Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Úspěšné podnikání v Zemi České - Lesson Eleven (132.)

...Trochu jsem se tím minulým příspěvkem zaobíral poněkud nastíněním politické situace v České Republice, ani ne jak to vnímám Já, ale jak by to mělo být hned a na základě dodržování veškerých pravidel bez ohledu na to, že za jistý čas přijde vesměs po mé obvykle práci vždycky další sled různých situací ať již ve spojitosti s naší měnou a jejím vzestupem či pádem vůči dolaru a podobně. Mnozí si mohou myslet, že to jeden může dělat schválně. Vlastně může proč ne, ale příčina je toho, že kdyby nebylo toho co je psáno, protože ono na základě politické jistoty či nejistoty se odvíjí další věci a byznys je v tomto ohledu neúprosný, stejně jako tehda, kdyby prostě policajti dodrželi předpisy jak mají nemuselo by bý takových komplikaci a byli by na koni oni, protože pravou příčinu má člověk vždy hledat prvně u sebe a potom se může vztekat na druhé, toť neúprosný zákon Vesmíru pro změnu. Vlastně je to jako situace mezi Ruskem a USA.

Na jedne straně lidstvo  těší zpráva, že se strany  dohodly na odstranění  jaderných zbraní a  podobně a za pár měsíců  už zase letí zpráva že  když USA rakety tak  Rusové protirakety a  svět  s tím či proti tomu  nic nedělá. Proč si ti dva  mantinelové nevezmou  tenisové rakety a  nezahrají si proti sobě  tenis a zápasem si  nevyřeší ty své  komplexy, kdo je na ně  zvědavý, protože Brusel  a Evropa má teď své  starosti s šedou  ekonomikou a prostitucí  bez ohledu na aféry v  Berlusconiho vile ve  spojitosti s českou  europoslaneckou scénou  respektive nevědi odkud  mají tahat další peníze a to i přesto, že kde je již vyzobáno tak slepice jdou o zahrádku dál ačkoliv asi podle poslední informace po ČESKU peníze za letadla prý chtít nebudou. Ale znáte politiky ti jakmile něco řeknou, tak hned je vše naopak jako kdyby již tou prolhaností a diplomacií a vůbec tou svou agentnosti byli natolik deformovaní že už jim člověk nemůže věřit ani jejich vlastní nos mezi očima, protože je docela i možné,že tam mají plastiku. Ono také za ty peníze co sami berou se klidně z Obamy může stát Medveděv a naopak, co by ne, všechno je možné viz nebožtík...

Pravda i má víra vlastně v ten vesmír začala na základě někoho, dalo by se říci američanky Louise L. Hay, ale její otec pocházel z německé rodiny, takže vlastně také je to spíše evropská krev, koneckonců pravý američan je jen indián.

A tak ten dnešní další den je spíše vedený v tom devítidenním spirálovitém vzestupném časovém emotivním chvění pod číslem 8. tedy ÚSPĚŠNÉ PODNIKÁNÍ kdy si člověk obvykle může říct že v něm dřímá ctižádost, protože je čas se zdokonalovat a měl by vyhlížet a jednat úspěšně jelikož je to veliký den určený právě pro podnikání. A měl by být zodpovědným činitelem, organizovat a reorganizovat a správně posuzovat, zaplatit své účty, provést veškeré právní a finanční kroky. Nejlepší den pro podepsání smluv a kontraktů. měl by si jít zacvičit anebo jít na lékařskou prohlídku, pomoci někomu, kdo nemá zrovna takové štěstí, protože k němu často pokud tomu je tak přicházejí nečekaně peníze.A že nyní již má úspěch zaručen.

" JSEM MOCNÝ A ÚSPĚŠNÝ !!! "

Bohatá úroda je sklizena a nachystána k prodeji. jsem zodpovědným činitelem svého života a svých záležitostí. jednam vždy správně, neboť sám jsem veden intuici, protože jsem neustále ve sojení s vesmírnou Inteligencí. Protože VESMÍR samotný je mým společníkem, postupuji od úspěchu k úspěchu. S láskou a benevolencí spravuji Království, které jsem vytvořil. Čím více pomáhám ostatním, tím více prospívám a rostu. Kde jsem Já, jde vše nejlépe.

Pravda, ono ten kdo to nezná či se s tím ještě nesetkal natolik, aby se tohle stalo automatickou součástí jeho života a přesvědčení, protože i tohle je tou cestou související s tím vším ohledně věčnosti a nesmrtelna a vlastně zdraví, tak se to může jevit chvílemi co by samolibectví, ale ono se to jen zdá za ten život totiž si prvně člověk uvědomí či upevní nějak své sebevědomí,ale ono stejně život je život a pořád jsou dny takové a makové.

Píši to především proto, že vlastně ty energetické vlny již nějakou dobu jdou v souladu s tím mým počtem i když každý to má nějak jinak individuální, ale ono zase když se jede v jednotném duchu, tak to potom jde i poznat v jiných podnětech. prostě vlastně každý chce být v té první linii nejlépe, ale stejně jisté věci holt nějak ošidit nejde, protože král je král a ten má svou vůli a pak je to další jako třeba velitel stráže, rádce,a ostatní, prostě tak jako Anděl nemůže být nikdy více než Bůh i kdyby mával křídly k zbláznění.

JJ: Löysin jotain, niin älä välitä siitä, mutta silti miettiä, miten toteuttaa se.

Ono totiž ačkoli není účelem někoho honit, ale král se stará o své Království. Pravda, také prvně má začít u sebe, potom doma, pak se zvětší kruh na obec, město a pak kraj a pak... no za ty tři roky prostě si řeší tímto způsobem jak své vlatní problémy, tak zároveň i problémy dalších na základě něčeho, ale holt bez jisté disciplíny, která je českému národu čím dál tím více cizejší, tedy pokud tady byla se ničeho nedocílí, ono ani vodní mlýnské kolo se neotočí, když přes něj neteče voda a to je potom těžko, protože pak ani mouky není ze zrna.

Dříve jsem se vždy nějak vyjadřoval k takové té vlně v tom společesném všeobecném duchu, repektive k tomu, protože opět přichází zima a s ní možné neduhy obzvláště pro ty jenž časo bývají vystaveni venkovnímu prostředí třeba během práce jako je ANGÍNA, která je vlastně důsledkem strachu, potlačovaných emocí či potlačované vlastní kreativity respektive seberealizace či niterné tvorby či vytváření něčeho co je tak nějak dělané přímo na tělo a s vírou či přesvědčením že Mé dobro proudí bez překážek. Svým prostřednictvím vyjadřuji myšlenky pocházející od Boha. Jsem usmířený. tedy do chvíle než se stane člověk tou bytostí božskou či člověkem čtvrté dimenze ne-li vyšší, když to tak letí rapidně tím dechem nahoru někam do neznáma, ale nehodlám to zde rozpitvávat, protože ono to je již popsáno v KNIZE KNIH na základě starého příběhu či CHŘIPKA, jenž je právě tělesnou reakci na všeobecnou negativitu a všeobecná přesvědčení. Strach, případně víra v pravdivost statistik, kde vlastně když jsem mimo dosah společenských předsudků a Nepodléhám žádným vlivům se dá docílit časem toho, že člověk se dokáže či může vyléčit časem sám natolik, že je zcela imunní proti tomu, co trápí obvykle jiné, ale každý jsem nějaký jiný. Jiná individualita.

Anebo jen obyčejná RÝMA, která je obvykle reakcí na to, že je Příliš mnoho událostí najednou či mentální zmatek, případně nějaké drobné křivdy anebo přesvědčení podvědomé toho, že prostě je normální a že vždycky když se ochladí, tak dostanu rýmu anebo ji dostanu třikrát za zimu a tak raději si DOVOLUJI SVÉ VLASTNÍ MYSLI, ABY SE UVOLNILA A USMÍŘILA, VŠUDE KOLEM MNE PANUJE ČISTOTA A HARMONIE.

JENOMŽE ONO SLOVA JSOU SLOVA.

Každý má svůj život svůj nějaký svět, jiné lidi kolem sebe a vidí věci svým pohledem.

Mimochodem pokud se RÝMA opakuje dá se říct, že se jedná o nemoc chronickou tedy jistý Vnitřní pláč. dětské slzy. Oběť. a tak Uznávám, že ve svém světě jsem jedinou tvůrčí silou a jsem oechoten/- na radovat se ze života. Krome toho že CHRONICKÉ NEMOCI jsou či bývají také důsledkem vlastního ODMÍTÁNÍ ZMĚN. STRACHU Z BUDOUCNOSTI či POCITU NEJISTOTY, kde pomůže spíše více to, se přesvědčit o tom, že JSEM OCHOTEN/-NA RŮST A MĚNIT SE. VYTVÁŘÍM SI BEZPEČNOU BUDOUCNOST.

Tady je důležité poznamenat, že za ten čas je ten trend poněkud jiný, než byl doposud člověk na to zvyklý a pak je to o tom jestli tomu či v to věří anebo ne, ale ten kdo se koukal včera před nedělní pohádkou o Bílé paní na Sváteční slovo tak jistě ví, že ono co víry spojené s Jesusem se týče je to, že tedy jak to říkal onen duchovní, že ten jenž se napil či pil z jeho pramene pravdy tak byl ožehnán věčností anebo tak nějak v tom duchu což tedy souvisí právě s tím starým příběhem a tou KNIHOU KNIH jelikož to co psáno ve hvězdách bylo kdysi dnes odehrává se jistý čas na zemi, ale pro mne za mne každého věcí jak tomu zde věří či nevěří. Každého věc a každého problém potom ať již větší anebo menší.

Vlastně vše tak nějak souvisí s tou budoucností, protože v té jisto vesměs nemá nikdo a pořád v rámci víry bez níž není uzdravení je třeba v něco věřit. ČLOVĚK sice obvykle ať více či méně věří ve své schopnosti a v sebe sama, ale přesto ženy více v rámci jejich vlastního pocitu bezpečí obvykle věří či svou důvěru vkládají do muže a muž obvykle v dalších věcech spojených s láskou a případným vztahem do ženy, protože na důvěře vlastně stojí vše.

Jenomže situace Králova jak je známo je poněkud zaměřena nyní k severu ať na základě toho zda se léčí či nikoli již, protože pořád je to láska bez níž by se vyléčit nedalo. Bez ní anebo z ní spíše, nevím. Což jistému zainteresovanému oku pozorovatele nemohlo uniknout nehledě na to, že když jsou jisté smysly propojeny tak jde o víc, než se jiným může zdát, což znamena že ačkoli dnes v Česku místy trochu nasněžilo a na horských sjezdovkách konečně pro nedočkavé lyžaře došlo k prvnímu umělému zasněžování jedné lyžařské sjezdovky, tak v jiné části tohoto světadílu může být sněhu na rozdávání až to možná může časem lézt i krkem.

Básník ve mně tím chtěl naznačit, že když někdo bezmezně věří, pokud se týká zdraví, a v KNIZE KNIH si přečte zrovna něco o tom, že ze země se dá vnímat a přijímat nějaká ta energie a protože třeba věří více v ty magické síly, tak to ještě neznamená aby nepoužíval svůj vlastní rozum a neseděl někde na ledu anebo snhu třeba dvě hodiny a nezmrznul tam a nechal si to na jindy, když bude příhodný čas, protože lidé často mají tu tendenci si to vyzkoušet hned, což také často potom bývá či může spíše přinést více problémů než dobroty.

ČÍMŽ BYCH DNEŠNÍ ZCELA NEZÁŽIVNÉ A NIKOHO  NEZAJÍMAJÍCÍ ČTIVO MILÉ ČTENÁŘKY a ČTENÁŘI PONĚKUD UZAVŘEL a popřál dobrou noc PEVNÉ ZDRAVÍ, ALE TO JE LEPŠÍ SI PROSTĚ TVRDIT A ŽÍT V TOM ŽE JSEM ZDRAVÝ A JSEM ZDRAVÝ A SPÍŠE SE VĚNOVAT A ZABÝVAT RADĚJI VÍCE ZDRAVÍM NEŽ NEMOCEMI, PROTOŽE PODVĚDOMÍ SE NÁM ODVDĚČUJE TÍM, ČEMU SE NEJVÍCE VĚNUJEME a sladké krásné sny.

V NEKONEČNU ŽIVOTA, kde se necházím,

je vše dokonalé, úplné a celistvé.

Mé tělo je můj dobrý přítel.

Každá jeho buňka v sobě skrývá Božskou Inteligenci.

S Láskou a radostí naslouchám jeho poselstvím a vím, že mi radí dobře.

Jsem vždy v bezpečí, neboť BŮH mne vede a ochraňuje.

Jsem ochotný/-ná být zdravý/-á a svobodný/-á

V mém světě je všechno v pořádku.

A jak je tomu u vás? Také tak?

Autor: Martin Vontor | pondělí 21.11.2011 23:32 | karma článku: 5,86 | přečteno: 1018x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  16:08

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...