Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...."Pokud za vše vděčíme velkému třesku, kde se vzaly všechny ty přírodní zákony? Jak to, že třeba v atmosféře naší planety je právě tolik kyslíku a dusíku, abychom neshořeli?"....

Kdyby byly.... Kdyby to bylo jinak, tak by prostě na této planetě život nevznikl. Ve vesmíru jsou miliardy galaxii a v každé miliardy hvězd. A kolem těch miliard miliard hvězd obihají planety mající různé podmínky. Většina z nich má možná takové podmínky, že na nich prostě život vzniknout nemůže. Ale i když tu většinu vyloučime, stále zůstane vzhledem k rozlehlosti vesmíru obrovské množství planet, které ty podmínky mají. Je to jako se sportkou. Když budu mít jen jeden tah, bude velice nepravděpodobné, že bych vyhrál. Co když však těch tahu budu mít miliardy? Pak se věc obrací, bylo by velice nepravděpodobné, že bych nevyhrál. ;-)

....Pokud za vše vděčíme velkému třesku, kde se vzaly všechny ty přírodní zákony....

Mohu říct, že nevím. Znamená to tedy, že to co jest stvořil Bůh? Ne.

....Ani jeden z těchto "třesků" nikdy nepřinesl nic dobrého a žádný řád při něm nevznikl sám od sebe.....

Doporučoval bych si něco o kosmologii nastudovat. .....Při čtení zprávy o stvoření si uvědomuji, že tvůrcem přírodních zákonů je Bůh. To on dal řád atomu a my čas od času doplatíme na to, že ho chceme narušit. To on stanovil přesný poměr plynů v naší atmosféře a my se dnes často dusíme, když si myslíme, že v našich kamnech shoří vše, co do nich dáme..... Jak to udělal?

0 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,15
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.