Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejen, že KSČM je stejná jako KSČ, ale bolševické myšlení převažuje v našich hlavách a dáváme mu přednost před selským myšlením!

:-)

1 1
možnosti
Foto

:) A nebylo jednodušší napsat, že jsi zastánce toho, když má všude většinu překabátěná pravice?

1 7
možnosti
JB

To strašeni komunistami je už fakt ubohe. Co jste získali po zvoněni kličema ? Volne hranice  a rozmach kriminality, finanční nenažranost , přestali jste si vážit člověka , kterého jste  vyměnili za peníze. Mluvíte o svobodě , ale takove omezeni osobni svobody člověka  před 89 nebylo.  Tolik zákonů omezujících život  lidí a kradnoucích jejich peníze nikdy nebylo. A kdo nám vládne - svazáci a komunisti v převlečených kabátech.[>-]

5 11
možnosti
Foto

Především si člověka nevážil minulý režim. Pro něj byl člověk jen číslem ve statistice. A to doslova.

Pokud jste nic nezískal, pak prosím. Já to vidím jinak. Možnost svobodně se vyjádřit na jakékoliv téma tu je. Pokud přímo nepropagujete násilí, nebo program, který je násilný, pokud tím nenarušujete svobodu druhých, třeba tím, že o nich šíříte pomluvy a lži, že je urážíte, pak máte volnost šíření svých myšlenek zaručenou.

Pro studium dětí není nutné členství v jakékoliv straně ale též platí, že děti členů jakékoliv strany mohou studovat.

Zbavil jste se strachu, že pokud někde něco nevhodného řeknete, už si nejen neškrtnete, ale možná budete čelit trestnímu stíhání.

Žádný policista Vás dnes nenaloží do auta či autobusu a nedoveze Vás desítky kiometrů od domova, kde Vás bez prostředků vysadí a vy se dostaňte domů, jak chcete.

Pokud máte odvahu a nápad, můžete dnes podnikat. A na závěr otázku: Jaké omezení osobní svobody teď cítíte?

13 3
možnosti
Foto

SPOUSTA vAŠICH PŘÁTEL BYLA V PIONÝRSKÉM TÁBOŘE ?

3 7
možnosti
AK

Co bylo to bylo. A i když to bylo špatné, vrátit už to nikdo nedokáže.

Ale abych byl upřímný, víc mě děsí současní vládnoucí politici než KSČM.

4 6
možnosti
Foto

Už byste si v tom měl udělat jasno, pane Fürste. ČSSD a KSČ(M) jsou takoví jací jsou a jiní pochopitelně nebudou; Nečas je pro změnu bývalý funcionář SSM. Takže kudy kam? A když vezmeme Vaši argumentaci o těch kdož prošli komunistickými lágry. Kolik jich naopak neprošlo? Např. kněžích. Kdybychom se měli držet této argumentace, měli by tam být všichni. Vaše argumentace tedy za mnoho nestojí. A Vaše prognózy? Měl byste se přihlásit do pořau Volejte věšte apod. Tam byste měl možná větší úspech. Takhle nám tady předvádíte jen to samé co v roli nepovedeného českého Fulghuma: emocionálně zabarvené strašení z kazatelny. Takoví jako Vy potírání komunismu jen škodí.

6 8
možnosti
VF

A víte, jak bych byl rád, kdybych se v tom, co dnes píšu, mýlil?

9 2
možnosti
TV

Redaktor tohoto článku jasně dokazuje, že jsou lidé, kteří žijí minulostí, nikoliv přítomností

6 8
možnosti
BM

Národ, který nezná minulost, nezná ani svojí budoucnost aneb Historia magistra vitae (Historiie učitelkou života).

8 2
možnosti
Foto

Je odvěkým pravidlem, že dějiny přepisuje každý vládnoucí režim na podporu svých aktuálních zájmů. Dějinná fakta jsou účelově překrucována a ta "nevhodná" zcela zamlčována. Takže dnešním tahačkám o fungování ústavu se není co divit.

Nejlepším a nejlevnějším řešením by bylo jej zcela zrušit a ponechat výklad soudobých dějin příslušnému ústavu a odborníkům České akademie věd.

7 0
možnosti
DD

Souhlas! Mnozí již tak nějak zapomněli, proč byl odvolán Žáček či Pernes a Ústav kritizovali i Český svaz bojovníků za svobodu. Od roku jeho vzniku (2008) není s činnosti Ústavu spokojen vlastně nikdo!!

5 1
možnosti
LS

L95i89b44o16r 95S72y52n72e62k

15. 4. 2013 18:50

Bohužel i hodně mladých lidí volí a bude volit i v parlamentních volbách komunisty.

Když se o tom v hospodě bavíme, tak jsou jejich (voličů KSČM) názory nevyvratitelné. Dnešní vlády se svými zpackanými zákony dávají těmto lidem do rukou argumenty, které opravdu nelze vyvrátit a člověk, který komunisty nebude volit (třeba já), může argumentovat jen v jakýchsi ideologickovzdušných rovinách, jak by ta demokracie měla vypadat, protože hledat pozitivum v této politické sebrance, kterou si hřejeme na prsou, je nelehký úkol. Náš druhý pokus o demokratické zřízení se bohužel příliš nepovedl. Demokraticky nám pouze rozkrádají veškeré finance, které jim denně, měsíčně, čtvrtletně, ročně posíláme. Mají tak vlastně bezednou studnici ke svým levotám.

6 0
možnosti
Foto

Kdopak to nerozumně dal tu moc politikům spravovat úřad pro studium totality?

Když se tehdy objevily hlasy, že to nemají být politici s takovou mocí, tak se pravice škaredila. Sama si za to může.

5 1
možnosti
  • Počet článků 3341
  • Celková karma 28,24
  • Průměrná čtenost 793x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.