Martin Vontor

... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...

Martin Vontor

Modro-oranžové derby o církevní restituce s požehnáním TOP 09

Blíží se nám volby a humbuk kolem toho opět začíná. Nepsál či tedy nepromlouval bych takto k národům svým. Či spíše k těm, jenž tedy za ten čas se nějak navezli na tu vlnu. Jenže povinnost je povinnost a ta prostě velí stejně tak, jako policistům, soudcům, tak i Králi. Samozřejmě, každý se stará o ten svůj píseček kolem sebe ať již vydobytý či pozbytý. Politikové přední i zadní se starají o politiku a politické aktuální dění, tedy převolební kampaně. Jak a čím přetrumfnout pomoci svých reklamních billboardů s jasnými slogany, se kterými jdou do volebního boje, aby si přilákali či přebrali od konkurentů větší skupinu názorově stejně smýšlejících. No a my státníci, ať Král či Prezident, předseda Ústavního soudu ČR, Nejvyšší státní zástupce, nově dosazený policejní Prezident, zcela zasvěcen do vnitrostátního děje atd. se holt, zcela nezávisle a nezaujatě musíme věnovat dění ve státě.

30.8.2012 v 23:57 | Karma: 7,36 | Přečteno: 752x | Diskuse| Politika

Martin Vontor

IUSTITIA SATIS - Ad acta 2.

I tedy stále mi běží hlavou vyjádření, snad přání některých z lidu země této. Možná si doba to tak žádá. Již delší dobu vím, že toto krédo ctím, že Bez obětí, služeb není.I Nostradámus prorokoval tehda, když ještě živý byl, že ta Hadrie, ten pomatenec, cestu připraví Králi Králů i ta doba nyní jest, detailně k tomu časem lze dojít při čtení ságy mé a příběhu, jenž počal se odehrávat před roky třemi. Pravdou jest, že se tak dít nyní i mimojiné dění, jehož podstata pravá mnohým zaslepencům do věcí svých poněkud uniká.

6.4.2012 v 18:59 | Karma: 5,55 | Přečteno: 561x | Diskuse| Média

Martin Vontor

IUSTITIA SATIS - Ad acta 1.

Včerejší sledování dění lidského, zcela nevědomého přihlížení poněkud stavu vyšších pomoci internetu a jeho nekonečnému rozsahu, těch možností v podobě překládače Bling a následně dalšího přenosu informací o dění ať již z úst do uší za pomoci hovoru či použití dalších komunikativních nástrojů jako je Mobilní telefon, ICQ, Skype či cokoli, co v tuto dobu lze použít na základě toho, co je zrovna zájmem vlastního dění a v jakých kruzích se celá věc odbývá a hodnotí a kteroužto také vnímáme, vždyť klidně o sobě můžeme prohlásit, že po jisté době jsme opět opatřeni především Darem Vládce Slunce, což prostě tento symbol určuje více ať již takové schopnosti byli dány mnoha prorokům, jako byl i Nostradámus či Králům z nichž nakonec vyšlo Vládci Slunce na nichž nakonec jen záleželo, jak s nimi naložili. Shodou náhod jsem přepl na TV Harmonie a byl tam dokument vysvětlující skutečnosti s Nostradamovými proroctvími, z nichž v podstatě s vývojem doby jsem i Já pochopil více ať již v otázce Hitlera či Stalina a jejích poslání či jen toho, proč se potom stali významnými v dějinách lidstva.Každopádně více nyní se hodlám zabývat otázkou či věcí, poněkud více sledovanou.

5.4.2012 v 13:42 | Karma: 5,46 | Přečteno: 490x | Diskuse| Společnost

Martin Vontor

Třinácté platy poslanců(148.)

V tento zřejmě již 70. den naší pojednou tak protizákonně složené vlády, tedy pokud se pánové poslanci Jiří Paroubek , Jiří Šlégr a případně i někteří další ačkoli právě jsem si koukal na deník politika a zjistil jsem, že těch stran či hnutí je tam více než šest, tedy pokud je to opravdu aktualizované, navíc ono si to stejně může každý vyložit po svém, koneckonců jsou od toho v Česku jisté instituce, které zřejmě za tá léta do toho vidí daleko,ale daleko více než nějaký malý tajtrlík odvedle a fakt také je, že co platilo či mohlo platit nedávno tak nemusí a spousta lidí se o tom ani nedozví, protože všechny věci se nedají pořád hlídat o to hůře, když těch lidí je tam hodně. Každopádně na základě citace Zákonu o volbách kde bylo na základě překročení či získání jistých procent potřebných pro křeslo v parlamentu zvoleno tedy 5 politických stran jsem se koukal co by v takovém případě se mělo dít, tedy kromě toho, že ve skutečnosti od politiků člověk sklidí akorát tak výsměch, protože všechno je to vždycky tak dvojitě myšlené za ty 4, 8, 12, 16, 20 let politické kariéry

16.12.2011 v 21:16 | Karma: 6,34 | Přečteno: 1176x | Diskuse| Média