel vědět, neboť se na tom dohodli je také víc nežli jasné ... tak co se dnes paní Němcová diví? Co na to říká jediný nejčistější - místopředseda JUDr. Pospíšil .. který o tom všem rovněž musel vědět .. tak to se nechám překvapit. No ale je možné, že když se to domlouvalo, tak byl Pospíšil nemocen, nebo v Plzni a naprosto nic neví!

Tak mně napadá že by měla paní Němcová iniciovat zákon podle kterého by měli policisti před každou akcí dotyčné osoby informovat. Třeba jen holou větou:   Zítra to přijde!

A vyjádření pana premiéra mi přišlo velmi legrační, když jsem si to představil, kterak se chystá už od rána na ústní interpelace v parlamentu a najednou přijde Janička s tím, že si bere volno, protože odchází s policií, a šéf úřadu totéž, když se kolem - jako kůň pracujícího premiéra prochází maskovaní pánové od policie - ale on dál pracuje a nenechává se vyrušovat, zatímco, vyděšená Němcová si hrůzou kouše nehty, protože jí běží v mysli budoucnost ... třeba na traktoru (když už má tu střední zemědělskou školu), či jak vyhodnocuje coby referentka statistického úřadu volební preference a u ODS je č. 2%....

Pan premiér mi připadá jako člověk zralý do týmu pana Paroubka .. on se chová vážně jak marťan ... já nic nevím, já Janičce věřím, i ostatním a já jsem v podstatě čistý jako křišťál. Jen ti zlí policisti mně dnes v práci sbírali lidi a rušili mně při výkonu funkce. Nějak neřekl která práce byla tak důležitá, že nestihl ani ony interpelace na které původně měl jít. Trochu se mi zdál pan Nečas napráškovanej....ale znáte to, co se zdá je sen! Prostě ze slov premiéra pro mne vyplynulo, že je vše OK nic mimořádného se neděje a policisti si tu akci jen nacvičovali aby věděli kde kdo sedí až tam půjdou třeba za dva tři roky. V podstatě si přišli jen pokecat s těmi, co mají premiérovu důvěru! Inu proto si je vybral protože jim věří .. ale  znáte to přísloví -- důvěřuj, ale .....    no a to zmáknul asi zatím jen u paní Jany a to po svém....

Takže potlesk si nechám až bude tato kauza předána s dostatkem důkazů k soudu a všichni budou po zásluze "odměněni"...

Mějte krásné odpoledne!

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 13.6.2013 17:00 | karma článku: 37,82 | přečteno: 2603x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69