Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DOBR

20. 4. 2012 12:42
Kdo z nás dvou se více lekl?

http://petrslezak.blog.idnes.cz/c/184917/V-kontejneru.html

Když žádá odsouzenec o milost, tak nechce zrušit zákon, ale rozsudek.

Jinak Vám přeji klidnou noc. Jdu spát.

• 01.04.2011 22:01

• Vaťák

0 0
možnosti
D

DOBR

16. 4. 2012 16:05
Co to zkusit také? Asi tam budou.

V té krabici se mi usadili šotci. Tušil jsem je tam už dlouho, ale stále jsem se uklidňoval, že jsou tam přeci antišotci, kteří hlásí, že je vše v pořádku. Jenže tohle je extratřída šotků, jmenují se KGB Keylogger, REFOG Keylogger, Stealth KeyLogger, Trojan.Win32.Generic!BT, Trojan.Win32.Agent.abzlz. Promyšlenou spoluprací paralyzovali antišotky a patrně umožnili skrytý přístup zvenčí, protože noví antišotci, kteří je začali nahánět, hned za krátký čas začali opět trpět skrytou slepotou a až třetí vlna nově stažených antišotků při důsledně vytrženém drátu ze zdi, na nějaký čas zastavila dokonalou špionáž.!!!!!!Skrytý přístup zvenčí patrně trvá dál a tak je asi jen otázkou času, nežli se vše vrátí.

0 0
možnosti
D

DOBR

9. 4. 2012 23:17
Až pošťák přinese psaní, bude jasno.

Posílám poštou e-maily, které jsme si vyměnily na naše téma. Tedy já M.K. a Vy Vlastík Fürst.

Jenom bych prosím potřeboval potvrdit, zdali tohle platí.

http://frydek.net/showpage.php?name=kontakt

Budu netrpělivě na tomto místě čekat na Vaše vyjádření ke korespondenci, která proběhla mezi našimi e-mailovými adresami. Přeji Vám i ostatním vše dobré. MK.V

Platí platí?

0 0
možnosti
D

DOBR

9. 4. 2012 23:40
Re: Až pošťák přinese psaní, bude jasno.

Omlouvám se za tento způsob komunikace, ale až poznáte o co se tady hraje, věřím, že mi odpustíte.

Ti zlí starostové, co jsou na toho kominíčka domluvení, to je spousta důvěryhodných postav, které každý zná a o kterých nikdo nepochybuje. Tak jediné co si přeji, aby Vaše myšlenky, při čtení textu níže, vedl sám Bůh.

MK.

0 0
možnosti
D

DOBR

6. 4. 2012 16:30
NÁPAD.

Člověka občas napadají různé věci, některé nápady jsou dobré, jiné špatné. Některé nápady jsou dokonce tak dobré, že si člověk klade otázku, nakolik on sám by byl schopen na něco takového přijít a věřící člověk zauvažuje, zdali takový opravdu, ale opravdu dobrý nápad mu neseslal sám Všemohoucí.

Když jsem se nedávno díval na to video, které obletělo svět, kdy náš pan prezident, přímo před diváky a kamerami ukradl propisku, uvědomil jsem si, že až ty kroužky a šipky, které někdo doplnil do záběrů, nám vyjevili pravdu. Bez těch kroužků a šipek bychom patrně vnímali důvěryhodnou tvář státníka v dokonakém obleku, vzdělaného a solidního, kterému je možné věřit a patrně bychom nezpozorovali nic divného. A tak se také hodlám pokusit o takové kroužky a šipky, ale kdo ví, třeba tohle video bude po světě ještě slavnější, nežli to s tou propiskou.

pokr..

0 0
možnosti
D

DOBR

6. 4. 2012 16:44
DOBRÁ ZNAMENÍ.

Když jsem začal svůj nápad hlouběji promýšlet a detailněji propracovávat, objevila se záhy celá řada dobrých znamení, která mne hned utvrdila v názoru, že jsem patrně na správné cestě a že je to skutečně nápad velice dobrý, který mi snad seslal opravdu sám Bůh.

„“Nech toho, co děláš, nebo tě stáhnu zaživa

do pekla. Podívej, co všechno umím. Podívej,co všechno mám k dispozici“.

http://praks.blog.idnes.cz/c/254044/Uriznuta-konska-hlava-v-posteli.html

0 0
možnosti
B

Bobrufka

5. 4. 2012 11:36
Bohužel to poznání někdy trvá i roky

0 0
možnosti
RK

Tara.cz

4. 4. 2012 22:12
Taky mi to připomnělo

moje mládí. A souhlasím s tím, že člověk si nemá zbytečně půjčovat - ani věci, ani peníze a už vůbec ne třeba manželky kamarádů. Ale zkušenosti s radami starších mám jiné. Ne, že bych byl tehdy chytřejší, než tehdejší staří. Spíš mi připadá, že žádní staří moudří nejsou - všichni jen improvizují své životy - a to posuzuju hlavně ze svého života. Opravdu moudrého člověka aby pohledal - například Shalomon - nejmoudřejší z lidí a jak dokázal klesnout. A upřímně řečeno, nejsem si jistý, že ke stáru zmoudřel, jak jste někde zmiňoval. Sice napsal Kazatele a Přísloví a Píseň, ale ze všech mi zní taková hořkost - Ashes to ashes - připadá mi to jako zklamání z promarněného života, s takovými dary tak málo užitku.

0 0
možnosti
VF

vaťák

5. 4. 2012 6:15
Re: Taky mi to připomnělo

Když řeším problém, se kterým jsem se ještě nesetkal, jsem rád, když ho mohu probrat s lidmi, kteří už něco podobného řešili. A nemusí jít o lidi starší. Problémy s počítačem řeším se svým synem, protože je to oblast, ve které má daleko více zkušeností než já.

A k tomu Šalamounovi - to, že si uvědomuje, že zbytečně promarnil kus života, tedy uznání svých chyb, k moudrosti podle mne patří.

Přeji krásný den.

0 0
možnosti
Č

českej.venkovan

4. 4. 2012 15:54
..pionýr byl 20 ...s plechama.....

..a 21 bez ochranných plechů.....co byla 22...????

0 0
možnosti
F

Faustino

4. 4. 2012 17:08
Re: ..pionýr byl 20 ...s plechama.....

To byl moped Stadion S22:

http://fichtl.kx.cz/index.php?str=S22

Jinak oprava za čtyři stovky, předpokládám s sedmdesátých letech, to musela být generálka.

0 0
možnosti
RW-4R

Roger Wilco - 4. reinkarnace

4. 4. 2012 15:49
.

To byla náhoda, že se motorka porouchala. Stává se to. Pokud by se neporouchala, měl byste pěkný výlet a řekl byste si, že je dobře, že jste otce neposlechl. Já už tolikrát svého tátu neposlechl... a většinou jsem udělal kupodivu dobře. I když to táta zle nikdy nemyslel, ale má zkrátka jinou povahu než já, je moc konzervativní a  kdybych ho v životě ve všem poslechl, neměl bych ani práci, která mě baví a hodně slušně živí, žil bych na můj vkus příliš usedlým životem a jedinou náplní by mi byla práce, která by mě nebavila, ale vydělal bych si v ní na základní životní potřeby. Na koníčky už ne, protože můj táta, ač má VŠ vzdělání a slušný přehled, žádného koníčka nemá a neuznává je. Celý život žil jenom prací a v důchodu jenom čte a kouká na televizi. Ale to už moc zabočuji. Zkrátka  někdy musí člověk poslechnout svůj vlastní rozum, to jsem chtěl říci.

0 0
možnosti
VF

vaťák

4. 4. 2012 17:27
Re: .

Já netvrdím, že to nebyla náhoda. Ale i tak mne to vyškolilo a od té doby si raději moc nepůjčuji (pokud to není nutné).

0 0
možnosti
PJ

pedro14

4. 4. 2012 11:00
neco vam reknu

je dobre se ucit ale jeste lepsi je neco umet.. jako kluci jsme napr. pionyra umeli spravit.. plati to o motorkach i o psani

0 0
možnosti
VF

vaťák

4. 4. 2012 11:03
Re: neco vam reknu

Předpokládám, že jste se to také musel naučit, že jste se nenarodil s tím, že vše umíte.

A kde si od Vás mohu něco přečíst? Rád se něco přiučím od znalce a odborníka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3336
  • Celková karma 29,69
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.