Foto

Mám z toho stejný dojem .

A. Babiš na chvilku odjede na dovolenou a jeho straníci se hned urvou ze řetězu. Tak je potřeba to uvést na pravou míru, no.

NP

ANO je banda lhářů.

„Vzhledem ke komentářům hnutí ANO k výsledkům jednání na Hradě k důchodové reformě považujeme za zásadní sdělit, že u stolu spolu s A. Schillerovou a K. Havlíčkem bylo celkem 15 lidí, kteří obsah jednání slyšeli,“ uvedla na sociální sítí X prezidentská kancelář.

Co k tomu dodat...

Foto

Že ta většina to slyšela špatně. Správně zaostřený sluch mají jen členové či voliči ANO.

Foto

J67a22n 83Š20i19k

4. 4. 2024 10:02

Prokazatelně lže vždy ten, koho usvědčil soud ze lží a to jednoznačně Babiš. Pro většinu národa, který rád poslouchá, jak pečení holubi lítají sami do huby, je miláčkem, což je nesporný fakt. ANO mělo na reformu X let času a nehnulo ani prstem a až bude vládnout, nehne prstem ani potom a bude dále rozhazovat a zadlužovat stát. Máme co chceme a máme co si zasloužíme. Národ, který si do svého čela volí lháře, podvodníky a usvědčené STBáky si nezaslouží nic jiného než se potácet kdesi na chvostu Evropy. Hezký den

PS

Fialu soud zatím ze lži neusvědčil, takže je studnicí pravdy.... divná logika fanoušků pětizmaru...

ZH

Vzhledem k tomu, že představitelé ANO jsou známí svou bezbřehou prolhaností, mám jednoznačně za to, že lžou zase.

V nějakém zázračném případě, že by snad nelhali, jim stejně věřit nemohu. Jsou to profláklí lháři a nedivím se, že s nimi nikdo nechce jednat. Vše nakonec popřou a postaví na hlavu.

Foto

Můžete se spolehnout, můžete se spolehnout, můžete se spolehnout (už jste zapomněl)......, že vláda Babiše lhala mnohem méně než vláda Fialy.

LV

ANO je sekta, ve které vstupujete k šéfovi bez názoru a odcházíte s tím jeho. Přičemž ale je neustále nutno sledovat, zda se ten jeho názor mezitím někam neposunul v závislosti na výsledcích průzkumu veřejného mínění. Pokud si nedáte pozor, pak se ten jeho může bleskově proměnit ve váš, což na vás může vrhat nepříznivé světlo. Naštěstí to lze celkem snadno napravit zvýšenou servilitou, v čemž zejména vyniká trio Schillerová - Havlíček - Bezejmenný (Juchelka).

Foto

Myslím, že jde o normální projev subordinace, běžný ve všech oblastech života, nejen v politice. Dokud to je v rámci partaje či hnutí, firmy, nebo i státu, tak to pokládám za přijatelné. Horší je, když se sráží podpatky před autoritou zvenčí.

HH

Lže ANO a hlavně jejich majitel/předseda...ten totiž lže neustále a o všem.. a ani si z toho nic nedělá, když ho někdo konfrontuje s jeho výroky, tak je klidně popře i když jsou natočené...

MB

NO, věrolomná neschopnost sekty nemá chybu. Dá si důchody do svého Vládního prohlášení - kromě lzí nezajistí total nic. Pouze zkritizuje výnos ÚS a i pokus dohody u prezidenta ČR. Vrchní velekněz udal směr. Vážně, to je šílené ...

JZ

ANO v rámci jednání o důchodové reformě předvedla, že je sektou bez názoru, kde každý slepě následuje vůdce a je schopen zapřít i vlastní rodiče, pokud jim to jejich guru rozkáže.

NP

Ještě speciálně pro pana Biceru ohledně zápisu z jednání :

Hrad proto zúčastněným připomněl, že jednání byli přítomni nejen politici, ale 15 osob a z jednání vznikl zápis. „Všechno, co následně padlo na tiskové konferenci, bylo s účastníky na jednání dohodnuto a odsouhlaseno,“ uvedla kancelář prezidenta.

MV

Popsal jste přesně, jak funguje struktura ANO. Nechtějí s námi jednat. A když se jedná, stejně si ANO zase trochu zalže. Ale je fajn, že to lidé vidí.

  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,39
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.