.."a já mu to pořád říkal, nedávej úplatky, nedávej..

...úplatky, nebo se z toho zblázníš..." Tak se mi zdá, že by dnešní naši politici měli projít protikorupčním školením pana Karfíka z autoservisu, známého filmu Jáchyme hoď ho do stroje. Poslechl jsem si včerejší výlevy páně premiéra, který jako obvykle používá jiné pro svojí obranu. Tedy podle mne celkem zbytečnou, protože obstarání lukrativních míst ve státních či polostátních podnicích, správních radách jako odměnu za protislužbu zvýhodnění tím, že odejdou ze sněmovny a na jejich místa nastoupí ti, kteří budou loajální ke konkrétnímu hlasování - tudíž je rovněž třeba je odměnit. Jen s tím Pekárkem se jim to nepodařilo, protože ten už byl odměněn soudem před tím nežli přišel do sněmovny.

Premiér si může vykládat co chce, ale tohle co udělal, byla ryzí korupce -a znovu vám připomenu onen film .... já vám vytrhnu zub .... to přece není úplatek, protože on mi něco bere a nedává ....pan Karfík hlásil .. úplatek protislužbou - nebrat!!

V tomto případě byli zvýhodněny osoby, získáním lukrativních míst výměnou za jejich odchod z poslaneckých postů. Na ony posty však neměli nárok.

Další, promiňte, kravinu řekl premiér, když se snažil vykládat cosi o tom, že snad měl obavy o bezpečí manželky a hovořil o tom s vojenskou kontrarozvědkou a že mohlo dojít údajně k horlivosti....   no už vidím toho horlivého vojáčka který si chce u premiéra uděla oko a nedbá na to, že nezákonně sleduje jeho manželku. Není to náhodou tak, že je tady úřad pro ochranu ústavních činitelů, který chrání určené osoby a navíc pan premiér má při ruce pana ministra vnitra Kubiceho, který by bez problémů zajistil sledku a ochranu jeho manželky. Prostě pane premiére byl to od vás BLÁBOL!  Stejně tak i to, že se zdiskreditovi pání plukovnící z války někde u Hindukúše .. tak nevím - proč asi se zdiskreditovali - nejspíš tím, že neměli pod kontrolou zpravodajství .. není lepší když se na to přijde tahle nežli v bojové akci? To byla jen snaha o obranu, protože jak se říká  že nejlepší obranou je útok. No a protože pan Kalousek má rovněž máslíčko na hlavě tak se zatím staví za premiéra. Až bude však první náznak toho, že to hoří, bude prvním, kdo premiéra potopí. Ostatně ani Kalousek neví, jestli nedojde i na něj!

A tak tyto hloupé řeči si schovejte pro své širší grémium, kde kolegy přesvědčíte o tom, že je výhodné to vládnutí ještě doklepat - alespoň do doby, než budete mít "klepeta" na rukou! To, že jste si opět vzal za rukojmí celou veřejnost - nebo alespoň jejích 90% vám je jedno. Proto by jste i s tou vaší bandou měl skončit. Ale vy to nejspíš chcete jinak. Tady už platí snad jen ono přísloví -   Moudrému napověz, hloupého kopni!

 

Nagyová je ve vazbě a náš skvělý premiér si zachraňuje kůži tím, že řekne, že jako ředitelka kabinetu končí! Většího kašpara jsme tady snad ještě neměli. Omluvil se těm, kterých se aféra dotkla. Jen nějak zapomněl na to, že máme paměť a ještě den před tím se stavěl vehementně za Nagyovou, že má jeho plnou důvěru! ...Dopihele Nečasi voni maj tak hnusnej zvyk lpět na svém postu, až se z toho člověku chce zvracet! Manželku jsi odpálkoval kvůli Nagyové, Nagyovou si sestřelil kvůli postu ... co ti tak asi zbylo? V zemi nejsi populární, tvoje vláda má minimum příznivců,  v cizíině se ti smějí, dluhů si nasekal s Kalouskem až až, lidi jste obrali o peníze, důchodce o důchody, prodali jste co se dalo, odměnili jste církve ... a teď ještě tu fešandu co dřela jak kůn vyhodíš, místo toho, abys šel s ní? Takže ti nejspíš nezbyde ani ona, protože by musela trkat, kdyby chtěla chlapa, co jí vyměnil za koryto!  Vážně nevím na co tenhle člověk čeká .. vlastně vím,  až si přijdou i pro něj s klepetama a obviněním z nepřímé ho uplácení!

Ono se řekne slabej premiér .. ale podívejte se jak silně si hájí svůj post! .... Hanba a hnus!

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 15.6.2013 9:08 | karma článku: 23,53 | přečteno: 719x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69