Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čertví (a nebo snad PánBůh?) má jasno, kam se druhý a nebo už třetí den po zveřejnění článku autorovi ztratil háček z nadpisu a nikdo jej nepostrádá

0 0
možnosti
VF

Díky za upozornění. Nebýt Vás, vůbec bych si toho nevšimnul.

0 0
možnosti

Slovenský estébák Bureš zůstal estébákem i s estébáckými praktikami! Estébáky jsem nikdy nevolil, nevolím a volit nebudu!

2 0
možnosti
JK

jako z filmu Bony a klid. Babiš je prozápadní a proeurounijní politik. Takže stejný, jako stávající Pětikoalice. Žádná změna.

1 1
možnosti

To vypadá jako typický petrohradský trolling! Pravda se proměňuje v lež a lež se proměňuje v pravdu, že?

0 0
možnosti
Foto

Zachoval se jako manager- zjišťování přenechal jiným. Že by se naučil v StB? Myslíte, že když ho vedla ekonomická kontrarozvědka, tedy XII. správa ZNB Bratislava 3. oddělení a on byl 6 let v Maroku, tak se v StB něco učil?

Vlastně je to důkaz, že složky na politiky z Pirátské strany nemá, když si musí nechat zjišťovat základní údaje. To ODS si nic nezjišťovala a rovnou ho dala na billboard s Putinem ( což je jen nevinný žert).

5 1
možnosti
Foto

J94a35n 15H85o49r76n28í12k

15. 3. 2024 12:02

Jo, ono je to tak bizární, že člověk nechtě přemýšlí, co tím vlastně chtěl A. Babiš dosáhnout, jestli to fakt neudělal schválně.

Já si osobně myslím, že pravdou je to nejjednodušší vysvětlení, že se jenom splet.

A že jsou tyhle metody pro něj "normálka", už dokázal víckrát.

1 1
možnosti

Je majitelem ANO proto si vede na své členy složku, aby s nimi mohl manipulovat, že?

0 1
možnosti
PC

Nepřestává mne udivovat, jak člověk, (prý) oddaný Bohu, je schopen a ochoten neúnavně, a přitom zcela jednostranně (!) politicky agitovat. A netýká se to pouze tohoto pána...

P.S. Nejsem ničí volič.

7 8
možnosti
VF

Vidíte, mne zase udivuje, že člověku, který nikoho nevolí, vadí, když se někdo vyjadřuje k tomu, co se děje v jeho zemi.

P.S. Jsem volič, který ještě neví, koho bude volit v příštích volbách. Jen vím, že to na 99% nebude AB.

6 4
možnosti
Foto

Resuscitaci už zavedl Rakušan s KRITem.

8 4
možnosti
VF

Tým, který má čtyři lidi? To myslíte vážně?

2 1
možnosti
Foto

J22a49n 89Š74i23k

15. 3. 2024 9:32

Než aby zadal jedno slovo :Lipavský" do google, kde jsou normálně veřejné informace, pan Babiš se mořil se šifrovaným e-mailem svému poradci. Předpokládám, že ho, chudák, těžce smolil celý večer. Pokud text nebyl šifrovaný, tak ho psal v nějakém opojení či s momentálním výpadkem inteligenčního kvocientu. Pokud ani tohle není pravda, tak šlo o pokyn znamenající jediné: Vyhrabte na něj nějakou špínu. Ať už šlo o šifru, výpadek inteligence, požití koňaku před spaním či tajný úkol, je to pořád o jediném. Takového člověka volí většina voličů tohoto národa, které se tohle všechno líbí nebo podobné praktiky schvaluje. Proto si plně zasloužíme být tam, kde jsme. Zadlužená země s ekonomikou směřující dolů, na předních místech ve spotřebě alkoholu a přežranosti a na posledních místech v hodnocení kvality státní správy či korupci. Jinými slovy: Co chceme, to máme!!!! Hezký den

8 2
možnosti
VF

To je právě to, proč se asi nejednalo jen o to, co jde zjistit na Googlu.

I Vám přeji příjemný den.

2 0
možnosti
JV

Dojde po vítezství ANO k resuscitaci StB?

odpověď....... ANO

4 2
možnosti
LV

Pane Fürste, Babiš už dávno svou vlastní StB má. Ta mu stačí. Pokud by byla opravdu státní, mohla by se obrátit proti němu.

3 2
možnosti
  • Počet článků 3358
  • Celková karma 27,16
  • Průměrná čtenost 796x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem mýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.