Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Poslanecké mandátství královským pohledem (175.)

I proto, že lze zde maximálně napsat pouze dvě vyjádření denně v rozmezí ob jednu hodinu, jinak tento administrační serverový systém jiné možnosti neumožňuje, využívám toto kdopsání jednoho dodatku ohledně celé řekněme zapeklité situace kolem politické scény. Nutno podotknout, že Královská cesta jaksi ctí zákony a tudíž se distancuje od veškerých rebelských útoků ačkoli sama je považována za jistý rebelantský či protestantní klub využívající veškerých možností v rámci práva, se zříká veškerých hackerských věcí přestožena základě jistých nzávislé na sobě vázaných individualit vzhledem k různým neznámým známostem během života obzvláště u generace mladší a poněkud IT více vzdělanější než my, protože my jsme jaksi v tomto stylu spíše barokní, ne-li rovnou gotická skupina, poněkud zastaralá, ale přesto pracující taktéž na některých, řekněme významnějších programových zásadách jistých předešlých klubů v rámci jistého pomalého postupu a vývoje.

Vzhledem k celé té naskytlé věci ohledně problému s neslučitelností zákonů a odevzdáním mandátu považujeme již celoou věc vlastně jako vyřešenou, protože ono dle zákonného znění jistých zákonů, že  Na základě neslučitelnosti zákonů jistý mandát zaniká a zcela automaticky, tedy jeho význam a to i bez toho, zda - li byl složen dobrovolně či nikoli a celou věc tedy necháváme na posouzení a postoupení orgánům v těchto věcech zodpovědných neboť také si nepřejem aby dlouhou dobu jen díky neústupnosti či špatného vyložení zákonů nějakým poslancem trpělo jméno Republiky ČESKÉ ve světě svobodných informací a bylo s nim, popřípadě s nimi i takto nakládáno, protože vlastně automaticky dle našeho názru by měla být i ztráta poslanecké imunity. Jinak si toto vyložit nedokážeme v rámci i toho, že zájem lidu je, aby zákony platili pro všechny stejně bez rozdílu a také i proto, že od politiky se také odvíjejí právě i ty věci jiné ovlivňující a především mající dopad na osobní peněženky jak domácností tak i obyvatelstva běžného v podobě momentálních cen nafty a podobně.

Nevíme sice jak z pohledu soudního, ale z našeho pohledu je nám celá věc již jasná a považujeme ji za vyřešenou a také bychom si přáli býti v rámci nějaké informovnosti někdy spraveni o jistém dění či dořešení respektive úspěšnosti či neúspěšnosti celé operace, protože již dávno od posledních voleb v roce 2010 máme a jevíme podezření z jistých nekalých praktik financování peněz určených pouze ke kampaním politickým k osobnímu prospěchu o nichž hovoří i jisté a můžeme se i mýlit a proto bychom toto nechali raději na posouzení a prošetření úředů v tomto zběhlých a výkonných ohledně náhlé výstavby soukromého výtahu a věci podobných. Nechce se nám věřit tomu, že vše se změnilo jen tak a také pojenou jistá vstřícnost zastupitelstev nižších byla náhodná v onu dobu.

Dle mého či našeho soudu totiž pokud dojde k neslučitelnosti v zákonech v návaznosti i na věci týkajících se složení slibů poslance při získání mandátu a posléze jeho nesložení na základě vlastního rozhodnutí či osobního mínění spíše preferujeme automaticky zánik i proto, že na základě skutečnosti jež vládnouci politické uskupenství tedy Parlament ČR a Poslanecká sněmovna zcela pochopitelně jako všechno ostatní co je věcné popírá a zřejmě popírati bude, jako že k tomuto došlo již před cca 111. dny a řekněme, že nic není až tak neřešitelný problém.

Dle nás, totiž Poslanecká Sněmovna, jenž je spíše povážovaná jako Klub válečných zajatců královských vojsk měla v jistý čas vydat ony jedince před další řízení, ale z nějakých nám podivně neznámých důvodů neučinila což  spíše bereme jako přechovávání zběhů a ono jisté starší garnitury ví jak to chodí když soud se změní v soud válečný ačkoli toto oficiálně bylo tedy nějak odstraněno v rámci jistých předešlých vývojů i když nebezpečí různých válečných kofliktů na základě dalších dohod v případě vyať již ze strany východu či USA může hrozit i nadále. my o tom nevíme, jelikož jsme nebyli přímými účastníky jednání, ale víme, že tímto účastníkemjenž bylo konáno v Praze byl přítomen právě prezident ČR, jenž je vlastně nejvyšší záštitou nad děním v celé republice České ať se týká čehokoli a tento fakt stále nutno repektovat a věříme že i mu osobně je toto nemilé a v případě jistých mezinárodních hovorů na základě svých kontaktů je sám nucen podotknout stejně tak jako Ministerstvo ve věcech zahraničních v rámci dobrý politických a diplomatických vztahů sdělovat, že je to fakt, že máme tady takové malé nepříjemnosti, které se snažíme vyřešit, protože ono i ten jakoby zlý svět možná tak zlý být nemusí a třeba jen také očekává a neustále se ptá: tak co? už jste si to tam v té vaši vládě dořešili? Anebo kdy to bude ať vám zase můžeme zvýšit ten rating?

Tedy osobně si myslím, že na základě jistého problému lze uskutečnit jisté kroky i s odevzdáním mandátu, je to vlastně stejně tak, jako když někdo někomu zmrazí účet aniž by dotyčný odevzdal finanční instituci třeba platební kartu do vyřešení zálešitosti. Vlastně stejně tak, jako při tzv. znárodnění  komunisticky režim provedl jistou konfiskaci majtku či církev v jiných dobách provedla za jiného násilí konfiskaci majetků šlechtických a pánských statků jen za vidinou zisku a převzeti vlády, kteroužto my jako král neuznáváme, koneckonců toto samé provedlo i Hitlerovské německo v období protektorátu a to i tzv. degradaci české měny, kterou jaksi svět tedy mocnost po válce v době řešení válečných zločinů jaksi opomněli snad z těch samých důvodů a to i Francie, protože ono i v jednom dalším dokumentu o Pierru Lavale bylo evidentní že i on se podílel na přemístění jistého bohatství, od chvíle, kdy Německo jako takové nedisponovalo v době hospodařské krize žádným anebo jen minimálním po jisté nacionální mobilizaci a potřebovalo další k investování své říše, což je spíše taková vállka právní či diplomaticka o níž jsme přesvědčení, že na zákaldě vnímání jisté Spravedlnosti by věci měly být navráceny do stavu původních a netvrdíme, že to bude zřejmě jednoduché ačoli se nám to zcela jednoduché zdá. ono totiž stačí jen ve Švýcarské bance jaksi popřehazovat přeznačené cihličky, kteréžto kdo ví, kdysi jistě nějak taktéž mohly být jak evidovány, tak i přeevidovány či reevidovány a vše je jen o přístupu a řekněme že od té chvíle ani nejen ve Švýcarské bance ale i různě po válce v jiných zemích této planety.

Stejně je nám záhadou, proč tenkrát onen Adolf Hitler při těch všech svých věcech využíval ke svému úkrytu právě ono přísně neutrální Švýcarsko snad i pod záštitou jak o tom jsou vedené jisté dokumenty The Vatican, tedy čtě katolického státu,pracjícího jistě také dle starých zvyků v duchu SVATÉ ŘÍŠE římské, KTERÁŽTO ALE NIKTERAK SVATÁ ZA TY ROKY NEBYLA, BA PRÁVĚ NAOPAK.

tak to jen tak pro denšek na víkend pro bližní své...

...no mělo by se...mohlo by se...tedy co čert nechtěl, jak se říká...

i ve jménu či z vůle Panovníka.

Autor: Martin Vontor | pátek 27.1.2012 14:47 | karma článku: 5,53 | přečteno: 543x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Nejlepší místa na koupání. I v Česku lze najít komfort u vody, něco však stojí

4. července 2024

Premium O víkendu se do Česka vrátí horké léto. Už v pátek se oteplí a na sobotu hlásí meteorologové opět...

Sesaďte Bidena ihned, už není schopný prezidentování, žádají republikáni

4. července 2024

Premium Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim, ale demokraté si zřejmě nepamatovali všechno, co řekl...

Rozluštila tisíce zpráv. Kryptoložka Elizebeth odvrátila nacistickou hrozbu

4. července 2024

Premium Zachránila tisíce lidských životů, pomohla dostat do vězení mafiány v čele s Al Caponem a odhalila...

Totální destrukce. Hurikán Beryl smetl ostrov, pak udeřil na Jamajce

3. července 2024  20:02,  aktualizováno  22:52

Kvůli příchodu silného hurikánu Beryl jamajská vláda vyhlásila dvanáctihodinový zákaz vycházení....

Klíšťata útočí! Důležité je klíště co nejrychleji vytáhnout, říká lékářka
Klíšťata útočí! Důležité je klíště co nejrychleji vytáhnout, říká lékářka

Odborníci upozorňují, že letos je klíšťat mnohem více než tomu bylo například v loňském roce. Nahrává jim mírná zima a brzký příchod jara. Jak se...

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...