Diskuse

Bomba

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je to sviňárna, takový anonym, ale v situaci kdy státní byrokracie páchá obdobné sviňárny na běžné obyvatelstvo jako nošení registračních pokladen na zádech, zaregistrování každého prodaného piva on-line, zvyšování "ekologického" výpalného při prodeji starších aut, likvidace hospodských zákazem kouření a prodejců vína zrušením volného prodeje a hrozbami drakonických pokut a našlo by se ještě víc, není divu, že někomu ujedou nervy a chce to tomu státu oplatit. Je to legitimní nebo ne? Je pravdou, že dobré slovo proti násilí neplatí a protest musí být rovněž násilný. Nebudu se divit když takových případů bude přibývat. Stejně jako neschvaluji státní buzerace, neschvaluji ani takové činy. Naštěstí se našemu absurdistánu se složitou řečí vyhýbají opravdoví teroristé, kteří nemají nic společného s Islámem.

0 0
možnosti
FL

Ještě že uvedl "hlavní" nádraží, jinak by policie vyklidila nádraží všechna. Trochu se divím, že nešlo poznat z jakého místa volá. Zajímalo by mne, jestli někdy nějaký terorista před výbuchem varoval; moc by to nedávalo smysl. Jinak řečeno, nebylo by lepší taková varování prostě ignorovat?

0 0
možnosti
ZH

Bylo, ale kdyby to jednou někde bouchlo, tak by toho ignoranta roznesli na kopytech. A co by zbylo to by zavřeli na mnoho let.

0 0
možnosti
Foto

Já dnes vyzvedával manželku na Wilsoňáku. Vlak přijížděl v 17:10 a já tam strašil tak od 16:45.

Bylo tam pár jakoby policejních vozů a jedna modře blikající sanita. Jinak ale klid.

0 0
možnosti
LN

..zažil jsem jednou evakuaci....základní školy....zážitek tedy nic moc....

0 0
možnosti
ZH

Já jsem se evakuoval ve středu, a to tak, že jsem málem zadřel studenou mašinu jak jsme prchali. Stáli jsme v Minden a ten bagr na obrázku do nás nakládal co vytěžil z vody, najednou nám chtěl hodit do raumu 2000 librovou krávu. Naštestí si toho plavčík všiml včas. Tak jsme upalovali jako o závod.

http://www.kreiszeitung.de/lokales/minden-luebbecke/minden-ort60314/1000-kilo-bombe-minden-entdeckt-gefahrenbereich-geraeumt-4745024.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 3341
  • Celková karma 28,14
  • Průměrná čtenost 793x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.