Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podporuji přijetí křesťanských uprchlíků z blízkého východu. Tito lidé jsou vystaveni genocidě a na rozdíl od muslimů nemají v základech své víry nepřátelství vůči naší kultuře a společnosti. Takže - křesťany přijmout, muslimy nebrat!

2 0
možnosti
Foto

Souhlas s článkem. Jen k dokreslení: podle syrského arcibiskupa Hinda nedostali křesťané v oblasti od červeného kříže absolutně žádnou humanitární pomoc, protože ten ji předává k distribuci tamnímu čevenému půlměsíci, který ji dále distribuuje pouze muslimům...

3 0
možnosti

V té jistotě bych byl trošku skromnější, plíživé pronásledování křesťanů na západě postupně narůstá.

2 0
možnosti

P67e95t89r 91M35u62r59č88e73k

27. 2. 2015 22:44

Před chvilkou jsem zhlédl video jak ničí kulturní památky tři tisíce let staré,pálí knihy.To bude opravdu přínos pro naši kulturu.

3 0
možnosti

Máte pravdu, ale slyšel jste tehdy tu debatu na ČT24? Myslím, že nebudou chtít rozlišovat podle víry. Křesťané nemají v podstatě kam jít. Na arménskou genocidu asi svět zapomněl.

7 0
možnosti
Foto

Rozhodující podíl viny na vzniku Islámských států jak na území Iráku či Sýrie, ale i Libye mají křesťané G. Bush jr., T. Blair a D. Cameron.

Nebýt vojenského napadení Iráku a Lybie těmito křesťanskými, západními politiky s více mrtvými, než kolik jich mají na svědomí muslimští teroristé za posledních 40 let by nebylo i současného vraždění křesťanů na území islámských států o kterých píšete.

Takže je to střelba do vlastních řad.

4 10
možnosti
Foto

J21a56k71u46b 22R53o17t55h

27. 2. 2015 22:03

Bodejť. Do té doby žádní radikální a vražední organizovaní muslimové neexistovali. Sancta simplicitas.;-O

7 0
možnosti
  • Počet článků 3337
  • Celková karma 29,26
  • Průměrná čtenost 784x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.