Foto

Každou dobře udělanou práci je potřeba pochválit. Udělal to rychle a precizně.

Vašek

Foto

Tak to je frajer. A člověk na svém místě, obojí platí

Jinak, plivání na vše americké a tudíž i na americké policajty, to byl typický bizár "lihově demagogického zřícení" po celo dobu jeho existence. Začalo to absolutní nevděčností Stalinovy totalitní říše. Spojené státy masivními dodávkami zbraní a nejrůznějšího materiálu zachránily Sovětský svaz napadený nacistickým Německem. Na konci války však namísto vděčnosti přišla sovětská nenávist a nenávistné brojení proti USA. Což bylo povinné i pro celý tzv. "socialistický tábor". Články očerňující americké policajty (a nejenom je), se objevovaly v komunistickém tisku téměř denně. Člověk se ale nestačí divit, že tentýž komunistický folklór dodnes u nás přetrvává.

Foto

Zkuste to bez té politic. omáčky. Ta bývala až výsadou především kom

LS

Na druhou stranu, nyní se řeší každá vteřina zásahu Policie na filozofické fakultě univerzity Karlovy. Samozřejmě kvůli volebním hlasům. Je na čase zpětně vyhodnotit postup Policie při metanolové aféře. Laxní postup kabelkáře Šlachty. Proč muselo zemřít 50 lidí?

Foto

J83a54n 74Š68i87k

28. 6. 2024 15:50

Není se co divit. Tři čtvrtina národa je totálně zmasírovaná naprosto stupidními televizními detektivními seriály. Díky za článek a hezký den

RJ

Ano, dobrá práce, která se ovšem zas až tak často nevidí. A mimochodem ke to příslušník MP , ne policista.

VF

Máte pravdu, je to "strážník". Pro mne je to ale také policajt, i když "městský".

Foto

Policajt, nebo strážník. Či kdokoli jinej. Prostě ,,jenom" profík, který umí. Zhodnotit, a vyřešit, co je třeba.

JR

J47a47n 25R17á35ž

29. 6. 2024 14:23

Naprostá většina těch kdo kritizují zásah na FF UK se kritikou netrefuje do zasahujících policistů, ale kritizuje velení toho zásahu a lhaní pražského ředitele i mlžení Rakušana, zcela nehodné ministra.

ZH

Smutné je, že svým nalháváním a podsouváním bagatelizujete chyby policie, ke kterým objektivně došlo. Policii byla veřejně prokázána lež, která znevěrohodnila výsledky vyšetřování, které mohlo být v drtivé většině pravdivé. V zásadě zde nebyly žádné útoky na policii, také je ničím nedokládáte, protože nemáte čím. Útočilo se jen na lež, což se nelíbí těm, kdo si ve lži libují, když je pro ně výhodná. Vaše okaté podsouvání je již tak průhledné, že byste měl změnit taktiku a začít znovu s fakty a nějak zajímavě a smysluplně je vysvětlit. Sněmovna schválila vznik vyšetřovací komise hlasy opozice i koalice, což jistě není náhoda.

VF

"Střelená husa zagágala", říkávala moje babička.

  • Počet článků 3358
  • Celková karma 27,15
  • Průměrná čtenost 796x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem mýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.