Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Furste, nelze se vyjádřit k v článku o eurokomisařce V, Jorové, tak tedyy zde. Věra Jourová, jak tvrdí Andrej Babišě se samozřejmě nezbláznila, ona se chová jen tak, aby vyhověla a zalíbila se pánům v Bruselu. Asi si A. B, který ji tam delegoval myslil, že bude víc dbát o ty, co ji tam vyslali, a než o ty, ti, kterým se rozhodla sloužit. Asi jsem se zbláznila já - a semnou většina občanů ČR, anebo někdo jiný. No jo, každý to eurohujerství vnímáme jinak. Necháme se překvapit po volbách do parlamentu EU.

0 0
možnosti
Foto

Nádherný pozitivní blog! Díky!

1 0
možnosti
Foto

Se zájmem přečteno a vzpomenuto: také jsem směřoval svoji svatbu co nejblíže k nějakému významnému dni (aniž by to nutně musel být státní svátek) a zvolil jsem (zvolili jsme) 27. září, tedy "předvečer" svátku knížete Václava. Jako milovníku české církevní historie mi záleželo na budově, kde se obřad bude konat - a volba padla na pražskou Novoměstskou radnici. (1419 první defenestrace, o 190 let později stavovský sněm, který přiměl Rudolfa II. k vydání Majestátu zaručujícího v českých zemích náboženskou svobodu). --- 27. září je také významné datum z pohledu světových dějin. Toho dne roku 1822 oznámil Champollion, že rozluštil staroegyptskou Rosettskou desku, což byl přelomový objev na cestě k porozumění hieroglyfickému písmu.---Stejně jako Vy, jsem i já na výběr našeho svatebního data hrdý.

1 0
možnosti
Foto

Hodně štěstí, spokojenosti a lásky do dalších let.

A brambory na loupačku? Úžasná mňamka.

2 0
možnosti
VF
Foto

V radosti i starosti, ve zdraví i v nemoci, v dobrém i zlém. A tak mít s kým i pro koho, a tím i pro sebe. Až tak ,,prosté" to je. Třeba i po pětapadesáti letech, ba i déle. Ač asi jak s kým i pro koho

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

2 0
možnosti
MB

Gratulujeme, 39 let je dlouhá doba

3 0
možnosti
OF

Dnes to má konečně hlavu a patu. Blahopřeji

0 1
možnosti
Foto

Také blahopřeji. Já se také jako romantik chtěl ženit v květnu. Bylo mi to rázně zatrženo výkřikem v máji máry. Prý se to odvozuje od toho, že děti počaté v květnu se rodí v únoru, v době největšího nedostatku a hladem zesláblá rodička často zemřela. No a další podobnost. Na ten starý svátek 9.5. jsem vítězně v roce 1969 přistál v Johannesburgu. No a když ještě dva roky vydržíme, budeme mít diamantovou svatbu.

Vašek

4 0
možnosti
Foto

Keď som bola na škole, hovorievalo sa, že láska v máji-skúšky v háji. 😃 a mala som to odskúšané, že to bola pravda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3365
  • Celková karma 25,96
  • Průměrná čtenost 799x
Spokojený důchodce. Sdílím zde svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Chápu ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Nemám nic společného s neomylností, tu přisuzuji jen Bohu.