Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

A skutečně si tu večeři zaslouží? Fakt dřeli jako koně?

Zeman se vrátil k zažité zvyklosti, tedy k pozvání na večeři odcházející kabinet. A co se stane - uražení chlapci se otočí k pozvání zády. A kteří?  No  zejména ti, co nejvíc prezidenta kritizovali za to, že nedodržuje zvyklosti. Ti, kteří měli tolik urážejících výrazů na jeho osobu. Přesto je Zeman pozval na onu tradiční večeři. Asi bych tuto  zvyklost změnil. Změnil bych jí v tom duchu,  že by byli pozváni jen ti, kteří ve svých funkcích měli pro tuto zemi nějaký přínos. Asi by se z tohoto kabinetu zúčastnilo jen pár lidí. No a to, zda dřeli jako koně .. o tom si myslím své, nejvíce práce jim dalo zametat maléry které se po dobu jejich vládnutí objevily. A že jich nebylo málo, troufnu si tvrdit, že by v tomto získali rozhodně prvenství. Tleskámvšem těm, kteří se podílí na rozkrývání všech těch nepravostí a nezákonností, kterých se tato "smetánka" dopouští. Jsem rád, že se vymanili z jejich vlivu a přestali se bát, když jim nějaký Kalousek bude vyhrožovat že u policie skončili ....

Škoda, že se v těch častých průzkumech neobjeví třeba právě tohle jako téma - kdo si myslíte že si tuto večeři zaslouží. Ale pokud bych vycházel z průzkumu který známkoval jednotlivé ministry, pak by asi nárok neměl nikdo protože výborná se u žádného z ministrů neobjevila a to se střídali na funkcích jak vojáci hradní stráže. Jsem přesvědčen o tom, že Zeman z toho rozhodně zdrcený nebude když na večeři neuvidí Kalouska, nebo Schwarzenberga a jiné. Nakonec, dívat se na spícího knížete, poslouchat přihlouplé výlevy páně Kalouska, nebo sledovat trápícího se expremiéra Nečase, že ta jeho kočička, chuděrka musí být ve vazbě, či na rybí výraz pana ministra Kubiceho...  to jistě rád oželí.

 

Premiér se domáhá výslechu?!

Dost zvláštní přístup, nemyslíte? Najednou je mu líto každého který sedí ..."v těch potupných podmínkách vazby" Je jasné, že nemůže otevřeně řící, že mu jde hlavně o jeho milku. Je zvláštní, že panu expremiérovi ani na minutku nevadilo,  že stejně potupné podmínky vazby zažívá pan poslanec Rath, kdy už jsou předány spisy soudu a přesto  je ve vazbě už přes rok. Jsem přesvědčen, že panu Nečasovi vůbec nepřísluší aby rozhodoval o tom, zda a kdy bude vyslechnut a kdy budou obvinění propuštěni z vazby, JENŽE - oni si zvykli ovlivňovat tyto orgány a jak se z dá chtějí v tom pokračovat i nadále. Je dobře že pan státní zástupce vykázal pana expremiéra do patřičných mezí a sdělil, že o tom, kdo a kdy bude vyslechnut rozhodou orgány činné v trestním řízení a nikoli Nečas. Dopouštěli se protipravního jednání, tak se s jeho důsledky musí prostě smířit. No a to, že by si kámoš Kalousek nepřisadil ... to jsem ani neočekával, ostatně on to byl kdo vyhrožoval vyšetřovateli kauzy Casa(Parkanová) že u policie skončil apod.

Na závěr bych chtěl říci, že já bych takovou vládu na večeři nepozval a domnívám se, že budu hovořit za valnou část lidí (možná osmdesát procent), když řeknu, že budeme jedině rádi, když uvidíme jejich záda a nejlépe kdyby už se v politice tihle lidé vůbec neobjevili, protože  naprosto zprofanovali profesi zvanou politik. (pochopitelně že nejsou sami a s nimi by mělo odejít ještě mnoho poslanců a senátorů, ale to je na nás zda je budeme zase volit a nebo je pošleme do politického důchodu)

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 4.7.2013 10:42 | karma článku: 42,28 | přečteno: 4579x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Každý věděl, že Nerudová vyznává hodnoty STAN, smetl soud stížnost na volby

3. července 2024  16:58

Nejvyšší správní soud (NSS) ve středu zamítl návrhy týkající se zvolení Danuše Nerudové do...

Putin a Si Ťin-pching si notovali v Astaně. Jejich zájmy v regionu se ale kříží

3. července 2024  15:19,  aktualizováno  16:56

Prezidenti Ruska a Číny Vladimir Putin a Si Ťin-pching se v hlavním městě Kazachstánu účastní...

Čína vyvíjí drony podobné šáhedům. Hrozí, že je bude vyrábět ve velkém i pro Rusy

3. července 2024  16:27

Čínské a ruské firmy vyvíjejí útočný dron podobný íránským šáhedům, které již Rusko používá ve své...

Asi to byla blbost, hájil se Čech, kterého soudí za rabování na Ukrajině

3. července 2024  8:19,  aktualizováno  16:07

Sedmadvacetiletý Čech Filip Siman působil v březnu 2022 v ukrajinském dobrovolnickém praporu...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik