Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DrID

24. 2. 2010 15:06
Mám taky recept na depku!

Je podobný - chodím každou chvilku v Praze do ZOO! Doporučuju všem, i těm, kteří to mají blízko do jakékoliv ZOO v republice :-) Byla jsem tam ve sněhu a zítra jdu zas, i kdyby lilo jako z konve, je tam taková pohoda, všichni obyvatelé jsou milí, nikdo mi tam nejde na nervy - super!!!

0 0
možnosti

marka40

22. 2. 2010 7:24
....

R^ u nás je neustále zataženo nízkou oblačností, poslední týden byla mlha jak pytel. A včera - první den po dlouhé době vysvitlo sluníčko - to byla nádhera!!!!

0 0
možnosti

jarinka

19. 2. 2010 21:55
Odhoďte chmury.

Žádné roční období není důvodem k nějakým smutkům. Sluníčko přece svítí stále, jenom my ho vždy nevidíme, protože je za mraky anebo svítí na druhou stranu zeměkoule. I když není nejvlídnější počasí, téměř vždy se dá hodit ruksak na záda a vyšlápnout si na nějaký kopeček. Pokud nás u toho doprovází přítel nejvěrnější, ještě lépe. :-)

0 0
možnosti

jedovinka

19. 2. 2010 21:02
Předjarní nechucus domesticus populi

z vhlka, šediva, hnusna a vůbec z nedostatku sluníčka už řadu let úspěšně likviduju barvama kytek. Kapské fialky kvetou celoročně, rychlím si narcisy a hyacinty, když je nejhůř (znáte ten stav cítím se jak vlastní rodič a vypadám starší než on), tak zainvestuju do dvou, tří hrnkových petrklíčů.  Nebo k nákupu přibalím za padesátikačku kytku růží v hypersuper  u pokladny.

Ovšem na depresi, ve smyslu diagnostikované choroby to nezabírá. To je úplně jiný soupeř. Ten by vás na procházku jen tak, bez boje, nepustil.

0 0
možnosti

vaťák

19. 2. 2010 21:20
Re: Předjarní nechucus domesticus populi

Ano, to je mi známo. Proto jsem dal depku do uvozovek. I z toho rozhovoru obou náctiletých je zřejmé, že v jejich případě o skutečnou depresi nešlo.

0 0
možnosti

opoce108

19. 2. 2010 18:09
depka není žádná legrace

Také miluju zpěv ptáku, ale když mám opravdou depresi, ne obyčejný smutek, nepomůže mi vůbec nic. Na Vašem místě bych byl v tom návodu, jak se z deprese dostat poněkud opatrnější. Je totiž vidět, že jste pořádnou depku v životě neměl. Ani bych Vám to nepřál.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

19. 2. 2010 20:07
Re: depka není žádná legrace

Jo jo, už ani ty deprese nejsou, co bejvávaly. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3339
  • Celková karma 29,10
  • Průměrná čtenost 784x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.