Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ryba rybě (156.)

V době jenž je tak nějak spojená s rybama a výlovem ryb před vánoci avšak z nedostatku času se to píše až nyní, kdy prostě jistá loď  po rybníce pluje a dívá se skrze povrch hladiny na hemžení to dolů kdy čeká na vytažení utažení sítí zvědava koliko rybek se v ni chytí....Někdy přijdou dny poněkud hektické, jindy poklidné. jak pro koho a jak kdy. Obvykle to bývá tak, že když si jeden myslí, že bude klid, tak není a tam kde čeká, že by být neměl, tak často bývá. král musí myslet a mít na zřetel především zítřek. a to i když se den přesune pod číslo 8. i když to někdo nepokládá jako důležité a podstatné, pokud se nedostane na svém nějakém vývoji o stupeň více a nemá na sobě ten pověstný cejch Vesmíru a také i jistou odpovědnost za to, co vlastně vzniklo od dob před dejme tomu dvěma léty. Prostě jistá hra a cesta Lásky a Života, kde stejně dochází postupem času k nějakému názorovému ztotožňování, potom je třeba jen udávat tempo a směr věcem i když každý má svůj nějaký vlastní svět.

Ono totiž i takovto věty typu:

" ÚSPĚŠENÉ PODNIKÁNÍ " kdy vlastně dřímá ve Vás ctižádost. Je čas se zdokonalovat. Vyhlížejte a jednejte úspěšně. Buďte zodpovědným činitelem. organizujte a reorganizujte. Správně posuzujte. Zaplaťte své účty. Proveďte veškeré finanční a právní kroky. nejlepší den pro podepsání kontraktů a smluv. Běžte si zacvičit nebo na lékařskou prohlídku. Často k vám přicházejí nečekaně peníze (nemusí být zrovna vaše a také nemusí být zrovna toho fyzického rázu) Pomozte někomu, kdo nemá takové štěstí. nyní už máte úspěch zaručen. jelikož

" JSEM MOCNÝ A ÚSPĚŠNÝ ! "

Bohatá úroda je sklizena a nachystána k prodeji. Jsem zodpovědným činitelem svéh života a svých záležitostí. Jednám správně, veden intuici, protože jsem neustále v neustálém spojení s Vesmírnou Inteligencí, protože Vesmír je mý společníkem na cestě životem, postupuji od úspěchu k úspěchu. S láskou a benevolenci spravuji Království, které jsem vytvořil. Čím více pomáhám ostatním, tím více prospívám a rostu. kde jsem Já, jde vše nejlépe.

vlastně motivuje jiné k tzv. překonávání jistých cílů v jeho vlastních možnostech a schopnostech. Prostě se jednou stane, že na základě nějakých karirních postupů či osobních záležitostí dostaneme v životě do jistého bodu, kdy nabydeme dojmu, že vlastně jsme všeho docílili a už není co a tak se trochu nudíme a v podstatě svou životní sílu nějak marním. A tak...

Ve věci Krále či z Královské moci, repektive v této oblasti se Z královského pohledu jeví věci poněkud jinak. byť už jen proto, že ten kdo nějak má tendenci vstoupit do dějin či mu záleží na tom aby se prostě o něm mluvilo, tak obvykle po něm musí něco zůstat. Něco, na co jiní mohou a budou vzpomínat a řeknou si:

No kdyby tenkrát ten či onen neudělal to či ono, tak dnes bychom neměli to a ono. - tedy v tom tzv. neurčitém duchu a nekonkrétním.

Vlastně i v tento 81. den, sněmovní poslanecké parlamentní nadměrnosti či nesourodosti, pokud se nic v této věci nezměnilo, tedy kromě toho, že jistě zazněly hlasy a telefóny či jiné zprávy mimo veřejný sektor typu: Tak co Jiří, už složil mandát nebo ne? anebo Ty vole, kdybys nevlezl do další strany, tak mohl být klid a věci by zůstaly při starém či různé další často přestanou bavit, protože nikoho myslím nebaví pořád něco někomu důležitého opakovat do nekonečna a to ani v tom doufání, že by se na něco zapomnělo. Věřím tomu, že spíše ne, protože i kdybych zapomněl Já, tak nezapomenou jiní a stejně to někdo někdy bude řešit, pokud mu to nebude jedno a také věc se dá prověřit vždycky z několika různých stran a pohledů.

Každopádně ve věci PRAVDY, která vlastně vzniká na základě pevně zjištěných skutečností od kterých se prostě odráží další dění se vyskytly ještě další nesrovnalosti, což celou věc ještě případně více zvyšuje.

Také lidé často mívají i v těžkých situacích tendence si tyto skutečnosti odlehčovat a povznést se na n a později to berou tak trochu s humorem či si vytváří kolem věci další humorné vtipy, už jen proto že třeba smích a úsměv je jednou z věcí, jenž pomáhá duchu se přenést nad těžkosti a že se tradue, že SMÍCH LÉČÍ, tedy ten úpřimý z duše rozhodně ano, jenže tohle vnímá právě každý jinak jelikož i toto je věci spíše životní a souvisí s jistými životními pohledy na věci a naladěními se.

Každopádně pravdu či spravedlnost se snaží či by měli se snažit odhalovat policisté a jiné úřady, hájit a chránit justice, protože vlastně tohleto se stalo jejích nějakým posláním, kteréžto si vlastně, pokud jim z otcovy či matčiny strany nebylo nařízeno jinak, vybrali sami protože ně tím sledovali. Ať již finanční ocenění či nějaké poslání.

A tak stejně v lidech nakonec vítězí i lidskost či takzvané norální pravdivé ujištění, které se ví,. Samozřejmě že s pravdou jako takovou to obvykle chodí tak, že i když jí chce mít nejlépe každý a znát jí hned, tak přeci jen přichází poněkud později, snad i proto, že trpělivost přináší růže.

Nařčení z nějakého paragrafu, pokud je postaveno na nějakém pevném základě, přestává být nařčením a po jisté neústupnosti a diskuzí se dochází na základě dalšího bádání možností k jistým krokům, každopádně v dnešním svobodném duchu je vše či může být bráno i jako riziko podnikání.

Protože ono pod slovem podnikání se dá představit si cokoli, i vstup do politiky či založení nějaké nové skupiny či týmu pro jistou věc či nějaký projekt, protože slovo podnikánínemusí být pouze firma, kterážto také vlastně vznikla na základě nějakéhopocitu něčeho doáhnout. Zřejmě bych jen řekl, že bez kroků není podniků a jakékoliv podniky či podnikání nese sebou rizika, které prostě z dob zestátnění poněkud člověk nemusel mít a tak na to nebral ani zřetel.

I odchod z politické scény se dá říct doprovázejí jistá rizika.

Potom z hlediska jistého uzdravení osoby vlastní je třeba si uvědomit to, že prostě každý máme nějakou část své dobré povahy a nějakou tu dejme tomu zlou či pekelnou. je to tím, že člověk se jakotakový skládá z osmi až devítí různých oborů, protože když na to přijde, tak ve své zcela normální podstatě životní je vším jak policistou, soudcem, obětí, desperátem,rebelem, poslušným, klidďasem i cholerikem či agresorem, prostě různě i pánem a někdy i sluhou.

Jsou věci, protože i Král je a Král je panovník a je to dáno již přes dva roky či tak nějak kolem a není to o tom, že si to někdo myslí. Věci se tak staly, jsou spojeny i svěcmi jenž mnozí vůbec nevnímají a jediné co je nutné je to, že je třeba je vzít v potaz prostě tak jak jsoou. nespojuji si to vůbec momentálně se svou osobností, protože v ten čas to mohl být kdokoli jiný a mohlo to padnout na kohokoliv jiného, kdyby udělal ty věci jenž udělané byly, že to jsem to byl Já a že to padlo na mne? Co už s tím, prostě to tak je ať již k dobru či někomu ne.

S Králem jsou spjaté prostě další skutečnosti a povinnosti na které musí myslet a jednou z věcí je prostě blaho země a národa a proto i král se na věci dívá poněkud jinýma očima než spousta mnohých. Obvykle se na ně kouká tak nějak se shora a vesměs k tomu dochází až v době, kdy se člověk ocitne tak říkajíc na konci něčeho. někde kde ví, že něho je konec a neví co už dál by, jak by se seberalizoval či nějak pozitivně realizoval, protože tzv. seberalizace jenž člověka  nabíjí je také sučástí nesmrtelné duše, tak o tom totiž vypovídá i brahma a vše je spocitem jisté věčnosti, prootže síla přežití závisí především na síle svého éga a vůle a také tou trochou pověstného štěstí.

Král či osobnost krále se stává středem zájmu a Král musí být opatrný koho si k sobě vybrat, ale to také souvisí s nějakým vnitřním vnímáním čoi opatrnosti.

Potom jsou prostě věci, které Král vnímá a ví, že se nějak dějí v té fázi myšlenkové či časové a kterých ani mnoho lidí neví. Málo ano a mnoho ne a aby bylo spojení tak se volí slova, keré mnoho lidí nechápe, ale které vždycky nějak určují směr právě jisté skupiny lidí či bytostí.

Potom také jsou v této věci záležitosti spojené, jenž se dějí i bez jiného zapříčinění tak nějak zdánlivě samy, protože s králem automaticky souvisí i to, že slova dávno daná se stávají skutečností, někdy až překvapivě rychle. Obzvláště, jsou -li spojena s písněmi. Konekonců psíeň vždy byla nějakým přítelem lidstva v bojích, oslavách a různě, protože opět pomáhala duchu člověka.

Jednou z věcí jenž se děje bez ohledu na věcí a lidi je to, že  ZA CÍSAŘE ŽIVOT DEJ či  SLOUŽÍM SVÉMU KRÁLI prostě platí od věků ačkoli jem poněkud v moderní době.

A tak dejme tomu že existují i tzv. služebníci boží, kteří prstě připravují jisté věci vrchnosti tak, aby ona neměla moc práce a také šetřila svůj čas či respektive méně vynakládala svou bytostní životní energií určenou zase pro nějakou věc vyšší.

S Královstvím samozřejmě souvisí i pokladna královská, jenž rostě odjakživa je jeho součástí a čím plnější, tím lépe. myslím si, že v tom se hodne jakýkoli rozumně uvažující muž.

Ptotom krále zajímá stav královské pokladnice tak, aby mohl vědět, čím a kolika věcmi může disponovat i obrany schopnost království tak, aby běžné obyvatelstvo mhlo normálně plnit své životné cíle a kréda. nevím, ale podle mého se vše od toho odvíjí a souvisí s tím. Pokud je pokladna prázdná, což je vlastně princip stejný jako v domácnosti, kdy když je peněženka prázdná tak normální člověk uvažuje: Kde vzít a nekrást a jiný zase Kde si ještě nějak přilepšit i za cenu toho, že obejde pravidla morálnosti a slušnosti či překročí nějaké zákony.

Každopádně kdyby Král byl lhostejný ke stavu své země, byl by to špatný Král a pokud si je vědom některých chyb tak i za cenuá své vlastní cti se snaí věci nějakým způsobem napravit.

Ono co se dá dělat někdy i čest musí stranou tedy ta osobní či hrdost, prootže není úniku a tak stejně jako tenkrát asi první a jediná myšlenka Václava Havla a pár přátel či skupině těch Spravedlivých či Vojáků za Spravedlnost tíhla myšlenkou na svobodu a osvobození něčeho za všech možných možností na základě nějaké síly osvobodit se a uvolnit se od životního uděleného vězení či omezení tehdejší moci, tak i Král či další vlna uvažuje v té stejné obdobě, protože se zase ocitl na hraně finančního omezení a omezování, kteréžto vládní jednání a smýšlení často ještě zpřísňuje či i zaměstnavatelské.

Člověka to nutí přehodnotit veškeré dosavadí pohledy na věci jaké jsou a vybírat jen to nejlepší a pak je to to samé, že buď se někdo na základě pár přátel dá na tu stranu a zase se postaví proti někomu jinému a podobně.

Spousta lidí si stěžuje na systéma věřím tomu, že kdyby se udělal anketa veřejná, zda-li lidé souhlasí s momentálně nastaveným systémem, tak většina potrvdí NE.

Ono i o ůzných lidech ať již známých či nenámých se hovoří ať již v duchu dobrém, tak často i v tom špatném, ale podle toho, jak a kdy se tomu hodí a také na základě svých osobních postojů, jenž bohužel nelze nikomu upřít. o to více, je-li to spojeno i s celkovou situací.

Někdy si říkám, co tak asi časem budou dělat dědové, tedy kromě toho, že svým vnoučatům budou povídat čeho se to ještě nedožily, ale nejhorší na důchodě je to, že důchodci či osoby jaksi v nečinnosti se začnou nudit a bude v nich jako u každého převládat nějaké destruktivní chování anebo budou protivní a chodit od ničeho k ničemu a jen druhým kázat jak by to a oni a budou posílání a odesílání do oněch míst a podobně. Vlastně něco jako v filmu pro pamětníky s Josefem Marvanem Plavecký mariáš, že to prostě dědkům nedá...možná jen, aby ještě ukázali těm mladým co se v nich skrývá...

Jedna věc práce manuálnía druhá věc je ta jiná a kolikrát se říká, že poklady jsou na dosah jen si k nim najít cestu.

Tak si říkám, za ten čas, taktéž z nudy, protože ono tím čakáním na výplatu se ten čas poněkud natahuje a jeden neví čím a jak si jej ukrátit, že asi stejně jako každý než nás zase budou oblbovat různé billboardy slogany tím, že to zase chce nějakou změnu a tak volte třeba ženu či vyšší důchody z třináctých pltů a odměn ČEZu případně zvýšení pracovních míst, což se někde daří někne, každopádně i Král či jeho postava v zemi zvýšila návštěvu zahraničních turistů a nejen jeho podle statistik o 15 % ce než byl dlouhodobý stav.

nechci vše dávat do souvislosti s králem, ale spíše se zabývám tím, proč se tak stalo náhle, protože vždycky někoho přiláká nějaká větší atraktivnost a snad i proto věci šlechtické jsou spíše povážovany jakouriozity a exempláře svého druhu. každopádně to navýšení cestovního ruchu má vliv na práci či zisk ostatních celoplošně místně, toť prostě statistika jenž panovala na Moravě někdy létem. Takže jisté pozitivum do sebe a přínos to má pro osobní život a prospěch některých firem  místy, protože vždy musí být reklama a internet je jedním z možných bodů jak se spojit s cizinou nezávisle na věcech.

Nevím jak to vnímá jiný, ale pérostě každý si dělá nějakou svou práci pořád či věci stejné.

Když se někdo o něco snaží a má představu o tom jak by asi věci měly být a jedenkrát to nastíní, že za jistých okolností by tak bylo a snaží se dál tak potom samozřejmě o to více jej štve to, že nějaká opačná síla jeho snažení a časem snažení nejen jeho, ale i jiných bojkotuje či sabotuje.

Jsou věci jenž se dají posuzovat různými pohledy, ale bohužel politik v činné stranické funkci to nedokáže zcela adekvátně ohodnotit, protože je zaměstnán zcela něčím jiným obyvkle. Ono totiž jinak by během té doby asi ani prezident ČR ba ani Ústavní Soud nakonec nezkritizoval jisté dejme tomu nedokonalosti.

Každý má své možnosti a schopnosti a své zbraně. Pravda je taková, že táto věc jenž se tady píše je tak trochu již zažitá v ldech a mnozí toto nějak činí třeba v soukromí, protože v tom vidí jistý nejenom řád, ale také zjišťují, že pojednou mají na některé věci čas.

A ten se prostě trochu posunul a tak některé věci se připravují nyní a některé již delší dobu a možná jen čekají na uvolnění.

Vlastně i král má díky svému stavu několikrát popsanému ani ne nyní tak tady jako jinde, jisté schopnosti a vidí do lidí kolikrát tak, jako oni sami do sebe ne. To je také fakt stejně jako i to, že tady toto psaní prostě soustřeďuje hlavní nějaké dění odkterého se odráží či mohouse odrážet věci další.

Zde se to prostě vlní jistým inovátorstvím iniciací a každý do toho může nahlédnout, každopádně je to i jinde na internetu.

Ono také v rámci nějakých dalších politických aktivit v souvislosti s případnými možnými volbami mohou přinést i to, že prostě to co navrhuje jedna strana se pojednou objeví i někde jinde a zase budou nějaké pře nesymslné o odcizování či přebírání nápadů a podobně a to jen na základě toho, že jde o úspěch ve volbácha tak si někdo řekne kolikrát: Tak tohleto bychom měli dát do dalšího programu či do našeho programu, který začneme uplatňovat až... až zase bude pozdě na něco, protože tok času a peněz nezastavíš, to je pravda nekonečná, poněkud nadpolitická.

Zatímco některé věci odkládat nelze a o to více, pokud jde o peníze což je i spojitost a aktivita či pasivita Ministerstva financí ve spolupráci se švýcary v kauze Mostecká úhelna a to i vzhledm  tomu, že od vstupu do EU země Česká podléhá ať chce či nechce různým dohodám a také povinnostem jenž kolikrát jsou jak vyzdvihovány, tak i kritizovány, každopádně je důležitá momentální skutečnost věcí.

Tady jsou prostě zbraně otevřené a nutno se vším počítat, konekonců i  různými překvapeními, kde je třeba dle zvyku některých osob přinést jistou finančí částku pro případ, co kdyby a podobně, ale jak se říká a říkal to i můj otec: Dokud nemáš pevně něco v ruce a dokud to není Tvé, tak dělej jak že se tě to netýká. Ačkoli pravda o penězích jako oběživu ať již kolikrát zajištěnému či sloužícímu jiným účelům je to, že peníze zase dělají jen peníze a škoda mrtvých peněz. Lidé totiž dokud mají a mají odkud a z čeho brát, tak obvykle neuvažují nad jednotlivou korunou či měnovou jednotkou. Ačkoli zcela pradoxně je kolem toho nevíce řečí a to  přesto, že se říká, že mlčeti je kolikrát zlato.

Víla, aby vílou byla, tak asi, co jí poradit, aby neopustila jí kouzelná ta síla,tak nestříhat si vlasy, což o templářích říci nelze, jenž jim zase vlasy stříhaný byly snad i proto, že říkalo se dlouhé vlasy krátký rozum, přesto větší péči dasli vousům.

Tak si říkám že ono se na to podívá někdo od soudu nejvyššího a řekne si během vánoc: mmm...to by

byl teda proces, to by bylo něco ...čistě ze své právnícké čestné pověsti....protože ono právníci jaksi v učebnicích dějepisu přeci jen příliš nevystupují...takový prezident na sklu své kariéry si třeba poslední dobou v duchu povídá...No to by byl tunel všech tunelů a ještě k tomu poctivej a na základě spravedlností a možná že opravím svůj názor o tom, že jedem tu kde již není světla na konci a možná by to opravdu zemi pomohlo...no co, čert vem evropu a hlavně to Německo, pravda to je...možná...a možná také že ne...to by bylo něco... možná že by se s tím i dalo něco udělat a otočit to... nevím, ono co také si tak starci či generace snad šedesátníků touhletou dobou může říkat jen takzi řečí...ono možná i kdyby náčelník bojovného kmene přišel do tee-pee, kde sídlí obvykle rada starších, zkušených a moudrých dle starých indiánských pravdidel ačjko zatíám je to tak nějak rozděleno do všech koutů zemi či světa když prostě pojednou když teče do bot, tak se chytá poněkud severní směr.

Každopádně i holky ze severu, které spíše mají blíž k věcem světským čili normálním si jistě také mezitím možná přijdou na své a trochu odlehčí poněkud těžké sedící armádě v parlamtentti před nějakou další seči pokusí  odlehčit těžké a nepohyblivé jezdectvo, protože ono kam čert nemůže tam se co čert nechce objeví žena co by čertovo kvítko a kolikrát i církev ..ale nechme církev církvi, ta si již nabrala své a stát tím jen se snaží ukázat svou neschopnost ačkoli žná co se týče čistého spravování a opečovávání majetku proti chátrání tak je to jako se zámky jak to říkal kníže.

Každopádně vše v duchu Sloužím Králi do roztrhání těla a ono  v rámci jisté jiné věci a rozšířování jistých uzemí v dobré víře , že Boží mlýny melou pomalu ale spravedlivě a jistě si myslím, že stále máme i další území, nejen kousek české půdy v Nizozemsku a Já zase pro radost, klid a věci jiné zlomyslné jedu do práce do Pardubic...tak zatím mějte se dobře mimo ten čas...

Autor: Martin Vontor | středa 28.12.2011 19:37 | karma článku: 4,34 | přečteno: 449x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  16:17

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

CEBYT Krkonoše s.r.o.
Administrativní správce nemovitosti

CEBYT Krkonoše s.r.o.
Královéhradecký kraj
nabízený plat: 30 000 - 50 000 Kč

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...