Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J63a42n 10B33u90r67i55a16n

19. 1. 2018 15:57

Jaký bude Drahoš prezident? To opravdu nikdo vědět nemůže, protože jím nikdy nebyl.

IMHO je tedy normální nejdříve hodnotit toho stávajícího. Na jednu hromádku si položte klady jeho dosavadní fce, na druhou zápory. - Mně z toho vyšel žalostně a proto budu volit Drahoše, protože si nedokážu představit, že by mohl být horší než ten Zeman!

13 8
možnosti
VE

Tak např. Zeman řekl Merkelové ohledně uprchlíků: "vy jste si je pozvali, tak je neposílejte k sousedům" . A bohužel si umím představit, že Drahoš řekne: "Zasadím se o změnu českého postoje, musíme být solidární ...". Tak z toho mám strach, že raději snesu 5 let ostudy na Hradě (pravděpodobně ale míň)

8 7
možnosti
VE

Je fakt, že si Drahoš měl přizvat do debat své externisty co mu vymýšlí názory ať víme co volíme.

4 3
možnosti
JN

Já tedy jsem nepokřtěný bezvěrec. Takže vlastně pana Drahoše ani volit nesmím, ikdybych chtěl.

2 1
možnosti
Foto

Naopak, Vy právě můžete s klidem, protože peklo mají jen věřící. My se tam dostat nemůžeme.

0 0
možnosti
Foto

Zkuste to podle Desatera, a co Vám pak vyjde. Můžete pro nás udělat srovnávací tabulku.

3 1
možnosti
Foto

Další problém je v tom, že do pekla se může dostat pouze darebný věřící, kdežto ateista či agnostik nikoliv. ;-D

1 1
možnosti
ES

Budu volit pana Zemana,protože vím do čeho jdu.Znám jeho názory,jeho chyby,jeho klady.Jo a je s ním sranda.O tom druhém nevím nic,jenom že je to slušný člověk.Ale slušný člověk nemůže dělat politiku tam slušné lidi sežerou.

13 6
možnosti
JN

Právě takový bezbarvý slušný člověk je pro loutkovodiče to pravé požehnání.

9 3
možnosti
PK

Požadavek na argument pro volbu pana Drahoše jsem zde uplatnoval několikrát a dostalo se mi od ,,nevrlé až vulgární odpovědí". Jeden níž uvedený diskuter dává jako dostatečný důkaz lidi v Zemanově okolí. No nikdo z nich není trestně stihán a ani nebyl chycen při činu. Takže to nic podstatného neznamená. Na druhou stranu si i já myslím,že pan mluvčí by se měl trochu krotit, jinak je to ale postavička do gumáků, jak vyšitá.

Za článek bez nenávistných projevů karmaR^R^R^

3 1
možnosti
Foto

Zatím nebyl nikdo trestně stíhán. ;-D

0 1
možnosti
MJ

Každá rada drahá, pane autore. Ale těžko radit někomu, kdo nevidí, jak se Zeman učí v komunistické Číně stabilizovat společnost, jak by chtěl u okupanta Putina střílet novináře, jak lže o bývalém novináři Peroutkovi, jaké má spolupracovníky typu Mynáře, Ovčáčka, Nejedlého a kamarády typu Velebi. Je to opravdu pane Vlastimile tak těžké rozhodování?

12 8
možnosti
JS

Svým příspěvkem velice názorně ilustrujete problém, který je zmíněn v článku. Ani jste se nepokusil uveřejnit jméno svého kandidáta, jen se pokoušíte dehonestovat Zemana. Opravdu si myslíte, že na takové "rady" pan Vlastimil čeká?

5 3
možnosti
JS

Jestli čtu nějaké texty opravdu velice rád, pak jsou to Vaše texty. Nechci Vám pochlebovat, ale jen málokdo dokáže vyjádřit své myšlenky s takovou bezelstností a zároveň obezřetností, jako Vy. Radit Vám bych si netroufal, spíše jste poradil Vy mně. Díky. R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 30,21
  • Průměrná čtenost 785x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.