Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pane kolego, víte, takhle velký nárust ve statistice bývá většinou způsoben změnou zákonů. Například když původní definice znásilnění byla pouze koitus násilím, rozšířena o ostatní druhy sexu, potom znovu rozšířena i o nenásilný sex bez svolení, potom znovu rozšířena třeba o osahávání.

To je pouhý dohad, pokud jste si zkontroloval švédské zákony, jestli se za ta leta nezměnily, tak se omlouvám.

0 2
možnosti
LB

Ak vôbec Europa bude chcieť prežiť, musí si "naliať čistého vína", pomenovať veci pravým menom, úradne označiť tzv. "politickú korektnosť" za pokročilú schizofréniu a patrične liečiť, vyoperovať rakovinové bunky, ktoré požierajú vlastný organizmus - to zn. takýchto sudcov, multikulti aktivistov a ideologov. Otázne je, či sa chceme zachrániť, ked sa nám nechce ani pohnúť prstom. Pcháme hlavu do piesku, nechápeme vážnosť situácie, čakáme na horiacu kúdeľ pod zadkom ? Budú Europania emigrovať pred islámom - a kam ? Asi do Ruska, na Sibír ? Kde sú potomci Vikingov - to už úplne zdegenerovali od blahobytu? Kde sú rodiny tých znásilnených, vyrevujú na hokeji? Ved ich nemôžu všetkých pozatvárať, ak začnú nahlas hovoriť pravdu. A to nezažili praktiky komunizmu a už sa pokakali.

0 0
možnosti
PV

Pane Polický, neměla by podle švédské logiky být odsouzena všechna média, která tvrdila, že na trajektu XY Švédů znásilnilo ženu? Není to osočování Švédů, dokonce na základě lživé informace? 8-o

2 0
možnosti
SB

Pan Hess udělal chybu., Měl u soudu s výážnou tváří tvrdit, že on hovořil pouze o množství znásilněných, aže tím mínil, že Švédové znášilňují přistěhovalkyně. A že mu je těch přistěhovalkyň natolik líto, že alarmuje na poplach, aby se s tím něco dělalo a aby se Švédové zkultivovali a přestali ty trestné činy na přestěhovalkyních páchat.

Za to by mu trest nedali.

4 1
možnosti

Zvláštní na tom co se děje je to, že nevíme komu tohle přináší prospěch. Nic se neděje bezdůvodně a vždycky to slouží ku prospěchu někoho.

10 0
možnosti
PM

P66a64v44e68l 28M78a82c62h

22. 2. 2015 1:58

Ne nezbytne. Dela to dobre lidem hodne levicoveho zamerani, kteri se citi vinymi za kolonizaci sveta pred staletimi (white guilt  neboli vina belochu) a take za vsechny prestupky zlych evropskych kapitalistu v tak zvanych rozvojovych zemich. Z toho na zapade vznikl i "political correctness". Proc si to ale tito lide, kteri s tim vsim nemeli absolutne nic spolecneho  mysli me naprosto unika. Vubec tomu nerozumim.

0 0
možnosti
Foto

Tak je docela zřejmé, že někoho očernit bez důkazů  je trestné i u nás.

To, že někde za 40 narostla kriminalita není samo o sobě důkaz, že to je díky imigrantům.

Podstatné je, že o tom rozhodl soud ten nepochybně posoudil všechny argumenty a důkazy.

0 15
možnosti
MT

Pane Polický, na kterém to kontinentu žijete ? Snad i na jiné planetě ?

14 1
možnosti
KC

Autor má bohužel pravdu, Evropa se mění v Eurábii a kdo si dovolí na to upozornit, hořce lituje, že se vůbec ozval. Tak daleko sahá flagelantství společnosti odsouzené pro hloupost a zbabělost k otroctví. Jen malá připomínka - multi - kulty mění smysl toho, co měl autor na mysli.

13 1
možnosti
  • Počet článků 3339
  • Celková karma 29,07
  • Průměrná čtenost 784x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.