Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

L65i35b55o33r 16V17a89n72ě92k

3. 11. 2016 10:21

Ano, křesťané svými obřady symbolického rituálního kanibalismu si připomínají, že svým krátkodobým usmrcením se jejich bůh nahradil finančně náročné vykupování se z hříchů podřezáváním vlastního dobytka.

0 1
možnosti
VF

Tím, jak máte neustále potřebu se navážet do křesťanů a snažíte se volit taková slova, abyste některé urážel, jen dáváte najevo, že Vám to, co říká Bible, neí lhostejné. Jinak byste články křesťanů nečetl.

Vím, že nejsem sám, kdo se modlí za to, abyste nalezl klid a pokoj ve svém nitru.

Přeji Vám krásný den.

1 0
možnosti
MB

Opět cosi ze života -

Jsem přesvědčen, že základem vážit si druhého, je vážit si sám sebe. Zřejmě okamžitě naskočí narcismus, omyl. Jde o to určit si svou vlastní cenu - co člověk je a již není ochoten akceptovat.

S tím pak souvisí i ona tradice, váha jména, dohoda o čemkoliv - potvrzená pak pevným stiskem ruky a pohledem do očí. Tím potvrzuji vrchol svého přesvědčení, že ono dohodnuté je platné !

Za život jsem uzavřel mnoho Smluv. Zkušenost - Razítka - právníci, nic z toho nemá smysl, za předpokladu, že protistrana nemá dobrou vůli obsah naplnit ! Potom ano, každého lze ošálit, ale sám sebe nikdy. Kruh se uzavírá - Pokud si nevážím sám sebe ...

4 0
možnosti
VF

Máte pravdu, začít musíme u sebe. Pokus memá váhu naše slovo, nemůžeme něco podobného čekat ani od jiných.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3341
  • Celková karma 28,16
  • Průměrná čtenost 793x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.