Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

21. 3. 2010 17:00
To víte,

když nám to tak krásně kdysi naplánovali a nyní "jyřýček" staví nadále stranu se soudružskou rakovinou, tak se nedivte. Možná by to spravilo do škol trochu matematiky a ekonomie místo nových x-letek.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

21. 3. 2010 14:58
Souhlas

Lidé zapomínají, k čemu mají rozum.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

21. 3. 2010 14:37
Taky je možné, že si na tuhle stavbu vzal přemrštěný

úvěr, stavbu nedokončil, ale úvěr vyčerpal, torzo teď patří bance a jeho manželka si na jiném místě ze zbylých peněz postavila na sebe menší sausfork a teď se tam chechtají jak zadara přišli k baráku.

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

21. 3. 2010 13:58
Je to tak

Výše popsané starosti je většina obyvatel ušetřena. Průměrný zaměstnanec (ne státní) je rád když se za život zmůže na byt, levnej auťák a občas nějakou levnější dovolenou. Je fakt, že by ekonomickou úvahu měl mít taky zvládnutou, aby jsme se nemuseli koukat na ty horory v pořadu "Krotitelé dluhů".

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

21. 3. 2010 13:38
Kupecké počty

Socialismus nás nenaučil obyčejným kupeckým počtům. Do toho přicházely nabídky bank se snadno dostupnými úvěry, není divu, že mnoho neopatrných lidí s vidinou velikého zisku neodhadlo svoje možnosti a zkrachovalo.

-

Trochu mě mrzí vaše poukázání na to, že se jedná o výsledek porevoluční doby. Jen si vzpomeňte na výsledky "revoluční" doby. Zchátralé domy, rozpadající se statky a zámečky v péči družstevníků nebo dokonce vojáků.Oprýskaná omítka, rezavé tovární haly, neupravené cesty na sídlištích. Když pak člověk vyjel za hranice směrem na západ, měl pocit, že je v jiném světě. A taky byl.

-

Většina domů je dnes už opravená, naše městečka už vypadají mnohem lépe. Sem tam někdo přecení své síly a zkrachuje, zůstane po něm rozestavěná budova nebo zpustlý rybník. Ale celek je s revolučním vzhledem země neporovnatelný. A i tyto "pdonikatelské pomníčky" mají slušnou šanci, že je koupí někdo s lépe promyšleným projektem a zvelebí je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3347
  • Celková karma 27,84
  • Průměrná čtenost 793x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem mýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.