Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Satyriana

3. 1. 2010 22:03
Mám ještě

trochu tekutého pudru. Dietu šetřící už nám ta vláda nasadí a tvrdou, v podobě státního krachu. Chcete schovat? ;.)

0 0
možnosti
K

KJV

3. 1. 2010 9:23
Odpudivost flanďáků

Autor projevuje postoj typický pro flanďáky. Podlézání bohatým, šlapání po chudých, účelové lhaní a ohánět se Biblí. Není divu, že církve a flanďáci vzbuzují odpor. Zasloužený.

0 0
možnosti
PJ

Hip

3. 1. 2010 9:15
nuda

na politická témata už na idnesu nemá cenu blogovat ani diskutovat. Diskuze jsou plné fanatiků, kteří jakékoliv argumenty ignorují a jenom pořád dokola řvou ty samé pitomosti. Rozumní lidé a schopní lidé už přemýšlejí o emigraci nebo alespoň o převedení úspor na zahraniční účty nebo investice. Jakmile nás Paroubek předluží tak, že se dostaneme na úroveň Maďarska, tak se budete divit, co nám MMF naordinuje. Pak si koupíte za 2400 třináctého důchodu tak čtvrtku chleba:-P.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

3. 1. 2010 9:52
Re: nuda

fanatiku dosad' si tam Ods8-o a jejich Vůdce8-o a si doma:-/                           ...;-D;-D;-D...

0 0
možnosti
TK

osvetitel

3. 1. 2010 8:08
Naposledy si neco volici vymohli kdyz vylezli do ulic !

A i tak si mozna vymohli neco , co prone pripravil nekdo jiny !:-))))

0 0
možnosti
VV

vaclav

3. 1. 2010 8:01
Já volím Paroubka

Každý ať si volí koho chce. Já budu volit Paroubka pro jeho silnou povahu , nepodlehnout té obrovské mediální štvanici. To , co musí vydržet on , málokdo by unesl.  A přesto nepodlehl. Vážím si ho. Kdejakký "hovňous" se o něj otírá a přesto stojí rovně. Na hradě by určitě taky uměl odolávat nepříznivému větru.V

0 0
možnosti
JK

truepapas123

3. 1. 2010 8:24
Re: Já volím Paroubka

;-D;-D..rovně...  ale každou chvíli jinak rovně, že ?

0 0
možnosti
F

fáfa.

3. 1. 2010 1:17
to se tady oranžoví komunisti rozohnili

Někdo měl tu drzost a otřel se o jejich Pána. Oni by ho přitom bránili do roztrhání těla, i kdyby jim jejich vlastní matku rozsedl.

Je to zajímavej jev, že existuje určitá skupina lidí, kteří vždy a za všech okolností vyznávají kult osobnosti, vůbec jim nevadí že ona BYTOST dodržuje jen to co se hodí, stačí že vyvolává iluzi "pevné ruky". Za tím jdou. A budou řvát hurá! - na cokoliv. Až se to odehrává v pitoreskních drobnostech - "čssd podporuje zákon o státních maturitách !!" o pár dní později (3-4) si vyvolená bytost přečte průzkum, a : "čssd je zásadně a jednoznačně proti státním maturitám !!!!"

Je to s podivem. Ale zdejší ctitelé paroubka se budou neustále klanět, vždy se zorientují na směr jímž z předsedy větry vychází.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

3. 1. 2010 8:20
Re: to tu tady modrobolševíci schytali.

Pěkná fantazmagorie fáfaOO.  Bohužel, když určitá část tzv."pravicových" ctitelů vyznává kult osobnosti, jako jakéhosi celosvětově uznávaného Vůdce, tak mně i dochází že tu nejen není něco v pořádku, ale též podezřívám určitou část těchto diskutérů z materiální účasti směrem od Jv, jako příklad by jsem mohl jistě směle jmenovat např.: Tunelvůdce: nikdá neplatícího dluhy...;-D.

Jinak musím též ocenit tvou životní zkušeností, vždy se správně zorientovat směrem "odkud vychází větry" a podělení se této životní zkušenosti ostatním čtenářům, což zde může i sloužit jako odstrašující způsob a pomoci dalším čtenářům, jak se na to nemá jít!!R^

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

2. 1. 2010 23:12
Po Klausovi si už můžeme jenom polepšit

;-D

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

2. 1. 2010 22:09
Jak se to ukazuje-->tak volyčy KOdsČM mají jasno...

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

sorki

2. 1. 2010 22:39
Re: Jak se to ukazuje-->tak volyčy KOdsČM mají jasno...

..stejně si myslím, že tenhleten "přispěvatel" je podplacen pravicí. Nebo si někdo z vás dovede představit, že by existoval takový b.... ve skutečnosti? Průzkumy sice potvrzují, že oranžovorudý elektorát zcela ovládá Gaussovu křivku IQ v jejim levém spektru, ale tenhle by už byl vlevo i u tučňáků..:-P;-D

0 0
možnosti
VDSN

Vůdce: Dluhy se neplatí!

2. 1. 2010 22:07
Dneska to tu pracující v montérkách tedy pěkně schytali...

Až je mi jich líto, jak jimi voliči KSČSSD opovrhují. To bude tím, že oni na rozdíl od Paroubčích fanatiků pracují.

0 0
možnosti
MSM

modroneobošáni stop. m.p.

2. 1. 2010 22:13
Re: Dneska to tu modrobolševíčtí tuneláři pěkně schytali...

a tak to má být R^R^R^                                  :-):-):-)R^

   

0 0
možnosti
V

Vasco75

2. 1. 2010 22:07
Paroubek na hrad!

Díky primitivní a ničím nepodložené averzi a nenávisti vůči Paroubkovi bych si z legrace i jeho prezidentování přál. Aby Tito primitivové pukli vzteky. ;-)R^

0 0
možnosti
K

Kozlík_

2. 1. 2010 22:20
Re: Paroubek na hrad!

Paroubka bych poslal na hrad leda na Špilberk, do staré hladomorny. Podle množství jeho tuku by tam vydržel několik let.

Paroubek je pro mě nejhorší možné zlo, v podstatě horší než zjevní komunisti. Ty volí jen komunističtí voliči. Paroubek krade hlasy socdem voličů pro komunisty a ruské zájmy, to je daleko horší. Paroubek je mimořádně podlý a mimořádně nízký člověk. Mnohý stranický aparátčík za totality byl ušlechtilejší než on. I Husák mi přijde lepší než je Paroubek. Stejně jako za Protektorátu bylo dost gestapáků slušnějších než čeští udavači. Udavač šel něco nahlásit a slušný gestapák udání vyhodil. Podobně i na okresních výborech strany se našly relativně slušnější komunisti. Nejhorší podle mě jsou vždycky udavači, takoví roccové (nebo se to píše roko?).

0 0
možnosti
  • Počet článků 3339
  • Celková karma 29,11
  • Průměrná čtenost 784x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.