Totální ztráta soudnosti Petra Nečase.

Tak si říkám jak mocné jsou ony rozmnožovací orgány uvnitř těla, když dokážou muže dovést až tam, kde se nachází, a v souvislosti s mocí a penězi – dokonáno jest. Ztráta rozvahy, ztráta, otěží, ztráta soudnosti! Dokonce i jeho předchůdce – „chlap s gulama“ Mirek Topolánek podlehl. Z lidského hlediska to není nic mimořádného, tyto dámy byly přeci jen blíž nežli jejich zákonné manželky a život politika je prostě nevhodný pro rodinný život, zvláště když se pánové ocitnou v náruči tak přitažlivé ženy, která je pro ně nová a jak řekl pan Nečas, dře jako kůň. Nutno však dodat, že Topolánek tohle období ustál – i když trpěl značnou nervozitou!

A tak naivkové, kteří se domnívali že premiér předstoupí před sněmovnu a oznámí, že vzhledem k tomu, že důvěřoval své podřízené a tato byla obviněna z úkolování vojenských zpravodajců ke sledování jeho manželky, bere na sebe odpovědnost z toho vyplývající a podá i s vládou demisi! Nekonalo se – inu jak jinak, nejspíš se musí počkat až na to, až půjde pan premiér za uplácení rebelujících poslanců, za katr. Docela mě překvapilo, ale není to nic mimořádného on to totiž dělá vždy, že se schovává za jiné, že si jako argument a omluvu svého uplácení rebelujících poslanců vzal všechny parlamentní strany že to prý dělá každý. Dokonce to maximalizoval tím že by se dalo za úplatek považovat i to, že on získal funkci premiéra díky tomu, že nabídl Schwarzenbergovi místo ministra zahraničí. Sice je to totální nesmysl, protože to byla jednání o vládě a nikoli odměna za odchod z poslaneckých postů ale i takhle se dokáže náš premiér bránit.

Pro tohle všechno si dovolil svolat bezpečnostní radu státu. Jde nám o posty pojďme se poradit co uděláme. Takže tam se to upeklo. A všichni jsou zase svorní a nic se neděje. Ansámbl úřadu premiéra bude ve vazbě, ale nic se neděje. Nagyová si úkoluje vojenské zpravodajství, ale nic se neděje .. naopak  je prý chyba na straně onoho vojenského zpravodajství že ten úkol přijalo. Páni rebelové půjdou za přijetí úplatku do vazby, ale premiér vykládá, že to je běžné, vlastně převzal rétoriku pana Kalouska, který když hájil Parkanovou řekl, že je to zavedená praxe.  Takže oni si zavedli podivné praxe, které se neslučují se zákonem a teď kritizují policii, která do nich rýpla? Znovu se ptám, žijeme v právním státě, tedy v právním pro všechny?  Jděte do …… premiére co chcete, aby vás vážně přišli vynést odtud lidi?  Moc hřešíte na to, že se vám podařilo tenhle národ rozeštvat a že se nesjednotí, ale aby jste nebyli překvapeni.

Apropo, jste na tahu paní Nečasová .. ten váš (ex)šikula nejspíš úkoloval svojí milenku, aby vás nechala proklepnout!   - jistě je to dohad - ale....

 

PS - víte co je zajímavé, že Kubiceho zpráva, začala platit až v době, kdy je Kubice ministrem vnitra a vládne úplně jiná koalice nežli tehdy před volbami 2006, kdy tato zpráva spatřila, díky poslanci ODS Vidímovi, světlo světa!

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 14.6.2013 16:21 | karma článku: 28,88 | přečteno: 1213x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69