Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tak trochu sedmým smyslem - 4/5. aneb

... Nevím Io,jak pokračovat,ono to je stejně pořád dokola.Rád bych pokračoval v tom běhu těch dní. Tedy ono,krom toho,že jsem měl včera noční a opravdu tentokrát jsem nebyl u dráhy zadarmo drahý,jak se říká,ale vlastně jsem nespal ani minutu.nevím,jestli jsi to vnímala také na tu dálku,ale potom jsem musel absolvovat ještě povinné školení šestihodinové a tak jsem byl v podstatě celkem 19 hodin v provozu bez spánku.Povedlo se mi usnout až někdy kolem třetí odpoledne a probral jsme se kolem třičtvrtě na sedm.Vyvenčil Montyho Paka,hraběte z Yorkshiru,kterého zde máme na hlídání.

Vím,co si budeš myslet,ale...ale prostě je to tak nějak jak to je a kdo ví jak to bude dál,protože ono znáš to,s kozorožkou nikdy není nic jistého.A jak to Evča říká: O lásce se nemluví,ta buď je anebo není a sama víš jak to vy s tou láskou nakonec máte.Vy,kozorožky,takže nezačínej,jo?

Promiň,ale lepší to říct hned a na rovinu,alespoň jeden ví na čem je i když vlastně současně ve skutečnosti to neví nikdy a vědět to nemůže,ani Já,protože bych lhal,kdybych řekl,že všechno závisí pouze na mně.

Jo vy ženský si myslíte,že všechno záleží na chlapech a samy se pak vezete.Máte chlapa,máte jistotu,plánujete si,mu o ničem neřeknete,protože máte ten svůj utajenej svět do kterého nikdo nikdy  do času neměl přístup a bylo vám hej.Do chvíle než se chlap nasere a vezme nohy na ramena a pak jste stejně v prdeli,ale dokážete si to rychle dobře všechno zhodnotit,protože samozřejmě chyba ve vás není anebo se jen vám těžko říká,protože vy jste ty nejlepší a jedinečné a nejdokonalejší a všechno víte nejlépe.

Ne,nebudu o tom tady psát,to jen bylo tak mimo mísu.

Protože mne ti tak dneska napadlo,jestli bych to školení nemohl mít někdy zaplaceno v přesčase.Myslím si,že podle zákoníků bych na to měl právo,ale znáš to.Něco řekneš a lidi udělají druhým hned peklo ze života.Hned se ve všem začnou šťárat,zabývat se něčím,proč nebylo dodrženo toto a ono,jako by všichni celý život všechno dodržovali poctivě a sami se tak chovali..joooo..tyhle kecy znám...a věř mi,že to tak dopadne.Znám lidi a vím jací jsou a co dokáži.Prostě vždycky nic dobrého,jen druhým ubližovat na okolo namísto toho aby třeba nad tím jen mávli rukou,pousmáli se a podobně.Prostě lidi,co ti budu povídat.

Ono vůbec.Tedy jak se nám či spíše dejme tomu,že mně,ten vesmírný čas točí,tak jsem pod vlivevem ne omamných látek a toho všeho co může člověka hned napadnout,ale vibrací dne č.5:

ZMĚNA A PŘEKVAPENÍ

Vždycky se nějaké najde,když má jeden otevřené oči dokořán,ale ne všechno je pozitivní.nevím jak Ty,ale je to o tom,čemu věříš a zda tomu věříš.Já jo i když zase moc tomu význam nedávám,ale jenom vím,že někdy to nějaký ten vliv má a projevuje se to.tak proč tomu nevěřit,když mne to kolikráte přesvědčilo,ale nemusíš dělat všechno do puntíku a řídit se něčím,co ti nakuká druhý...vždycky záleží jen na Tobě co si vybereš a co ti sedí..spíše jak to cítíš.Máš právo výběru,nic více a nic méně.

Jo,člověk začne hned všechno,protože chce něco nové,ale ono to také nefunguje všechno hned,protože podvědomě má člověk stejně jiný věci zakódované a tak se mu zdá,že VŠECHNO CO CHCE A CHTĚL BY,JE PROTI NĚMU. Jo,je to tak,jen tě to nesmí prostě položit.

VYPADEJTE CO NEJLÉPE.KRÁSNĚ SE OBLEČTE...to neznamená že se musíš lesknout jako ryba anebo had a být všem na očích.jde o to,jaký máš pocit a co je krásné pro tebe.nemusíš se líbit na okolo,hlavně se musíš líbit sobě.JDĚTE VEN A HLEDEJTE NOVÉ...BYL JSEM VENKU CELOU NOC A VLASTNĚ PŮL DNE...a spoustu věcí jsem také našel,ne však materiálních,aby si někdo nemyslel.VE VZDUCHU JE POZITIVNÍ ZMĚNA.DNES MÁTE VOLNO...tak to mi asi vyšlo.OČEKÁVEJTE RADOSTNÉ PŘEKVAPENÍ...vlastně je to jako zpředevčíru,kdy prostě jsem měl vsazeno a pokud semo tamo skoukneš co vyvádím občas na facebooku,tak asi víš,že vlastně ve chvíli,kdy ve skutečnosti už člověk přemýšlí,jak to bude dál,jak žít..no spíše za co žít,tak mi vyšel tiket a vyhrál jsem za 34 kč něco přes tisíc a hned ...no a to právě zase všechno se vším souvisí.

...Kdo hledá - nenajde, kdo nehledá - je nalezen !! ...Kdo má - ten nechce, kdo nemá - chce i to, co nemůže mít !! ...Kdo se vymlouvá - lže sám sobě, kdo má odvahu - ten řekne pravdu !!...to taky není z mý hlavy,ale náhodou jsem to někde našel na netu a tak nějak jsem si řekl ,že to mluví ze mně a v podstatě to tak je a také i proto,že se to týká nejenom mně,především,ale i ostatních.

Ono jeden zápas byl odložen,tím se kurs krátí o 1.6 a jeden nevyšel a tak z původní výhry 15 tisíc...jasně..měl smůlu,řekneš si,anebo by si to řekl každý a byl naštvaný,že to nevyšlo.Jo to víš IO,že trochu jsem z toho smutnej byl i naštvaný,ale co můžu chtít,taky bych nemusel mít nic a tak jsem ve své podstatě vlastně rád.Protože on si člověk kolikráte neuvědomuje,že vždycky by na něčem mohl být hůř.To je o  ŠTĚSTÍ,ale často jsi na tom hůř,ne kvůli ŠTĚSTÍ anebo SMŮLE,ale hlavně kvůli lidem a tak jedině kvůli lidem zase na tom můžeš být lípa,ale tohleto nění jenom tak.

UDĚLEJTE NĚCO ZVLÁŠTNÍHO...no,jistě víš,že u mně poslední dobou o to není nouze a včera mí opravdu..no,dejme tomu hrabalo z nudy,to víš,když všichni spí a ty nesmíš usnout,tak děláš věci..vlastně to už bylo dnes ráno a lidi ti jsou pořád jako zvyklí dělat věci stejně..pořád stejně a víš ono..prostě všechno pořád stejně...Já ti povím starou pravdu,že STEREOTYP UBÍJÍ a přeber si to jak chceš...ale to neznamená,že se hned zblázníš a začneš šílet..stejně je to nakonec jen o tom najít tu střední linku..ale ne že si hned vezmeš obočenku a vůbec..no nic..musím letět ven ,tak zase zítra v tom snad budu pokračovat...

Autor: Martin Vontor | čtvrtek 3.2.2011 12:30 | karma článku: 4,77 | přečteno: 636x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Nejlepší místa na koupání. I v Česku lze najít komfort u vody, něco však stojí

4. července 2024

Premium O víkendu se do Česka vrátí horké léto. Už v pátek se oteplí a na sobotu hlásí meteorologové opět...

Sesaďte Bidena ihned, už není schopný prezidentování, žádají republikáni

4. července 2024

Premium Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim, ale demokraté si zřejmě nepamatovali všechno, co řekl...

Rozluštila tisíce zpráv. Kryptoložka Elizebeth odvrátila nacistickou hrozbu

4. července 2024

Premium Zachránila tisíce lidských životů, pomohla dostat do vězení mafiány v čele s Al Caponem a odhalila...

Totální destrukce. Hurikán Beryl smetl ostrov, pak udeřil na Jamajce

3. července 2024  20:02,  aktualizováno  22:52

Kvůli příchodu silného hurikánu Beryl jamajská vláda vyhlásila dvanáctihodinový zákaz vycházení....

Sunny Canadian: Jak probíhá zápis a jaké mají děti výhody?
Sunny Canadian: Jak probíhá zápis a jaké mají děti výhody?

Znáte Sunny Canadian International School? Pokud jste rodičem, určitě vás tato vzdělávací instituce zaujme. Nás v redakci tedy rozhodně zaujala....

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...