Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Je k neuvěření, že advokát si klidně telefonuje s ministrem zahraničí, aby ten zabránil odletu obviněného do Ruska. Záměrně se vytváří dojem, že Ruské soudy nejsou spravedlivé, jenom my Češi víme nejlíp o spravedlnosti vše.

3 2
možnosti
JH

Pane Nigrine, jsem překvapen, že jste otevřel diskusi. Dlouho jsem Vás kvůli tomu nečetl, až teď. Máte pravdu, argumenty jsou silné a v podstatě relevantní. Je to jedna z nejhorších vlád, jakou jsme kdy měli. Jen jedna připomínka, nahradíme-li vládu korupčních, korporativních levičáků, kteří v rozporu se svým předvolebním prohlášením zvýšili daně a současně státní dluh, vládou korupčních, třídních levičáků, lze jen těžko předpokládat, že se situace změní. Toto střídání tady již bylo a přineslo nám všem platbu za elektřinu místo 49 E/MWh (cena na burze), 120E/MWh. Je to velmi hrubé, někteří to mají méně, jiní více. Nejvíce průmysl, což zvyšuje náklady a nepřímo úměrně konkurenceschopnost, s tímto snížením jde ruku v ruce zvýšení nezaměstnanosti a snížení sociálních odvodů. Ta vám socialistům nejvíc vadí, přesto vám nepřijde kontraproduktivním, tyto strany i nadále podporovat. Nevolme pravo-levo, ale s rozumem a podle zkušeností. Čerpat ze zkušeností pomohlo druhu Homo Sapiens dostat se tam kde teď je, ačkoliv se momentálně nemá moc čím chlubit.

4 3
možnosti
AT

... aneb od cisterny přes Lessyho k logopedovi. Nezlobte se, ale tohle je slátanina jako hrom. Ale hlavně, že jste tam dostal klíčová slova: Kalousek, knížete, 2. pilíř ....;-)

4 10
možnosti
JSS

JEDEME DÁL - Vláda je u koryt - Zeman na Hradě, Klaus si užívá  u řečnickýho stolu  partanických Ptáků, živí posluhovači brali za mrtvé duše  Hradu, aby měli na více děvčat,   další a další ukazují Rohy, letadlo se zastavuje cisternou a lidi přesvědčují do dalších vyčuraných tunelů!!

         A lidé jako ovce ... dejte jim chleba, žvanec a hrátky na Nejsvatější....  No jsme tady  vskutku "zaslíbená země mléka, medu, ryb a zvěře´" A na ty prostitující politiky  by praotec Čech vytáhl pořádnou sukovici  !!

9 5
možnosti
LV

Kde to žijeme, viďte? :-)

4 4
možnosti
JL

Ten spor je mezi Kalouskem a Blažkem. Vy to popisujete, jako kdyby tlačili káru jedním směrem, ale oni jí tlačí každý na jinou stranu.

6 1
možnosti
JM

Nějak mi není jasné, jak může ministr financí dávat příkazy letištnímu perzonálu. Ale u nás je asi možné všechno. Alespoň se tomu nikdo (zatím) oficiálně nediví. Takže je všechno v pořádku... :-/

11 3
možnosti
LV

Kdybyste si přečetl ten článek na idnes.cz, (mimochodem - i pod ním se objevil prakticky totožný příspěvek, nepsal jste ho Vy?), zjistil byste, že správa letiště spadá pod Ministerstvo financí. Proto ten Kalousek.

Více čtěte, nejen titulky. Ledacos Vám bude příště jasnější a nebudete za trumpetu.

4 13
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik