Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J43a76n 44H43l79e13d50í15k

1. 8. 2015 11:24

na místo, aby politici volali "Na zteč vpřed",- vzali si "zaslouženou" dovolenou,- a než se vrátí, přibude nám 50.000  hladových vetřelců

0 0
možnosti
Foto

Vynikající pane pastore. A je správné, že neděláte rozdíl mezi církvemi. V Sýrii jsou ohroženi příslušníci různých křesťanských církví. Pomáhejme jim jako skutečně ohrožené skupině obyvatelstva. Bohaté muslimské státy mají možnost pomáhat svým muslimům a nedělají to. PROČ? Je v tom zřejmě záměr. Pokud máme nějaké kvóty na běžence, (s čímž ovšem bytostně nesouhlasím, mělo by to být dobrovolné),pomáhejme těm, kdo chtějí pracovat a slušně dle evropských tradic žít a ne těm, kdo se chtějí pouze přiživovta na evropském sociálním systému.

2 0
možnosti
Foto

Já myslím, že je naprosto správné, pokud se někdo osobně rozhodne někomu — a je v zásadě jedno komu — osobně pomoci a pomůže mu.

Nepřijatelný je ten mechanismus — zejména levičácké kavárny — že oni chtějí, aby NĚKDO JINÝ pomáhal.

Že oni #přijímají a někdo dočista jiný se bude #starat a #platit. Ten mechanismus (i ten světonázor) je naprosto nepřijatelný.

7 0
možnosti
OK

Zajímalo by mne, jak mezi imigranty lze bezpečně a  prokazatelně poznat :

- křesťana

- "umírněného" muslima

- "umírněného" muslima, který se stane militantním časem, protože bude nespokojen s tím, že nebude mít splněny podmínky, o kterých snil

- militantního muslima

0 0
možnosti
KD

To by byl zajimavy ekumenicky experiment.

1 0
možnosti
JH

J86a68n 38H22l77e27d13í67k

31. 7. 2015 23:45

ano a o komunisty v důchodě i v částečném-- ať platí Kreml, neboť to jsou jeho agenti

0 1
možnosti
KD

Fakt ? A uz jste ty agenty nahlasil BIS nebo i policii.? A co bude treba s generalem Petrem Pavlem byvalym komunistou. Ted veli evropskemu NATO

2 0
možnosti
JK

Pane autore, napsal jste to dobře. Překvapil jste mě... Beru vás totiž jako podporovatele IVČRN, po pravdě - moc vám nerozumím. Ovšem za dnešní článek.R^

1 0
možnosti

"islam nechceme", "krestany chceme" ... co je na tom nepochopitelneho?

4 0
možnosti

Ja osobne jsem necetl negativni nazory ... postarat se o bratry v Kristu je logicke a samozrejme ... spis me prekvapilo prohlaseni casti cirkve, ze se nebude divat na nabozenstvi u uprchliku a to u me vzbudilo obavy.

0 0
možnosti
PT

Proč pomáhat někomu kdo žádnou pomoc nepotřebuje, pro mohamedány všechno řeší Alláh, oni dokonce tvrdí že sociální dávky jim nedávají země které je přijali, že tohle jim prý dává Alláh.

Tedy pokud mohamedánský migrant něco chce mělo by se mu říci "pomoz ti Alláh" o poslat ho zpátky do své domoviny. :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,15
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.