Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jsou země, kde jsou vládní představitelé ve velké pohodě a nebojí se ničeho, ale občané se děsí, kdy k nim domů vtrhne policie.

Je milé žít v zemi, kde se nočního policejního přepadu nebojí občané, ale politici.

6 0
možnosti

Nejvíc mě dnes pobavil Kubice, který ve sněmovně tvrdil, že razie nebyla razie, ale že pánové jenom přišli Nečase navštívit. :-)

4 0
možnosti
JH

Policie to odflákla, měla sebrat i prominenty ostatních stran od Zao Ce Tunga přes Psa Filipsa po Chemického Míru. Takto se státní převrat nedělá. Obsadit televizi a rozhlas, vyhlásit stanné právo, rozpustit parlament, nastolit prozatímní vládu a připravit nové volby postavené na jiných kritériích. Volební právo jen těm, kteří do veřejného rozpočtu přispívají, DPH nepočítaje.

2 4
možnosti
MM

Nikdo nechce aby policisté před akcí informovali dotyčné osoby. Po akci by však měli sdělit proč tak činí,

5 0
možnosti
Foto

Klídek. Němcová ani nikdo z politiků zatím policii nenadává. Leda tak v bujné fantazii maxipsa Nigrína podnícené patrně venkovním horkem a zanedbáním pitného režimu.

3 1
možnosti
JM

Mě bylo paní Němcové fakt líto. To byla od policie sprosťárna, že ODS neinformovala, co se ně chystá. Nečas byl zase rozezlen, že to řeší Olomouc a Ostrava a ne jejich kamarádi v Praze.

Lepší než Silvestr na Nově ! R^

12 5
možnosti
OK

jediny nejcistejsi pospisil - tak to staci.;-D

4 0
možnosti
MR

Co je zajímavé, předtím proběhl puč na pražském magistrátu a odstřihnutí ODS. Zajímavé že za naší pěnicí (Parkanová)  jako kdyby se zavřela voda. Jedna garnitura střídá zřejmě druhou a nastává výměna i kmotrů ?

8 0
možnosti
Foto

Je vidět, že pan Nečas neměl svůj vlastí policejní tým jako pan Gross. To by se to zametalo.:-)

7 1
možnosti

mate pravdu že se těšíme ...jo jo pryč asi jsou časy když miláček Lang rozhodoval které případy se budou šetřit a kdy...jen tak dal:-)R^R^R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik