Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

ZH

Váš popis masakru nijak nezpochybňuji, ale naprosto jste si vycucal z prstu a použil jako neadresný osobní útokvýklad toho, co si myslí "příznivci Palestiny". Mezi jisté zastánce Palestiny se počítám, ale žádné schvalování požadavků Hamásu by mě nenapadlo. Mohl bych vykřikovat, že záměrně lžete a porušujete kodex tím, že svoje tvrzení nepodkládáte odkazem na důkaz. Ale já vám musím jenom gratulovat, jste ryzí místní VIP

MB

Já v posledních dnech skoro nečtu zprávy, protože na mě všude vyskakují zprávy z Izraele a je mi z nich zle. Naprosto s Vámi souhlasím.

Vsuvka: zajímavé je, že v posledních dvou letech dostávám každou chvíli otázku, jestli bych poslala syna na Ukrajinu, ale nikdo se mě nezeptal, jestli bych poslala syna bránit Izrael.

Důvod je prostý! Ruská desinformační mašinerie hybridní války se soustřeďuje na Rusko!

Foto

"Příznivci Palestiny požadují svobodu pro vrahy" a jsou to stále stejní lidé. Podporují palestince, rusáky, čínské komunisty, Zemana, Babiše, Okamuru, a další.

MK

Srovnat Zemana a Palestinský humus vyžaduje notnou dávku hlouposti.

LP

To bude asi tím, že to jsou příznivci vrahů.

  • Počet článků 3365
  • Celková karma 25,96
  • Průměrná čtenost 799x
Spokojený důchodce. Sdílím zde svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Chápu ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Nemám nic společného s neomylností, tu přisuzuji jen Bohu.