Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Mír nastane, až se Rusku podvolí bývalé sovětské satelity. Když se rozhlédnu kolem sebe, nejméně 90% lidí taková eventualita nevadí, nebo je to nezajímá. Tipuji si, že 30% našich spoluobčanů si ruské okupace a s tím spojené změny režimu ani nevšimne. A zbytek bude předstírat, že si taky nevšiml.

0 1
možnosti
Foto

Jednoduše, prostě mír nařídí. Podobně lze nařídit blahobyt a demokracii.

On není? Vždyť jsem jej chtěl, nařídil - a vy nic? Tak za to můžete vy.

4 0
možnosti
ZJ

... a karma ! Vynikající článek! Na tyto otázky Nebureš, ani žádný člen jeho ,,vlezdoprdelkové strany" nedokáže kloudně odpovědět ! Včera žvanil a žvanil v ČT s Danielem Takáčem bývalý předseda PS Radek Vondráček a půl hodiny z něj lezly jen samé plytkosti, ale jméno s kým konkrétně by ten ,,mír" dojednával z něj moderátor nevydoloval ! Jak typické pro Neburešovu partu!

6 1
možnosti
JZ

Chování chcimírů připomíná situaci, kdy vrah jde vraždit a oni mu jsou naproti s kyticí růží a v horším případě mu ještě sami poskytnou vraždící nástroj.

4 0
možnosti

Víte, pane Fürste, napíšete článek, v němž defakto kategoricky a nepravdivě vymezíte nějaké dle Vás pravdivé postuláty a pak se ptáte, jak chce Babiš zařídit ten mír . Jenže, pokud podle Vás mluví Babiš o míru nesmyslně, pak si zcela zjevně musíte myslet totéž o „mírové“ konferenci ve Švýcarsku a k těm, kteří ji pořádají. To je asi tak vše, co lze k Vašemu článku a k Vaší otázce napsat. Naprosto vše a naprosto výstižně.

Mimochodem odpověď na otázku míru i hranic Ukrajiny před Vámi ležela a leží před Vašima očima po celý čas v minulosti. Projděte si tzv kubánskou krizi. Kdo se tehdy cítil ohrožen, kdo tehdy nejprve jednal, zda druhá strana volání po rozhovorech o vzájemné bezpečnosti akceptovala. A máte odpověď zcela zřejmou. Že válka na Ukrajin být vůbec nemusela, a že k těm původním hranicím se lze dostat jen způsobem, který by válce na Ukrajině předešel. Kubánci si na svém území mohli dělat jako suverénní země zcela jistě, i podle jednoho z Vašich postulátů, také co „oni sami chtěli“. Jediný rozdíl je v tom, že Vy sám spolu s panem Zieglerem a USA dnešní Rusko považujete mylně jen za benzínovou stanici západu s opilými negramotnými mužiky na palubě a ve vedení Ruska. Tehdy Kennedy ne.

Otázka míru a války je vždy zřejmí ve prospěch míru. Zcela obecně. Tím spíše, hrozí-li eskalací jen ta jaderná apokalypsa. Jen se pokrytecky tvářit, že chcete mír – ovšem jen a jen podle Vašich představ (válečné vítězství – nota bene mimo realitu), je totéž jako tu válku přímo vyžadovat. Což činíte nejen Vy sám právě tímto článkem..

5 13
možnosti
JZ

Špáto přestaňte lhát, vkládáte mi do úst něco, co jsem nikdy neřekl. Jenomže je potřeba znát fakta. Rusko je skutečně závislé na exportu surovin bez přidané hodnoty. Rusko až na několik výjimek není schopné vyrábět vyspělé technologie a jejich podíl na ruské ekonomice trvale klesá. To je pravda se kterou nic nenaděláte. Napřed se seznamte s fakty a pak můžete něco psát.

3 1
možnosti
JZ

Tak rusáci opět záměrně ostřelovali civilní cíle, jenom náhodou opět neumíraly ženy a děti. A s takovými bychom měli vyjednávat.

Kyjevem otřásly exploze, trosky zničené střely dopadly na domy i školku - iDNES.cz

5 0
možnosti
Foto

Mír je dnes sprosté slovo.

3 11
možnosti
Foto

Pro komunisty určitě. Ti i žním říkali "boj o zrno"

11 4
možnosti
JS

Když ve zpravách ukazují ty zničené města na UA tak si říkám, že takhle by to u nás vypadalo v roce 68 když tady přijeli bratři ze SSSR a my bychom se bránili. I ta jejich obhajoba je podobná, u nás to bylo protože prý tu byla kontrarevoluce a na UA prý jsou fašisté. Vím, že je to mimo blog ale tak mě to napadlo.

9 0
možnosti
VF

Je to stále stejné a je dobře, že v tom Ukrajina nezůstala sama.

8 0
možnosti
JH

J19a63n 53H67r90u13š67k11a

20. 3. 2024 20:39

Jak svědkové Anonovi reagují na ten řízek v kalhotkách v agrofertu?:D to je bezpečnostní riziko!!!

4 3
možnosti
PN

P27e56t51r 74N20e19d30v62ě27d

20. 3. 2024 19:53

Vím, že nechcete aby se Vás lidé neptali. Je mi to však jedno.

Milý autore, jak si představujete Vy, Vámi zvolená vláda ukončení té agrese rusáků? Babiš volá po jednání. Nikdy snad on, ani další koblihy neřekly nic o nedodávání zbraní a pomáhání. To, si zase jako snad každý z příznivců slepence a slepence samotného musíte lživě doplňovat výroky?

Co tedy bude? Počká se až Putin zařve a bude se doufat, že nástupce to zastaví?

Nebo Ukrajinci vyženou rusáky za své hranice a řeknou si "a je to?"

Nebo získají Ukrajinci nový životní prostor a Moskva lehne popelem?

Nebo nakonec napadený a agresor sednou ke stolu?

Nebo se zmáčknou ty "červená tlačítka" a bude to už v podstatě jedno?

12 2
možnosti
PS

P60e15t44r 73S42o24u15č71e21k

20. 3. 2024 20:06

Co dodat? Jedině

2 0
možnosti
  • Počet článků 3365
  • Celková karma 25,96
  • Průměrná čtenost 799x
Spokojený důchodce. Sdílím zde svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuse, ve kterých se dovím něco nového. Chápu ale i ty, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Nemám nic společného s neomylností, tu přisuzuji jen Bohu.