Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O50t30a76k23a15r 86S41e59k48l

14. 6. 2013 18:49

...úkolovat vojenskou rozvědku.... docela silná slova. Neříkám, že pí Nagyová je nějaký lumen. Vysvětlení premiéra o tom, že přes rozvědku se snažila o vlastní vůli nahradit absenci ochranky u rodiny P. Nečase je docela relevantní, chci říci uvěřitelné. Chyba je určitě v tom, že tu ochranku odmítl !!

Ta Vaše úvaha o gulách negulách je úsměvná.Mně spíše připadá tristní a nepatřičné, když se komunisté v parlamentě rozčilují a hovoří o cti, spravedlnosti.... Falmer , Grebeníček......

Teď právě v TV horlí doktor ze Sládkovičova, japonská kalkulačka Hašek ...Dopředu už ví , jak dopadne soud ......

0 3
možnosti
Foto

Víte, někdo kdo je přívržencem současné opozice, její nenávistné rétoriky a sám jejím aktivním propagátorem a přitom sesmolí větu: "Moc hřešíte na to, že se vám podařilo tenhle národ rozeštvat a že se nesjednotí, ale aby jste nebyli překvapeni." by se neměl zrovna moc ohánět ztrátou soudnosti.

2 3
možnosti
JZ

Když sociální demokraté svrhli premiéra Špidlu, tak mu dali jako odškodné flek evropského komisaře v Bruselu, kdy tedy budou zavřeni i dotyční sociální demokraté? :-)

5 2
možnosti
Foto

Ti ne. To bylo pro blaho lidu.:-)

1 1
možnosti
MH

No jak to tak sleduju tak mně napadá jediné. Naše policie udělalaj ednu jedinou chybu - mněli to vzít všechno odzhora až dolů! Mám totiž dojem že tam není "čistej" nikdo, ať je z jakékoliv strany!!

5 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik