Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Seminář o Ježíškovi(138.)

Začal nám prosinec. Vlastně je to první zimní měsíc i když ta pravá zima podle kalendáře začíná až tři dny před Štědrým dnem, přesto si jistě někteří lidé a obyvatelé Království, byť momentálně spíše pomyslného, jelikož pořád je to takový spíše duchovní souboj dvou světů. Prvního, který je a máme dennodenně na očích a pak toho druhého, který si tak nějak vnitřně představujeme či v něj doufáme, věříme, že se změní. Po večerech před usnutím či jindy, když jsme chvíli sami a nikdo a nic nás neruší než přijde rozednění. někdy, když cítíme takovou tu chvilku okouzlení.

Z čistě vesmírného hlediska by tento měsíc měl být jako že spíše je pod vlivem energetických vibrací, tedy těch hlavních pod vlivem čísla 7 jemuž spíše vévodí barva fialová, která je obvykle spjatá spíše s věcmi týkajícími se duchovna či bordó, z klenotů je upřednostňováno spíše nošení ametystu podle jistých jiných věd a pod vlivem klíčového slova: VÍRA, což vlastně tak nějak více sedí přímo na tento měsíc před vánoci.

VÍRA - zvláštní slovo, protože každý si pod tím představí něco jiného.

Poněkud více nábožensky založení lidé si obvykle vybaví křesťanství, islám, hinduismus, budhismus a další a další věci.

DÍTĚ - běžného normálního civilizovaného člověka si vybaví spíše Ježíška, protože pokud mu rodiče od mala vtloukají do hlavy, že dárky nosí Ježíšek, tak věří či doufá, že zase přijde a něco mu nadělí. Konečně alespoň něco normálního, než kolikrát naděluje tzv. Ježíšek Školní často tak, schovaný právě v pani učitelce či pánu učiteli.

DOSPĚLÝ -  ten již tak moc na Ježíška nevěří, protože se vlastně tak trochu stal ježíškem on, ale ještě to před svým dítětem tají, aby náhodou nesplaskla jim či babičkou anebo dědečkem vytvořená iluziorní bublina a nedostal se do poněkud trapné situace. Žena obyvkle vidí Ježíška ve svém partnerovi tzv. Ježíška domácího a Muž v ní, přesto oba věří také, aby se jejich kreditka v Novém nastálém roce trochu zarovnala a nemuseli si brát další a další půjčky a úvěry a žít pod tíhou splátek a doufají, že tedy ten další Nový rok jim přinese konečně kousek toho štěstí a tak  také věří a doufají, než přijde Novoroční projev Prezidenta České republiky, jenž ze svých posledních sil ještě snad naposled anebo předposled bude bránit svůj pohled ekonoma a tvrdit bankam ať ještě více jsou vstřícné a půjčují ještě více a více v naději, že mu lidé na to skočí či je to tam dostane tak nějak samo o sobě. I když tak být nemusí.

PREZIDENT ČR - ten podle mého věří již v poněkud jiné věci, že třeba země se dostane z finanční krize, že snad politici pod ním si něco vezmou z jeho kritických slov a že se ten rok ještě něco změní, protože potom už zase vše bude jinak. Nějak. Jak? Tak to si dovolím tvrdit, že všichni si to dokážeme opět živě představit.

KRÁL? Ten tedy zatím tento prosinec bude vnímat tak, že je to duchovní měsíc. Plody, jenž zasazeny byly se začínají objevovat na vinném kmeni a my musíme mít víru, která jim dá uzrát. Že je třeba si najít v tomto měsíci předvánočních shonů a nákupů také čas pro rozjímání, studium a sebeanalýzu. Prožívat hodně času spíše o samotě a konstruktivně jej využívat. Analyzovat své myšlenky a skutky. Co byste ještě na sobě chtěli změnit? Číslo 7 totiž vždy odhaluje či odkrývá věci, které obyčejně nevidíme, což jistě je logické, že třeba nemáme takový laserový pohled, abychom někomu viděli třeba pod šaty i když jisté šaty tomu samy příčinu dávají, ale to už je věcí modelek a celebrit co si na sebe hodí za blbost, tak pak ať se nediví, co se pak o nich píše. Prohlédnout a přehlednout svůj vlastní život. Tento měsíc je totiž nakloněn pro vnitřní růst a přípravu. nesnažte se přesvědčovat anebo nutit věci násilím. nechte ať k vám přijdou samy. Oprosťte se od světa práce a podnikání, jak jen to bude možné. Spíše meditujte a buďte introspektivní. Společenský život nechte až na jindy. Můžete cestovat, abyste více poznali sami sebe. Toto je duchovní měsíc a tak se jim nechte unášet. Dovolte své duši růst.

" RADUJI SE Z DUCHOVNÍHO HLEDÁNÍ A NALÉZÁM MNOHO ODPOVĚDÍ ! "

Pravda, pokud ten kdo to čte a trochu najel na základě těch věcí obsažených v KNIZE KNIH doposud, či jej to nějak oslovilo ať již dávno anebo nyní, tak má i své vlastní osobní vibrace, ale tady to je prvotní základ, na který si potom to své nalepíme stejně tak, jako když si ženy třeba lakuji nehty či muži natírají plot, jedna se o to, že v podstatě i to jejich osobní nemusí být tak úplně do puntíku a že tam zjistí jisté prvky něčeho jiného.

VÍRA - Tedy každý si jistě věří v něco svého individuálního, ale pořád je něco, co nás tak ne všechny, ale někoho spojuje či udržuje v nějakém zvláštním spojení.

KRÁL- věří ve svůj cil, jenž vlastně ani ne on sám si jej vytýčil, ale ta cesta za štěstím jej k tomu nějak dovedla. Každopádně cílem krále je mít své Království a v něm panovat a vládnout a spravovat jej tak, aby se v něm dobře žilo, ale ono to už jsme jiným způsobem předepsal v nedávném psaní v tom, kdy se slečna anebo paní Veronika zeptala na to, co by si vlastně přál...prostě by si přál tak, aby to bylo prostě jako v Království a ne v republice či ve státě. Protože ono všechno to štěstí se od Krále od víjí a to bez ohledu na to jaký pohled na to kdo má, když prostě od jistého data jsou věci dané poněkud vyššími silami a mocnostmi než si lidé mohli předtím myslet.

A protože čísla hodně ovlivňují naše životy, tak ono i tento dnešní den se opět zlomil k číslu či bodu 8 o úspěšnosti a mocnosti.

A pak jsou takové věci týkající se čistě Královské hrdosti, také související s jistými věcmi, jenž ovšem nedokáže pochopit ten jenž či v němž jaksi nekoluje ta pověstná pravá modrá krev šlechtická či případně Královská.

Prostě život je boj jak se říká a těch  bojů je tím životem na všech frontách docela hodně řekl bych a to i přesto, že člověk ze všeho nejvíce s přeje aby měl klid a mír a ty věci aby šly tak, jak by si přál a aby byl spokojený a ŠŤASTNÝ když především o to jde.

No a teď jak začít, tento další nikomu  nic neříkající nesmyslný blábol, když  spousta lidí na něj stejně čeká ať již z  důvodů osobních či neosobních,  protože ono i v tom podnikání musí  člověk něčím zaujmout, aby se o něm  vědělo a aby jak se říká byl oněm  zájem a každý tam našel kouska  sebe.

Protože ono touhletou dobou i tento  člověk či táto bytost, která toto píše  má stále svou víru a své přesvědčení,  tedy to, čemu věří on sám a co je jen  a jen Jeho pravda, která se poté stává pravdou i pro jiné po čase a také proto, že spousta lidí sleduje jen tak po oku a kontroluje, zda to co se píše je pravda či se na nějaké pravdě zakládá.

Nebylo by na tom tak nějak nic neobvyklého, kdyby to prostě a čistě ze zdravotních důvodů nebylo propojeno s kostmi a jejich pevností a podobných věcí, které se člověk postupně dočte v KNIZE KNIH a také proto, že prostě od jisté doby zde spíše více vládnou a světem hýbou více emoce, než politické špičky, jenž spíše touhletou dobou mají ve vsé soukromé sféře poněkud jiné starosti nad visícím damoklovým mečem nad jejich hlavami či pověstnou Motorovou pilou pod jejími křesly či trůny, protože také i Já spočívám ve své pravdě jenž mne dovedla právě tam kde mne dovedla a také proč se zrovna takové věci dějí a co je jak se říká ve hře anebo tak různě v této snad stále ještě nelegálního a na černo fungujícího Parlamentu České republiky, protože ono když je něco v nesouladu se zákonem, tak je to proti zákonu, což věřím, že mi kdykoli i na ulici potvrdí kdejaký policista, kterého se pozeptám a který si zrovna nebude hrát na důležitého a což věřím , že ve své podstatě mi potvrdí či tomu přikývne i každý normální a nikým neovlivněná soudce či spíše zastánce anebo dozorčí nad zákony a což mi samozřejmě nikdy nepotvrdí žádný politik a člověk s nim blízce spjatý, protože jej podporuje dále ve své činnosti. A z pohledu soudce by  spíše ka dalším věcem by bylo přihlédnuto spíše jako věc ke škodě.

Nevím, nechci to ještě vyřknout zde na stoprocent, protože i já po dobu těch tří dnů jsem byl mimo dosah informací, takže se dnes mohu mýlit, protože třeba se ty věci mohly dát ačkoli spíše o tom vzhledem k jistým finančním závazkům a věcmoi s tím případně souvisejícími pochybuji, ale potom bych své slova vzal zpět.

Jenže ono slovo královské ma tu váhu, že prostě je v něm skrytá i jistá energie těch, jenž nějak do něj svou víru, důvěru a energii či touhy vložili již za ten čas, který se prostě odvíjí den za dnem.

Takže z prozatimního královského hlediska či pohledu by se dalo říci, že vlastně Země Česká je již 55. den bez legální vlády složené na základě a v platnosti zákonů doposud schválených a veškeré další jednání by mělo býti považováno již za neplatné či spíše, jak se kolikrát u soudu říká a známe to i z televize při policejních zásazích, že Máte právo nevypovídat, protože cokoli vyřknete může být použito proti vám ačkoli osobně u nás jsem ještě takového zásahu nebyl svědkem přímo ačkoli mám s Policiíi za ten čas jisté styky a situace, jenž se tomu i podobají. ono pravda i policista jindy ve službě o mně může říct, že třeba svatý nejsem, protože si jen vyjede jistý seznam, pročte si počet oznamení podaných na jméno, kdykoli i v době přestávky na jídlo a podobně, ale už se nezajímá či nezabývá tím proč a na jaké,m základě tomu doorpavdy došlo a bere to tak nějak spíše racionálně anebo jen technicky, lhostejně nepodloženě, protože ono si myslím, že při tom mém posledním incidentu by bylo fér, kdyby když si mne policista zapisuje, tak bych měl mít právo stejně tak, jako on se chtěl přesvědčit, že jsem jistý záznam smazal podívat se a přesvědčit, zda to, co on píše, zapisuje si a uvádí ve svém bločku jenž stejně jako můj pracovní bloček při jistých věcech slouží jako předmět doličný je opravdu založeno na pravdě, protože i normální člověk má dle mého názoru právo se přesvědčit a podepsat to stejně jako když jej chytne revizor, že to bere na vědomí a že s tím souhlasí.

Nevím, nejsem si jistý přímo jak kde, ale myslím si, že by to tak mělo být, ale už si ani nevzpomínám jak to bylo tehda před těmi více než desíti léty ve Švédsku či Norsku.

Taktéž věřím a jsem Rakas prinssesa, že od té doby, co prostě jistou věc, kterou na facebooku ode mne obdržel politik pán Bohuslav Sobotka v souvislosti s § 91. trestního zákona v souvislosti s věcmi spadající pod Vlastizradu se od té doby v jiných kruzích za ten čas rozpípaly mobilní telefóny, faxy a věci podobné a byly osloveny i jiné jisté instituce pro případ kdyby, tak jak to řešit, i když se o tom veřejně ještě nehovoří všudemožně, možná jen někde na ulici, v domácnostech, ale žije se tím, tedy krom toho, že i sem tam mezi řeči si za jistých okolností mezi řádky přes Radio Čas, kterému věřím více za jistý čas a přijde mi věrohodnější než média spadající pod VLTAVA-LABE-PRESS snad už jen v dobré víře, že pravda a věci se prostě neutají.

Protože ono vždy je třeba a to ať již na základě třeba jen osobního vztahu či dopisu na dálku vědět, když se někdo o někoho zajímá a chce jej poznat pro své představy do dalšího budoucího děje či života poznat čím se ta dotyčná osoba zabývá, co jej zajímá momentálně a podobně. Tedy myslím si, že to vyjde na stejno když se žena zajímá o muže a chce, touží jej poznat a naopak i když někdy tomu nikdo nepřikladá příliš velkou váhu a pak se diví a je překvapen, v čemž jsou právě lidé obzvláště ženy v kozorohu perfektní až si říkám, že kdybychměl dělat nějakou reformu třeba jen v policejních složkách, tak bych do výběrových řízení prostě dal podmínku ŽENA V KOZOROHU a myslím si, že by to stačilo, protože jim již je nějak dána či vrozená inteligence a mají přesně ty potřebné vlohy pro toto povolání. Jenže v tom drsném světě se často pro svou křehkost neuplatní.

Taktéž věřím a jsem přesvědčený o tom, protože za ten čas nelze uniknout i jiným očím či uším ve věcech lásky jakékoliv mé činění či posílání zpráv, prootže ono opět když se něco děje nějaký delší čas pořád stejně, stejným způsobem, tak se to opět neutají a zase to má ten stejný dopad a význam jen v poněkud jiných okružích pro změnu ať to není takové fádní a stereotypní byť již jen proto, že ženy a právě opět kozorožky věci fádní a stereotypní ač jim plně vyhovují, tak z duše nesnášejí, prostě potřebují sem tam nějaké to zpestření třeba proto, aby se zase měly o čem mezi sebou bavit, diskutovat a podobně.

Takže věřím a jsem přesvědčený, o tom, protože delší čas spíše poslouchám či naslouchám hlasům svého vlastního těla jenž ve spojení s mysli není jen om mne a věřím že jisté dotyčné nejmenované dámy by mi to opět potvrdily se dá vycítit a poznat, protože to pocítily stejně třeba jen chvíli, ale je to pro ně nezapomenutelné či spíše poněkud odlišující od jiných ne-li poněkud povyšující, což tak nějak souvisí i s jistou poněkud jinou aristokratištější vlnou vyššího vnímaní, jež opět ale souvisí s tím že člověk stane v jisté pravdě , která jej někde vede. někde tam, kde o tom doposud neměl tušení a zase mu to otevírá spoustu jiných možností souvisejících dle mého názoru na základě jistých dodržených věcí prostě ke Království či monarchii anebo naplnění věci duchovních a tak všeobecně vůbec i k uzdravení.

Tak jsem tedy odpověděl na to, kdy jsem zaslechl tu zprávu, i když nevím ještě přesně jen opět dle cítění pozdějších, že PIPI posílá  zprávu pro svého Miláčka se kterým nemůže být a že má sním jisté představy to, že ať tedy Zahraji pro PIPI a že na ní Sen Rakas myslí a také pro celé KONSORCIUM ŠŤASTNÉ TŘINÁCTKY a také do Brumova nebo Broumova, že zdraví Matti Vuori, Mathiesz, tedy ten podivný inženýr jenž od jisté doby si staví svou finskou zeď, která ovšem není jen jeho.

Načež se stalo či událo to, že na jiném místě tohoto světadílu, poněkud v severnějších oblastech došlo zrovna v jiném konsorciu či KLUBBI anebo jen v malém kolektivu žen či jistých krásek k tomu, že tam někdo, zřejmě Prinssesa úřadovala tím, že každému ve svém okolí jasně hned řekla Minun Rakas a zcela vážným způsobem, čímž vlastně tomu dala v sobě jistou důležitost věcí, protože i ona kolikrát si říká, když tedy dá se přenášet na základě či jen vnímat tímto poněkud telepatickým způsobem jisté věci a odečítat myšlení, kolikrát to, že si říká anebo jen potvrdí, že Kuningas říkat pravdu, a že být moudrý muž a anebo čestný či spravedlivý, což mohu jen říct, že svědčí a dokladuje jisté aristokratické chování nehledě na tom, že prostě i ty věci kolem tak jsou,nezdájí se i když jen třeba tak připadají.

Jenže věci mají i další, vedlejší dopad, protože lidé jsou lidé a ač ve Finsku uctívají DEN OTCŮ tudíž tam muž má asi jiný význam než zde, protože zde je to zase naopak obyvkle, tak i tam panuje za ten čas jistá rodinná hierarchie, protože by bylo naivní si myslet, že by dcera se o tom jinými způsoby nesvěřila matce anebo by matka nesledovala to, co se zrovna kolem její dcery děje, že i tam sem tam zavládne jistý damoklův meč a sem tam zahřmí což tak trochu srazí hřebínek.

Prostě vlastně jsou zde věci o kterých hodně lidí dlouho hovoří řečeno v podstatě několika větami což někdo nemusí pochopit a jiný prostě ví a pochopí, každopádně pořád je to jistý časový děj, jenž nezainteresovaným spíše více se zabývající věcmi poněkud nenaplňujícími nic neříká, ale to je stejné jako v těch písničkách a také spojeno s těmi pověstnými Murphyho zákony, že kolikrát se člověk nevěnuje právě tomu čemu by měl a pak se diví, že ty věci jsou jinak a potom se později k tomu vrací ačkoli děj je jíiž dávno někde jinde, protože zde se vlastně díky těmto spojením čas mění z okamžiku na okamžik a pořád je o čem spát, když na to přijde. někdy věcně a jindy jen tak, někdy k utahání a jindy pro odpočinek a uvolnění, ale pořád si říkám, že by se neměl ztrácet zbytečnostmi čas, vždyť kdo ví, co kdo za ten čas počítá a sleduje, kdo před OSUDEM uteče a kdo ne a podobně, jak se tak mezi lidma často vypráví.

Ono totiž základem nesmrtelné duše je jistá seberealizace na všech možných úrovních a pak také, kolikrát se jistým lidem v této jisté strategické válce něco dalším přihodí a neví, nejsou si chvíli jistí a tak sami potřebuji chvíli vést anebo se nechat jen navést, což třeba někomu zase může vysvětlit jiné sny související s jeho jistou částí Já jeho osobností, že třeba má tendence  a zdají se mu obrázky o navigatorství a podobně, kdo ví a třeba si to spojuje se svým povoláním, protože práci se často člověk deformuje a pak nějak není schopen vnímat a brát věci ze širokého spektra a pohledu či nemá ten patřičný nadhled, náhled, či odstup, ale každopádně ono i toto má jistý dobrý vliv na oči, protože se tak nějak leští, brousí, či ostří zrak a každým dnem mi prijde, že je na vysvětlování více a více věcí a že je s tím čím dál větší práce a že jestli by nebylo někdy lepší se vážně někde sejít nezávisle na sobě v jistém kruhu a začít se konkrétně bavit navzdory poslancům o státním dluhu že dle chuti dáme po pivu či přednost vínu a proberem tu pravou a konkrétní vinu, tedy to jen proto, aby nevládl opět chaos jak to bylo kdysi a jak to je i tam kde levá neví co dělá pravá až je z toho Opava či hlava zdravá.

A také věřím mimojiné v to, že...

Autor: Martin Vontor | čtvrtek 1.12.2011 23:08 | karma článku: 4,14 | přečteno: 463x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ a jih Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  17:02

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...