Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J67o19s46e34f 28P15o74t29r

29. 5. 2013 21:11

Pane Nygrýn,

současná vláda není korupčnější, než vlády předchozí, případně budoucí. Co je korupční, je česká společnost počínaje od nejnižších úředníků v obcích, přes okresy, kraje, k centrálním institucím. Kdo má možnost krade, nebo se nechává podplatit, kdo tuto možnost nemá, mluví o zklamaných nadějích.

Nebo si myslíte, že když jsme v míře  korupce na úrovni středoafrických diktátorských zemí, že je to náhoda ? Nikoliv, víte čím to je ?

 Nevíte ? Já vám to tedy řeknu. Je to převládající  ateisticko-reálně socialistickou morálkou české společnosti.

Neobviňujte vládu, parlament, soudy, obviňujte celou společnost a hledejte řešení. Toho teoretického - nové a nové a upravované zákony, už bylo dost.

Co takhle připustit si, že po církevních restitucích se zvýší vliv církví  (nebo toho se právě bojíte a proto proti nim bojujete ?) a že  jejich idee jsou sto ovlivnit všeobecně přijímanou zlodějskou morálku naší společnosti.

4 4
možnosti
Foto

Pane Porte i od mé manželkyR^R^

0 3
možnosti
Foto

On Mlsna dost mlží. Každopádně platí, že smlouvy sepsané na základě protiústavního zákona, platné nejsou. Takže kdyby ÚS "restituce" doopravdy zrušil, žádné penále nebudou. Smlouvy prostě nebudou platné a bude nutné vrátit stav věcí před ně.

5 2
možnosti
MN

Nekafrejte do něčeho, čemu nerozumíte.. Rozhodující je stav daného zákona v době uzavření (podepsání) předmětné smlouvy. V tom čase onen zákon nebyl zneplatněn (tedy platil) a smlouvy platí také. Muselo by v nich leda nějaké ustanovení, které by např. každý rok se odvolávalo při výpočtu na nějakou konstrukci, která by vycházela z daného zákona, např. kdyby tam byly uvedeny nějaké částky, násobky, inflace atd.., aby smlouva nemohla být realizovány a možná mohla být prohlášena za neplatnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik