Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já vidím rozdíl tento: Rath byl chycený s ukradenými penězi = zavřít a vyšetřit. Nečas je podezřelý, z politických intrik, z politických pochybení. A politik, poslanec má právě na tato politická rozhodnutí imunitu = proto prošetřit a zamezit opakování v budoucnosti, např. změnou zákonů, vyhlášek. Ale rozhodně nevydávat policii. 

A souhlasím s VK - policie a média (řízená kmotry) si dnes ukážou prstem a kohokoliv bez důkazů zlikvidují. A to je opravdu hrozné...

3 2
možnosti
JL

Já být poslancem, tak bych nejprve vyčkal, jestli skutečně přijde žádost o zbavení imunity nějakého poslance a hlavně, co v té žádosti bude uvedeno. Evidentně tam toho bude více než se dočteme v současné době v novinách.

0 0
možnosti
PH

Pane autore, soudcokracii  tady už máme, teď jsou na řadě státní zástupci a PČR (taky chtějí podíl na moci) a bude to tak, jak si přejete.Rv

2 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik