Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

KJV

25. 2. 2010 17:15
Jak snadné je rozeštvávat lidi

Křesťané mají milovat pokoj a snažit se k pokoji co nejvíce přispívat. Nezdá se mi, že by tento Váš blog přispěl k pokoji mezi lidmi. Ale rozeštvávat čtenáře se Vám podařilo. Vy máte patent na vynášení soudů?

0 0
možnosti
A

A.AsalBerija

25. 2. 2010 14:14
komuniste kradli a budou...

podle vaseho stupidniho babolu budete zrejme nabozensky blouznivec, ktery je mimo realitu. jako mela putim sveho pepka vyskoce, ma kazda vesnicka ci mestecko, ctvrt, podobneho menecenneho jedince. rad bych si od vas, pokud se pokladate za verneho krestana, precetl blog o katolicke cirkvi , jak v dobe pobelohorske k majetku prisla, jak nekrestansky kradla, ceske bratry vyhanela a jejich majetek jim sebrala.

0 0
možnosti
A

A.AsalBerija

25. 2. 2010 14:15
Re: komuniste kradli a budou...

jak jejich papez zehnal zbranim ss blahe pameti,jakou snuskou pedofilu v celosvetovem meritku jsou jeji knezi a hodnostari. jak svoji jedine spravnou viru ohnem a mecem vnucovala jinym narodum, kolik lidi skoncilo na hranici... bylo by to nevesele cteni.jiste zavanite na mili cesty kadidlem, hostie pocivate jako cesky honza buchty s makem o posviceni, kdyz jdete za "knezkami lasky do bordelu a vychazite, snad se i trochu stydite, ale uvnitr jse citite jako v kralovstvi nebeskem...vy a vam podobni, jsou ti pravi...;-D;-D

0 0
možnosti
VM

vlmach

25. 2. 2010 10:22
Komunisté kradli a budou

A jaký je vůbec rozdíl mezi církví a komunisty?Nebylo by lépe poslat obojí do háje a přestat lidem oblbovat hlavy za účelem získání moci nad nimi.

0 0
možnosti
P

pepča.cyrany

25. 2. 2010 10:03
Aha

Čtenáři to je informace ,kterou si ulož hezky dozadu do mozku. Dřív bylo hůř , dnešní korupční aféry jsou proti tomu krása. Nech je být a buď za ně v podstatě vděčný. Říkate ,že jste v nějaké církvi. Bez dalšího. Kontrolní otázka bude církev zase upalovat čarodějnice, když už je jednou upalovala ? Bude církev násilím a zbraní šířit víru, když už jednou ve jménu kříže vraždila ? Je to myslím stejná logika. Nezastávám se bolševika jen mi jde o způsob jakým argumentujete. Je to totiž argumentace hodná toho bolševika. Oni to dělali budou to dělat dál..

0 0
možnosti
K

kamil24

25. 2. 2010 9:51
To ze komancove

Vasi cirkev zakazali a ze ji ukradli majetek, to je to mensi zlo.

Daleko zrudnejsi bylo zabaveni deti a predani do decaku, pro nechozeni v sobotu do skoly.

Ani nevim, jestli se nekdy do tech rodin vratily....

0 0
možnosti
T

tromi

25. 2. 2010 9:38
zatím jsme dovolili krást ods

0 0
možnosti
SDZJ

Svými dukáty zachráním Jyrku!

25. 2. 2010 9:43
Re: zatím jsme dovolili krást ods

Myslíš Pandourkovy Pandury od Diora?;-D

0 0
možnosti
SDZJ

Svými dukáty zachráním Jyrku!

25. 2. 2010 9:31
Jyří Paroubek:

„Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky. Nyní, 30 let po únoru 1948, jsou pro nás mladé ideje Února živou výzvou. Nutí nás především k zamyšlení, kolik toho pro stranu a společnost děláme a kolik jsme schopni udělat. V naší stranické práci je stále co zlepšovat. Stojíme před výročními členskými schůzemi a okresními konferencemi strany, bude třeba se zamýšlet nejen nad výběrem členů do výborů místních organizací, ale i nad celkovou koncepcí práce těchto organizací."

0 0
možnosti
SDZJ

Svými dukáty zachráním Jyrku!

25. 2. 2010 9:32
Re: Jyří Paroubek:

Vždyť ruku na srdce, kolik z těchto orgánů a organizací má důkladně rozpracovaný dvou až tříletý plán činnosti? Kolik z těchto místních organizací provádí například důkladnou přípravu kádrů? Stále nevyužívámě všech organizačních forem, které organizační řád předpokládá. Mám především na mysli možnost vytváření odborných komisí a to při okresních a krajských výborech strany. Vždyť tak bychom daleko lépe a kvalifikovaněji a tedy i s větší vahou vystupovali v zastupitelských sborech, členských organizacích Národní fronty i na svých pracovištích.“ J. Paroubek, Svobodné slovo, 1978

0 0
možnosti
M

marav

25. 2. 2010 9:18
dodám- komunisté ve všech stávajících parlamentních stranách

0 0
možnosti
  • Počet článků 3339
  • Celková karma 29,11
  • Průměrná čtenost 784x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.