Diskuse

ANO, bude hůř

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsem byl mladý, tak rozhodně v mém případě neplatilo "jaký si to uděláš, takový to máš". To začalo platit teprve v době, kdy jsem začal podnikat, a úplně nejvíc to platí od chvíle, co jsem odešel do důchodu. Už dělám jen co chci a nedělám co nechci...

0 0
možnosti
MB

Maminka kamarádky vyprávěla, jak si zašla na kafe k sousedce do vedlejšího paneláku. Nejdřív slyšely sirénu. Pak "Hele, jedou hasiči." "Koukej, oni jedou k nám do vchodu." A až když viděla hasiče, jak z její kuchyně vyhazuje pánev do hromady sněhu, došlo jí, že to byl základ jejich večeře Kouř z hořícího oleje zalezl do všeho, ve skříních bylo mastné prádlo, záclony a koberce páchly... Bylo 21.prosince a měla 3 dny na generální úklid původně uklizeného bytu. To jí nebylo ani 50

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

1 0
možnosti
JK

Hm, asi máte pravdu, Skutečně s přibývajícíma rokama to fakt lepší není. Ale snažím se radovat z maličkostí /doslova z každá blbosti!/ a ono to docela funguje.

6 0
možnosti
Foto

Život je i o poznání i prožití. Mnohého. A nejen v životě vlastním. V realitě, a nikoli ve virtuálním světě a v jeho bublinách.

Zdroj: https://blog.idnes.cz/jiroudek/nejen-stari-neni-pro-sraby.Bg22040094

0 0
možnosti
  • Počet článků 3365
  • Celková karma 25,96
  • Průměrná čtenost 799x
Spokojený důchodce. Sdílím zde svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Chápu ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Nemám nic společného s neomylností, tu přisuzuji jen Bohu.