Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marka40

11. 11. 2010 8:11
Dnes myšlenka, zítra realita.

R^;-D

Když jsem se dozvěděla, že prý budeme platit spoltřebu vody z naší vlastní studny, jejíž pořízení nás stálo nemalé finanční prostředky, myslela jsem, že mne klepne.

0 0
možnosti
B

Bobrufka

11. 11. 2010 9:51
Re: Dnes myšlenka, zítra realita.

spotřebu? Jestli máte kanalizaci, tak možná stočné. Ale pokud spotřebu, tak to už je fakt na hlavu :-/

0 0
možnosti
B

Bobrufka

10. 11. 2010 8:51
Mně napadla podobná bl...myšlenka

;-D každý občan navšíví lékaře za účelem změření obsahu plic, a bude platit daň z dýchání ;-D

a dále...karmička za ranní úsměv R^

0 0
možnosti
VF

vaťák

10. 11. 2010 8:57
Re: Mně napadla podobná bl...myšlenka

Konečně někdo, kdo to vzal tak, jak je to myšleno - s humorem.R^

Ať Vám ten úsměv vydrží po celý den. Třeba i pro šéfa a manžela. ;-)

0 0
možnosti
PS

Petr-007

10. 11. 2010 8:20
Kalousek je snad největší přerozdělovač v ČR.

Někdy mi komunisté oproti němu připadají jako fanoušci nízkých daní a malého státu bez přebujelé administrativy. Zajímavé je, že Kalousek oslovuje lidi, kteří mají zájmy v ostrém střetu s tím co Kalousek prosazuje. Jenže on je mistr v klamání tělem bez skurpulí slibuje přesný opak toho co nakonec udělá. Jak dlouho mu to voliči budou baštit?

0 0
možnosti
D

distinguishable

10. 11. 2010 8:58
Re: Kalousek je snad největší přerozdělovač v ČR.

Rekneme si otevrene, kalousek byl sedou eminenci v politice hodne dlouhou dobu, pak prisel jeho cas v podobe ministra financi topol. vlady, kde cca 2 roky uradoval a vrcholem jeho politiky byl navrzeny 40 mld. schodek, ktery se prehoupl az ke 200 mld., vsak topolankova vlada padla a sel od valu pryc a to je ten zavazny problem, lide v prubehu 1 roku zapomneli co je to zac a pri prilezitosti pristich volem zacal s vyplachem mozku vsech, tesne pred volbami se "provalil" "problem" v recku, tedy argument "reckou cestou nepujdeme" vyplachl mozek zbytku nerozhodnutych, tak se nam zrodil staronovy min. financi. Ja jen doufam, ze vymyty mozek po 4ech letech pomine :-)

0 0
možnosti
V

vortc

10. 11. 2010 7:56
Kdepak,

on by státní rozpočet tolik nekvetl, oni totiž ti, co zařídili tuto vládu , se moc nezapotí. Dnešní mládež toho rukama moc neudělá ( VV ), to raději budou chodit coby podomní nabízeči čehokoliv, nebo ještě nepřekřížili stéblo svýma rukama a ti ostatní považují práci rukama za téměř urážlivou činnost, takže přesolení země nehrozí.

0 0
možnosti
B

BWooley

10. 11. 2010 7:52
Máte pravdu

Někde jsem četl Kalouskovo vyjádření, že on je pro totální sociální spravedlnost. Nezdá se mu spravedlivé, když  jsou oblasti zisku, ze kterých stát nemá příjem. Rozumět je tomu tak, že jakmile někdo někde hejbne mincí, musí z jejího pohybu zaplatit daň.

Jinou věcí ale je, ke komu se ty zdaněné peníze dostávají. Kalousek je pouze nástrojem v rukou mafie a je to rozhodně nejhorší ministr (čehokoliv), jakého tato země měla. A že jsme tu už měli "kvaliťáky"! Nejhorší je pro svojí povahu. Společně s Bartákem tvoří celkem dobrou partu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,15
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.