Diskuse

Exkurze do nebe

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Naivní volič

12. 10. 2010 21:12
A potom se feldkurát...

... probral z kocoviny a měl ruku ve sklenici s kyselejma okurkama a na hlavě růžové kalhotky s podvazkama ... :-)

0 0
možnosti
LV

lubanek

11. 10. 2010 18:07
Výstižné a pravdivé.

Vše na svobodné vůli a svobodném rozhodnutí.  Bůh řekl budiž světlo a bylo světlo. Když se tak stalo řekl že je to dobré. Učinil člověka k obrazu svému a řekl je to výborné. Viděl ty co přijali jeho milost a řekl, je to oslavující a pro ně připravím něco, co oko nevidělo a ucho neslyšelo.   Bůh je též lovec a jeho oběť byla Pán Ježíš Kristus, která vystála tu největší zkoušku pro všechny ty co žízní po věčném životě.

On je ten zdroj života.Přeji příjemný večer.R^

0 0
možnosti
A

Anup1

12. 10. 2010 12:59
Re: Výstižné a pravdivé.

Pane lubanku,

podívala jsem se na posledně Vámi doporučené verše,jaká je tedy v souvislosti s nimi a mými otázkami na pana pastora,ta Vaše verze?

0 0
možnosti
RWS

Roger Wilco Sr.

11. 10. 2010 16:06
.

Nebe, zjevení... vše je pouze obrazně myšleno. Jak mohl to obrovské Boží království někdo změřit? Byť ve zjevení, ale navíc tak přesně? Já si myslím, že některé ze starých biblických textů jsou důkazem přistání mimozemšťanů na Zemi. Nebo druhá varianta - přistání lidí z budoucnosti ve strojích času. To byli ti bohové a jelikož lidi neznali technické termíny, popsli je jak uměli nejlépe. 

A opravdové Boží království a nebe? Já si představuji, že po smrti naše vědomí splyne nějakým způsobem s tím univerzálním, kosmickým, kteréžto chápu jako Boha. A pocity přitom? Bylo by skvělé, kdyby člověk po smrti vnímal něco jako lucidní sen, ale silnější, jestli jste se s tím pojmem někdy setkal. Občas tyto sny ve spánku mám a je to ten nejúžasnější pocit, jaký může člověk zažít. Víte že spíte a přitom ovlivňujte vědomě veškerý děj ve snu.

0 0
možnosti
RWS

Roger Wilco Sr.

11. 10. 2010 16:07
Re: .

... Nebojte, žádné drogy neberu :-)  Pouze je tento sen příliš krátký. Když se mi to stalo poprvé, myslel jsem, že jsem umřel. Občas se mi v těchto snech obevují mojizemřelí předkové. Babička, děda...  a normálně s nimi mluvím. jen na jednu otázkumi nikdy neodpověděli. jaké je to po smrti. Kdykoliv jsem se na to pokušel zeptat,slyšel jsem v hlavě šum, cítil mrazení v zádech aokamžitě jsem se probudil. zvláštní.

0 0
možnosti
L

Luisa

11. 10. 2010 15:01
To je děsně nespravedlivý...

vůči těm hadům ;-D. Má snad bůh ňákou "ofidiofobii"? ;-);-D

0 0
možnosti
F

Faustino

11. 10. 2010 14:45
Nebe

Z popisu nebe vyplývá, že vlatně křesťan je ten nejryzejší materialista.

Mt 19,29: "A každý, kdož opustil by domy, neb bratry, neb sestry, neb otce, neb matku, neb manželku, neb dítky, neb pole pro jméno mé, stokrát více vezme, a život věčný dědičně obdrží."

Strašná slova Ježíšova. Náboženská víra je čistý kalkul.

0 0
možnosti
KS

karels

11. 10. 2010 14:06
Zdravím

a díky... R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 3335
  • Celková karma 30,15
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.