Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Úspěšné podnikání v Zemi České - Lesson Two (123.)

... Pro úspěšné podníkání v Zemi České je především nutné prostudovat tedy podmínky a možnosti jaké jsou nabídnuté a především se prvně systematicky zorientovat na oné neznámé půdě na které se hodláme pohybovat a vybrat si odvětví, které by nám zaručilo úspěch a také otázkou úspěšného business je především výběr sortimentu se kterým chceme přijít na trh v tom dnes již tak bohatém světě na věci a nejlépe s nějakou novinkou jenž zaujme, což je dnes velmi těžké a probrat si veškeré jeho výhody a nevýhody a také praxi či životní skutečnosti, tedy realitu.

Sortiment si lze vybrat či rozdělit do dvou skupin.

Tou první je tak zvaný sortiment legální který  nám na jedné straně zaručuje poklidné a  bezpečné podnikání, přesto pomaly zisk, který  se obvykle vytrácí v důsledku s různými  požadavky jiných dejme tomu nadřazených  věcí čili zákonů, které obyvkle bývají tvořeny  tak, aby měly co nejvěští přínos do kapes  takzvaných  zákonodárců či odborných  pracovníků, kteří se svým osobním  profesionálním a sobě vlastním přístupem tvoří  zákony tak, aby země pod jejích vedením  kvetla ku prospěchu svému a aby náklady či  výdaje z pohledu jiných vyšších světových  orgánů nebyly moc nákladné.

Druhou skupinu tvoří takzvaný sortiment  nelegální, kterému se budeme věnovat  poněkud detailněji, jelikož obyvkle za  nelegálními věcmi se skrývá rychlý a vysoký  zisk za docela malou časovou dobu avšak  vytváří rychlejší a přímější cestu k našemu  vysněnému cílí kromě toho, že nám osobně  dodává jistou tolik potřebnou dávku  adrenalinu tak důležitou pro dobrou funkci  naších některých vnitřních tělesných orgánů a  tím k zachování přirozených tělesných  pochodů, protože ve spojitosti s tím, že Mé  žlázy jsou výchozím bodem pro mé  sebevyjádření. Veškerý Můj projev je  výrazem mého vlastního jedinečného  přístupu k ŽIVOTU. respektuji nejen svou  individualitu, ale také i individuality  druhých. DOBRO, které v sobě nacházím, se  rodí v hlubinách mé BYTOSTI. Má  ORIGINALITA začíná u myšlenek, které si  sám vybírám. Má DUCHOVNÍ IMUNITA a SÍLA je veliká a vyvážená. Jsem ve všem schopný/-á a pohotový/-á, protože MILUJI VŠECHNY SVÉ VLASTNÍ SKVĚLÉ ŽLÁZY A JSEM ZA NĚ VDĚČNÝ/-Á. A TAK SE DĚJE !!!

K tomuto druhu sortimentu směruje právě pro rychlý nárust zisku obvykle většina obyvatel a to buď ze svého vlastního cítění a charakteru anebo je k tomu dotlačí tzv. jiné okolnosti životní. Každopádně že i tento druh nese svá vlastní úskalí, protože tím, že na sebe začínající úspěšný podnikatel příjme břemeno ponikání se sortimentem nelegálním, tak v tu chvíli v něm vzniká průběžně s adrenalínem i pocit strachu, který dotyčnou osobu obyvkle přivádí postupně do větších a silnějších stavu stresu, nervozity, podrážděnnosti a podobných dalších syndromů související právě se strachem.

Jak proti onomu nebezpečí strachu v tomto případě bojovat?

Jednoduše. V prvé řadě je třeba si opět povšimnout jistých výhod a možností ve kterých je táto země na předních příčkách světových či evropských statistik umístěná jelikož pro cizince to jistě není problém, už jen proto, že díky výši své měny v kurzu oproti měnové jednotce země České disponuje poněkud vyšší hodnotou, která obvykle domorodé obyvatele přitahuje a láká. Oni sice zpočátku budou klást mírný odpor a dělat jako že to není pravda, ale pokud budete trvat na svém, tak jistě nakonec neodmítnou a nechají se přesvědčit, jelikož sami moc dobře vědí, že čas jsou peníze a tzv. zakázané ovoce nejvíce chutná.

Z důvodu předejítí těmto stresovým prvkům pro klidné a stabilní bezstarostné podnikání je třeba si obezřetně a opatrně vyhledat pár nových a ochotných důvěryhodných přátel.

Pokud se s tzv. důvěryhodností objeví jisté problémy, protože vesměs se již touto dobou jedná a vysoce nedostatkové zboží vzhledem k tomu, že za těch poslednách uplynulých dvacet let co země Česká kráčí směrem Evropě vpřed čelem vzad anebo naopak či jen některá část obvykle ta nejdůležitější pro chod či zastavení chodu země, je nutno přejít ke zcela radikálním a násilným  způsobům jednání.

První způsob, který si můžeme zde názorně ukázat na konkrétním příkladu je, že si najdeme vyhlednutou oběť a s úsměvem ji v obálce s doporučeným psaním předáme poněkud objemnější obálku s tím, že se jedná o tzv. výběrovou soutěž obálkovou metodou při které i ten největší odpůrce těchto mravů nakonec podlehne zcela rychle zničující rezignaci. Musí se prostě rázně dát najevo, kdo zde hodlá hrát tzv. pověstné první housle.

Druhým způsobem je to, že využijeme jiných možností a tím je ovlivnit prvně tzv. high pole positions.

Zde se nemusíme obávat žádné averze vzhledem k dlouhodobé výchově těchto jedinců, ale musíme, protože ono každá věc má jak svůj rub, tak i líc zde počítat s poněkud silnější obálkou s tím, že jen podotkneme před nastavenou hlídací videokamerou, že se taktéž jedná o vyhlášenou soutěž obálkovou metódou a že je v ní veškerý podklad pro vyřízení, urychlení a usnadnění celého průběhu události v rámci zvýšení produktivity práce a ekonomického přispění pro rozvoj země a že spoleháte na to, že celá věc bude mít hladký průběh načež vám bude odpovězeno typickým dlouhosálhlým byrokratickým a uřednickým způsobem po zcela typickém naučené veškerých instruktážních materiálů importovaných zde do této země přímou linkou ze zámoří a Velké Británie světáckým způsobem budící dojem pravého profesionála ne svém místě: No problem!It is All Right.

Pro jistotu musíme předem počítat s tím, že při vytíženosti těchto pracovníků často dochází ke ztrátě paměti, která je obvykle zapříčiněná pouze dlouhodobým působením strachu, útěku před životem či vlastní neschopnosti brániti své zájmy a tím, že jim vlejete život do žil s poznámkou, že nemusí se obávat ničeho, že Inteligence, odvaha a sebeúcta jsou všudypřítomné a že opět je bezpečné žít a že lepší je vyhnat nudu z hlavy tím, že jistým problémům je lépe předejít, tak názornou ukázkou tzv.

demonstration project and operation of company proto, aby i oni si byli jistí a mohli obhájit své kroky případnému auditu se shora je nutno ukázat i tzv. bonusový program v podobě naturálií s tím podotknutím, že přejete jeho bližnímu vše nejlepší k dnešním narozeninám, ale protože jste zcela časově vytížení, tak se omlouváte ze své neúčasti při dnešní narozeninové oslavě a ať dotyčný poctivě předá dotyčný present v naturáliích dotyčnému oslavenci, že na něj s láskou myslíte a poté odcházíte s tím, že ještě máte spoustu vyřízování na dalších úřadech jako je místní policie a další securitní služby z důvodu ochrany majetku a zboží načež se vám dostane chápající odpovědi.

Pro ještě větší klid a přesvědčení je lépe předem využít telefonického spojení v podobě virtuálních sítí i oficiálních telekomunikačních sítí vzhledem k časté odposlouchávanosti pro větší reklamu a zájem. Načež je nejlépe vše posvětit dosud zažitým úředním razítkem či pečeti kulatého tvaru, aby byl celý projekt zcela posvěcen a zpečetěn.

A tím bych opět, aby to vzhledem k celonárodnímu odporu studií dlouhosáhlých přednášek ukončil a pozval případné začínající úspěšné podnikatele země české k příštímu výběru konkrétních  druhů zboží tohoto blíže nespecifikovatelného sortimentu.

S prozatimním pozdravem Karel XIII. - Král Český Poslední alias Matti Vuori, Mathiesz,

Autor: Martin Vontor | sobota 5.11.2011 14:46 | karma článku: 5,86 | přečteno: 615x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  16:17

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...