Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každý fanatik vraždí prostředky které má po ruce.  Ti s ručníky na hlavách používají nože a samopaly, ti v kravatách  co vládnou nám používají zase bombardéry a sofistikované bezpilotní prostředky.   Výsledky jsou na obou stranách stejné.  Vraždění nevinných lidí.

1 5
možnosti
Foto

Mínusáři si asi myslí, že když vraždí stát je to OK.

0 0
možnosti
ZB

Ve Francii žije  cca 5 milionů muslimů, na výzvu fanatiků reagovali z tohoto počtu dva fanatici.To je hodně malá menšina.Jinak s Vámi musím nesouhlasit,útok v Austrálii ostatní muslimové v čele se svým vedením veřejně odsoudili a distancovali se od této samostatné akce jednoho fanatika.Je správné soudit podle činů několika jedinců ostatní...?Jinak souhlas s tí, že návrh dvou poslanců je nesmyslný a jen nadělá "zlou krev".Tomu se říká medvědí služba.Hlupáci.

0 10
možnosti
PB

..... áááá, tak na výzvu fanatiků reagovali "enem dva  fanatici" a to je vlastně dobře;-D ?! Podstata problému je v samotné "výzvě" (jak zatočit s bezvěrci), nikoliv v procentuelním vyčíslení fanatiků atak uskutečnit.

1 0
možnosti
JM

Velká část muslimů by uctění Alláha v kostele vzala jako provokaci. A to je záminka k dalšímu uřezávání hlav.

4 1
možnosti
PK

P14e27t10r 88K60a36p98l44a31n

23. 12. 2014 14:35

K Zeleným se vždy hlásili ti největší vylízanci. Jestli si myslí, že takovým pokrytectvím dokáží zajistit funkčnost své vysněné multikulturní společnosti, tak tím svojí vylízanost jenom, potzvrzují. Muslimové prosazují zavedení práva Šaria v Německu a tamní křesťané budou o vánocích mlátit hlavou o zem a chválit Aláha Takovou pitomost nemůžou myslet vážně, jestli vůbec myslí.

12 0
možnosti
  • Počet článků 3337
  • Celková karma 29,67
  • Průměrná čtenost 784x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.