Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

snaduzdost

30. 5. 2010 21:49
vyplavila pár dinosaurů

mluví se o tom. Ale jak sleduju cvrkot, tak je také naplavuje: Kalousek, budiž, ale co je nejhorší: Jozef Zieleniec, o kterém John jednou psal jako o kandidátovi na ministra za VV. To by byla vážná chyba, protože Jozef Zieleniec je expert na rozklad pravicové politiky. Takže Jozef Zieleniec,   Radku Johne a ostatní véčkaři, by  nebyl čertík, nýbrž sám ďábel z  temnot  pro politiku rozpočtové odpovědnosti!

0 0
možnosti
L

lrkfa

30. 5. 2010 20:56
To je divná bouřka, která přinesla vzestup Kalouska

Řápkové a Bendy.:-(

0 0
možnosti
G

Gašpo

30. 5. 2010 20:54
No konečne triezvy názor

Súhlasím. Voliči urobili maximum, poskladali to geniálne do dobrej štartovnej polohy a pokiaľ to už teraz nezačne akotak fungovať, potom už fakt neviem.

Ja som z dnešnej Moravcovej debaty mal príjemný pocit že by to fungovať mohlo. Je pravda že John je tam trochu "neomalená štika" ale akože ho moc nemusím, som rád že tam je. Myslím že česká politika kus tej jeho neomalenej priamosti potrebuje.

0 0
možnosti
S

Satyriana

30. 5. 2010 20:26
Vidím to podobně

Cesta se otevřela, teď je na politicích, jak dlouho si budou pamatovat, že lidi chtěli změnu. Hlavně tu vnitřní, směrem ke slušnosti a skutečné službě veřejným, nikoliv jen svým, zájmům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3341
  • Celková karma 28,14
  • Průměrná čtenost 783x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.