Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je až podivné, že tak nevinný blog dokáže vyvolat nenávistně reakce.

1 1
možnosti
JN

Nevinný blog? Pokud by ho napsal někdo jiný než pan Fürst, tak by se možná takové "pohádce" dalo věřit.

0 4
možnosti
PN

Dojemné....aneb jak se rozepsat o chování se ve stylu "kam nedosáhnu, tam plivnu"

3 5
možnosti
MM

Od nás nikoliv dojemné, ale trapné, no sám jste si vybral.

4 1
možnosti
LS

Výši karmy neberu vážně. Když se ukázalo, že ten, kdo se výší karmy chlubil v každém článku, je podvod.

4 2
možnosti
LS

Jo, jedná se o blogera Jaromíra Petříka.

3 2
možnosti
Foto

Je to tak. Byl jsem nedávno překvapen v diskusi, kdy mi jeden známý bloger sdělil, že karma jeho článků je vyšší než ta moje a dokonce v jednom roce byl v hodnocení blogera roku výše než já. Fakt jsem byl udiven, že na to ještě někdo hraje. Opravdu si nepamatuji svá umístění a je mi to fuk. Doma mám jedno íčko za přínos blogu, používám ho jako praktické těžítko. Včera jsem došel z Lisabonu do Santiaga a věřím, že tahle podstatná karma mi vydrží. Za tu číselnou si člověk koupí akorát...

10 0
možnosti
Foto

Souhlasím, pane F. Dokud jste psal náboženské rozpravy, které jsem pravidelě karmovala a bránila před trčálkovinami, byl jste celkem sympatický chlapík.

1 8
možnosti
MB

Na rozdíl od Vás byl a je pro mě pan Fürst sympatický chlapík bez ohledu na téma, o kterém píše.

9 3
možnosti
Foto

,,Karmohoniče" je snadno poznat. Stejně tak jako ty persony, pro které jsou tyto stránky bezmála až pupek světa. Vč. mnohých ,,takydiškutérů" A i ono ,,kolegáčkování" nejednou lecčím zavání.P.S.: napsal jsem i na tato témata ,,pár" BLOGŮ. Karma u nich ani náhodou nehrozila, a reakce na ně mně u některých ani náhodou nepřekvapila. Šlo o převážně tytéž ,,persony" jak z řad některých blogujících, potažmo až ,,tvůrčích chrličů (ZÁVISLÁKŮ?), tak i často až ,,osvědčených" ,,takydiškutérů".A ještě ,,maličkost". Výši karmy určuje především návštěvnost, nikoli ,,kvalita díla"

2 0
možnosti
Foto

Jeden z nejholivéjších takydiškutérů je nějakej Jiroudek

Neznáte ho náhodou?)】

5 4
možnosti
Foto

Napsal jste text, který v tomto prostoru karmu nezvedá, zato přináší úsměv a dobrou náladu.

12 1
možnosti
VF

Tak to mne těší.

Přeji dobrou náladu po celý víkend.

2 1
možnosti
Foto

To mi vždycky vrtá hlavou, co vede autory k získávání co nejvyšší karmy a co pak s tou vysokou karmou dělají? Mají to číslo doma vyvěšené nad postelí / psacím stolem / dřezem? Zvyšuje to číslo jejich atraktivitu pro příslušníky / příslušnice opačných pohlaví?

7 0
možnosti
Foto

Když mají karmu vyšší než IQ?

6 1
možnosti
Foto

Karma je pěkná potvůrka, je vrtkavá a mnohdy nevyzpytatelná jako žena. Nicméně existuje proti ní lék: "Nacházet potěšení i v tom, pokud ten který článek zaujal pozitivním způsobem alespoň jednoho čtenáře." je to málo? Není, ten čtenář je totiž člověk se svými city, pocity, radostmi, trápeními a potřebami. A Vy, já nebo jakýkoli jiný pisálek mu jednu z těch potřeb nebo radostí aspoň na chvilku poskytl.

Hezký den, Vlastíku.

4 0
možnosti
Foto

Honzo, když už Tě tu vidím. Jak jsem psal o své čtenářce, která je mou velkou obdivovatelkou, potkal jsem ji znovu ve středu a mohu konstatovat, že na mém místě bys ji označil za, cituji, „okulibou.“ A víc raději nenaznačuji.

2 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že většina píšících píše pro to, že si myslí, že má co říct. V takovém případě každé přečtení potěší, ale není podmínkou. Speciálně u poezie.

Vašek

3 0
možnosti
Foto

Ne každý, kdo si to myslí, má skutečně co říct. A ne každý text po přečtení potěší.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3365
  • Celková karma 25,96
  • Průměrná čtenost 799x
Spokojený důchodce. Sdílím zde svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Chápu ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Nemám nic společného s neomylností, tu přisuzuji jen Bohu.