Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rozkaz zněl jasně - zastavte letadlo cisternou!

Dnešní článek o zamezení startu letadla pomocí cisterny která jej blokovala, což nařídil pan Kalousek a svorně s ním ruku v ruce se do "čumáku" letadla svorně opíral pan Schwarzenberg, Kubice, Blažek a Stanjura, zní jak scéna ze špatného filmu. Začínáme se líbit všelijakých podvodníkům kteří u nás budou co chvíli  žádat o azyl. Inu už se rozkřiklo jak to v této zemi asi chodí a komu se tady vede nejlépe. A tak se jeden kriminálník propustí domů jsa odsouzen za zenužívání nezletilých a kliďánko si odletí do Kataru, zatímco ministr, který mj. proslul svými statisícovými účty za telefony, se jen usmívá a je naprosto v pohodě - protože ví, že se mu u nás prostě nemůže nic stát. A v závěru se dozvídáte od našeho Karla, že napřed řekli, že mu dali azyl, potom že nedali - tak kdo se v tom má vyznat že? Je otázka, jestli se to tomuhle pánovi nezdálo...

A stejně tak s jistotou jemu vlastní se k blokování letadla přihlásí pan Kalousek - né, že by snad byl takový dobroděj který nechce aby náhodou nekdo dostal padáka za věc za kterou nemůže, ale proto, že pan Kalousek ví, že tady se mu nic nemůže stát, už proto, že si v podstatě nikdo nedovolí na tohoto pána s címkoli vyrukovat. Ostatně viděli jsme jak to dopadlo s panem exprezidentem policie ČR - kterak rychle jej dokázal pan Kubice vymanévrovat. Doufám, že už po vítězném soudním rozhodnutí na něj pan Lessy podal trestní oznámení a požadoval návrat ušlých finančních prostředků a návrat do funkce. A tak si říkám, že už u nás, nebo lépe - o nás se nedá mluvit jako o absurdistánu, protože to je velmi slabý výraz, který ani zdaleka nevystihuje to,co se v této zemi děje! Já jen doufám, že po volbách tyhle lidi už ve sněmovně nezahlédneme. Pakliže ano, tak pánbu s náma!

Ještě snad pro zamyšlení - nemyslíte si, že dvacet miliónů vynaložených na reklamu k druhému důchodovému pilíři je zbytečné vyhazování peněz? V podstatě si na tom vydělali jen herci, kteří se angažují. Nikdo vám však narovinu neřekne, jak nicotnou částku si naspoříte z vašeho platu - pokud neberete alespoň padesát tisíc. Nikdo vám neřekne, kam se poděl přebytek na důchodovém fondu a kdo zapříčinil ten schodek přes padesát miliard. Svádět nezájem na opozici, která řekla, že druhý pilíř po volbách zruší, je jediná politika kterou tato koalice zná. No a když už se toho nedá moc svádět na komunisty, tak se to svede aspoň na socany - aniž by se pochlubili s tím,  že v podstatě ani opozici nepozvali na jednání a kritické připomínky v podstatě vůbec nebrali v úvahu. Problémy které se nyní ukázaly na ministerstvu práce a sociálních věcí, jsou další ostudou této vlády .. a na to, že o sobě pan Schwarzeberg tvrdí, že je flegmatik, tak se včera v OVM nasupeně obořil na Moravce když se ho zeptal, který rezort má větší problémy nežli právě tento - což sám kníže naznačil.(řeknu to za něj - horší je zdravotnictví) Naštvaně Moravce utřel, že ten byl v tu chvíli malinkej jak mraveneček, a stáhl se a byl v tu ránu pokorný jak beránek a pana knížete už nezlobil! Apropo, srozumitelnost pana Schwarzenberga je čím dál horší, jeho zalykavý hlas s nedokončenými slovy je zvláště u politika naprosto nemožný. Domnívám se, že měl pan kníže dostatek času i prstředků na to, aby si zajistil nějakého logopeda, který by jej provedl zákoutímí našeho krásného jazyka!

 

Nabízím k přečtení:

http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/344640/Zbytecna-instituce.html

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 27.5.2013 15:50 | karma článku: 43,64 | přečteno: 7720x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Nejbližší týdny rozhodnou, řekl Biden. V kampani spoléhá na rozhovor i pletichy

3. července 2024  13:58,  aktualizováno  18:05

Joe Biden se nehodlá vzdát, alespoň to tak vypadá podle jeho plánů na frontální útok v...

Beryl, nečekané hurikánové monstrum. Žene se k Jamajce a Kajmanským ostrovům

2. července 2024  19:41,  aktualizováno  3.7 17:23

Hurikán nejvyšší kategorie Beryl, jehož větry dosahují rychlosti přes 250 kilometrů v hodině a...

Školák zkolaboval po užití HHC-P, za tři dny prázdnin případů rychle přibylo

3. července 2024  17:04

Na jednotce intenzivní péče v plzeňské fakultní nemocnici skončil školák, který vyzkoušel zakázanou...

Každý věděl, že Nerudová vyznává hodnoty STAN, smetl soud stížnost na volby

3. července 2024  16:58

Nejvyšší správní soud (NSS) ve středu zamítl návrhy týkající se zvolení Danuše Nerudové do...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik