Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Važený pane autore a ted se s námi podělte o vaše uvahy nad vládnutím pana Sobotky coby ministra financi a premierů Grosse a Paroubka. Muzete k tomu pridat i uvahu nad myslenkovými pochody pana Mládka a zajímal by mě také váš názor na modlitbu anonimnich alkoholiku krerou pan prezident MZ pronesl při volbě prezidentem - Děkuji.

0 0
možnosti
BT

chtěl bych upozornit na jednu maličkost v poslenecké sněmovně má doposud většinu ta část která současnou vládu v demisi podporuje a tato většina má právo mandát svěřený jim lidmi aplikovat nebo snad ne? takže pokud sněmovna schválí předsedu vlády který si Kalouska vybere a schválí mu tuto vládu je to vláda legální takže nekňučte něco co není pravda

1 1
možnosti
JV

J42a11n 51V97e17s80e93l26ý

28. 6. 2013 16:10

R^ Jistě má právo svůj mandát aplikovat. Ale prezident jim nemusí cestičku umetat. Budou-li pevní, dočkají se v lednu své vlády. Budou-li nekonstruktivní, svůj třetí pokus dostanou ve stavu rozpočtového provizoria, bez dotací EU a v předvolebním boji půl roku před volbami.

Zase budeme mít vládu sebevrahů! ;-D;-D

1 0
možnosti
JB

J33a90n 95B36r90o

26. 6. 2013 10:45

Pan Nigrin je na pana Kalouska pořádně naštvaný, dokonce tak že ztrácí soudnost a uniká mu podstata věci. To čím by se mělo řídit dění v republice je ústava a další zákony nikoliv libovůle nějakého Zemana. Pokud je ústava a zákony nedokonalé, měl by je parlament urychleně změnit, třeba tak, že pan Zeman tam bude na okrasu a nebude moci škodit. Nové volby nejsou žádným řešením. Pokud si pan Nigrín nevšiml, tak se to v poslední době opakuje se železnou pravidelností. Proběhnou volby, je jmenována vláda, která nutně musí udělat nějaké nepopulární kroky, tím ji klesá popularita a občanům se to nelíbí a už se vyvolávají hlasování o důvěře vládě a volá se po nových volbách a eventuálně se vypočítává, co má kdo za jaké prebendy. Pokud chce pan Nigrín žít ve státě, kde je president sebestředný opilý hlupák, a brát pastelkovné, nic mu v tom nebrání, ale já a dalších více než dva miliony lidí, které ho nevolili to nechceme, chceme aby minimálně nelhal a dodržoval ústavu a zákony.

3 8
možnosti
Foto

Ale ten pes je zakopán jinde... ani vždy proběhnou volby, je sestavena koalice, udělají se nepopulární kroky a podpora lidí klesá... ale tady je ve vládní koalici NIKÝM NEVOLENÝ POLITICKÝ SUBJEKT a stávající banda má tu drzost se o jeho podporu opírat - přitom kdyby na nich nebyli závislý, tak by je sami odsuzovali jako stranu bez mandátu voličů... když si vláda upravuje výklad zákonů dle svého a zpětně upravuje státní příspěvek na dávno uzavřených smlouvách, když sama obchází co může a potom chce trestat důchodce za "účelové obcházení zákona"

Tohle jsou ty DROBNÉ rozdíly, které nevidíte...

8 2
možnosti
BM

No jestli si mysíte, že nám nastávají krásné a idylické časy tak jste na obrovském omylu. Ano, padl nenáviděný Kalousek a spol. Nyní povládne partička pana Zemana, i po volbách. Bude se možná přidávat, rozdávat, všichni budou nadšení. Jenže kam to povede???? Avšak možná se rozdávat nebude (pakliže budou mít noví vládci alespoň trochu smysl pro realitu) a bude se opět nadávat a nadávat......

4 8
možnosti
Foto

horší už to být nemůže......

4 2
možnosti
AJ

Když Havel v roce 2007 jmenoval Tošovského jako premiéra úřednické vlády, tak byl vlastizrádce?;-)

3 2
možnosti
PK

Jmenovat někoho, kdo měl podporu koaličních stran a v zásadě nevadil ani socanům, takže byla záruka, že může relativně normálně vládnout a jmenovat někoho, navzdory tomu, že jak koalic tak opozice je předem připravena vyslovit nedůvěru to je trošku rozdíl.

3 1
možnosti
JL

Nezodpovědný prezident - s tím souhlasím. Ostatní v tuto chvíli neřeším.

6 8
možnosti
JV

J79a32n 20V68e93s66e36l71ý

26. 6. 2013 10:20

Podle mě je zodpovědný. 101 se mění každou chvíli. Sama Peak řekla, že její podpis není podpora vlady Němcové, ale podpora jejího návrhu na premiérku. Že o vládě by se "ještě muselo" jednat.

Všichni deklarovali (kromě LIDEM), že rozpustí sněmovnu, když prezident jmenuje...

Tak prezident jmenoval... V čem vidíte problém? Že mu pár hodin před jmenovaním volali, že Peak od pondělka zase po rozhovoru s prezidentem zase otočila? A po jmenování zase otočila, že podpis není automatická podpora vlády Němcové?

10 3
možnosti
Foto

Zeman by měl také být zatčen. To co dělá je je vlastizrada. Naše ústava byla psána pro slušné lidi, kteří ví, co se sluší a patří a nebyla koncipována pro ožralé mužiky, kteří dosazují do rozhodovacích postů normálně příslušejících voleným zástupcům své nikým nevolené kamarádíčky, kteří to navíc dostanou jako trafiku za podporu v presidentské volbě. Ústava se tímto krokem stala papírem s užitnou hodnotou nižší, než je toaletní papír, protože je tvrdá a před použitím je jí potřeba několikrát zmačkat, aby nedřela. Vítejte v České republice. Pavek Květoslav Kolář.

4 18
možnosti
Foto

Posty příslušející voleným zástupcům? Kdo volil stranu LIDEM? Nové volby měly být ve chvíli, kdy se VV rozštěpila.

14 3
možnosti
Foto

Myslím, že v závěrečné větě se mýlíte. Kalousek se o svou medializaci určitě postará.

8 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik