Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Politická situace v Česku dva měsíce mimo zákon(135.)

Rakas prinsessa, normálně bych ti napsal psaní tak, jak se psát má, ale tady to nejde, protože od jisté chvíle se rozeběhl jistý děj, který prostě se vnímá jinak a také ne každý. Pravda, lidé si mezitím něco řeknou mezi sebou a za tři a něco roků by bylo spíše naivní si  myslet, že tomu tak není. Trochu se prostě změnilo jen dění. Protože za ten čas jak šly dny a týdny byly, za mnou kráčí různé víly, ne necítí to každý, jen vnímá kolem sebe poněkud jiné věci a cítí to ten kým proudí či kolem něj jiné síly. To je totiž daleko důležitější pro mne než cokoli jiného kolem, tedy takové to normálno pro některé a tak mne dávno ani některé věci neuráží, jen se tak podívám a myslím si: Ach jo, člověče, kdybys jen tak věděl, tak bys i věřil.

Jenže sotva tomu uvěří  třeba ten, jemuž se před  očima sem tam neobjeví  něco jako mlha před  očima či vlčí mlha na  moment, i mně se to děje  a jde jen o to, aby člověk  věděl co to je, že se mu  nekazí zrak nebo něco,  ale je to pohyb jiných  energií nezávisle na sobě.

Mně z toho samozřejmě  dávno vyplynou jiné jisté  věci, ale to také není až  tak důležité jako to, že  prostě je to i tím  přenosem energetických  vln spojených s počítačem  a podobně. jsou to zase  jisté astrální části jiných  lidí se kterými nějak  dotyčný komunikuje ve  spojení s mysli, to je totiž  přesně spojeno s tím na  co člověk a v jakou chvíli  opravdu myslí. Pravda  poněkud prazvláštní děj, takže opět píšu nesmysly a lžu jako když tiskne anebo se tiskne podle toho co tiskový mluvčí jakéhokoliv jiného resortu ať již se to týká Prezidentské Kanceláře či Policie ČR dostane před oči své obvykle příkazem aby sdělil a lidé tomu věřili a brali to jako bernou minci, protože každý je nějak závislý především na informacích. A také ve spojení s dechem, to je od té doby co vlastně se píše ta KNIHA KNIH po tři roky normální, ale člověk má pocit, že je jako blázen anebo blbne či o něm to řekne někdo druhý, ale všechno je v souvislosti s Proroctvím Královny ze Sáby o zemi České přesně podle toho, jak to psala Sibylla o které čím dál více lidí říká, že se asi sotva mýlila.

Měl-li bych Ti podat zprávu o tom, v jakém táto Země nachází se právě stavu anebo raport, tak řeknu Ti, že se dějí i dobré věci mezitím, prostě snaha jistá je.

Samozřejmě, že jde o Království a ta cesta jde dál, protože každý má nějakou tu svou cestu v životě než si sedne o vánocích k televizi a zasní se do pohádek a povzdychne si klasicky v této době klasicismu nad svou vyprázdněnou kreditní kartou, kéž by to tak bylo jako v pohádce.

Ale protože věci se dostaly do takového jistého dramatu, protože každý list je vlastně pokračování nečeho, trochu opěrného bodu pro jiné a tak různě, ono zase všechno se nemá hned vybalit, protože nikdo nikdy neví kdo jej může sledovat a co si z jeho hlavy vzít.

Ono je jednoduché přijít na to, co tak asi lidé by mohli chtít a s tím do dalších voleb jít, ale pozastavme se opět nad realitou jak skutečnou, tak i nadčasovou, protože každého zajímá slovo Král.

Začíná to všechno tak nevinně, tedy kromě toho, že pomoci internetu a facebooku si člověk přečte pár věcí a sám na jejích základě ve sledu dalších věcí, které se mu pojednou nějak skloubí začne více být o této věci přesvědčeny případně jej o tom přesvědčí anebo namočí jej do toho jiní.

Je to stejné jako když se zde jednou po čtyři roky konaji volby, snad už poslední, protože ono opravdu za ty roky ten stát dostává pěkně do těla, co si budeme povídat.

Takové volby, protože ono se klidně může stát, že tě třeba jen z čisté zvědavosti napadne přijet zrovna v ten inkriminovaný čas a chtěla bys být jak se říká v obraze, tedy vědět co to je.

Já zatím nevím jak to chodí u vás, když jsou volby, ale tady je to o tom, že se postaví nějaké pódium. Pravda není to zrovna v takovém stylu jako jsi zvykla ty, když jdeš třeba na koncert KISS nebo U2  a podobně, protože my jsme malá země a nějak na velký styl si moc zřejmě nepotrpíme i když pravda také jsme si mohli zadarmo či vlastně za naše veřejné příspěvky dovolit shlédnout třeba SCORPIONS anebo si pouštět do nebe modré nafukovací balónky s bílou holubicí - symbolem míru.

Ono je to taková páska pro lidi na oči, aby aspoň na chvíli zapomněli na tu státní díru a potom se tam postaví moderátor, také draze placený po čtyři roky a ten nás či jiné lidi přesvědčuje o tom, že zrovna on a jeho skupina lidí je ta nejlepší a že právě ten program, který oni tak pracně za tu dobu přiravili je nejlepší. Ten moderátor se nazývá politik a je to v podstatě stejné, jako když člověk dostane nějakou nemoc a pouze neví co mu je a z čeho, tak jde navštívit lékaře a ten mu řekne, že sice to neví, ale zřejmě to bude to a tamto a předepíše mu ty a tamty léky s těmi a tamtěmi nežádoucími účinky a z těchto a tamtěch omamujících látek s tím, že tohle člověku pomůže.

Král vlastně dělá to samé, protože musí zastát funkci státníka, pomoci lidem  i v niterných či konkrétních věcech  byť jen blbým slovem anebo větou, ale jde poznat z toho, že člověk alespoň nabyde pocitu, že když kolem něj to není tak dobré tak aspoň někde se nemusí cítit na holičkách.

Král především preferuje blaho a prospěch a jméno své země s níž je spjatý jak časově, tak i duchovně. Součástí země je národ, tedy zcela obyčejný lid, který běžně chodí do práce, aby si vydělal nějaké peníze, které vzápětí pošle zase někam jinam a ve skutečnosti mu toho moc nezbývá a Král ví, že když je národ v klidu a pohodě, tak i jeho země vzkvétá.

Král je také ten, který musí držet chod země a dohlížet na to, na co jiní právě pro své funkce a starosti se zemí nemají čas, protože jsou někde jinde a mají na starosti jiné záležitosti, které právě proto, že Král ještě nemá zde v této zemi postavení oficiální mohou vyřešit oni, protože také pracuji pro blaho své země, složili přísahu.

Král je také ten, který vede své vojsko a řídí při jistých bitvách či ve válce, musí mít na pozoru jak své přátelé, tak nepřátele, a také svou osobní stráž na kterou je prostě spolehnutí v takzvaných kritických chvílích.

Král je také ten, ve kterého lidé dají svou důvěru a něco od něj očekávají anebo tím nějak žijí a již to přijali jako součást nového života, což vlastně je zde na Moravě pravdou již nějaký čas.

Král se musí držet svých povinností jež mu ukládá jistá víra stanovená ve funkci panovníka ačkoliv ve své podstatě v tom vědomí je to tak, že panovník řídí vlastně veškeré věci podle sebe a nemusí o tom polemizovat dlouho s jinými.

Ve skutečnosti lze říci, že touhletou dobou a tímto způsobem je Král Český velice důležitou osobou i ve světovém vnímání a na základě toho způsobu práce či činnosti jež dělá.

Vlastně Král sám o sobě je veden Bohem jako takovým, protože Král má vždy jiný dar.

Král je na tom ve své podstatě stejně jako politik, na jedne straně je nenáviděn a opovrhován a na straně druhé je uznávan a respektovan, poněkud jiným způsobem. Každopádně i světové mínění na základě pravdy uznává více slovo královské než politické a to z několika důvodů:

Slovo českého politika ve světě obvykle nemá žádnou cenu a je to všechno stejné jako se situací vnitřní, že i svět je jedněch a těch samých věcí nějak již přesycený a navíc sám kolikrát zjistil že to, co se jednou řeklo, tak nebylo.

U slov Královských je to jinak a to nejen proto, že jsou vážena váhou nebe a tím i zákon, který má vážnost, ale také že stejně kohokoliv za ten čas přesvědčí, že jsou pravdivá, protože ať sinamítne kdo chce co chce, dnes přes internet se dá ověřit a zjistit cokoli a kdykoli přečíst kýmkoliv a od toho stavět další věci.

V politické věci se vlastně toho u nás moc nezměnilo, jen Král dospěl ke zjištění, že vlastně již skoro dva měsíce je jednání vlády v rozporu ze zákony, jak se zmínil již dříve a jen zjistil že vlastně se jedna o kolikrát dva rozhodující hlasy a že počet křesel nesouhlasí s tím jak si lidé ve svobodných volbách nakonec vyvolili. Takže bych řekl, že dokud oba pánové té nové šesté strany, která jaksi v těch volbách nefigurovala nesloží i mandát poslance a nezačnou zcela od znova, tak je vládní veškeré činění a konání nezákonné tudíž v podstatě neplatné.

Důležitost či ještě větší vážnost tomu dává i to, že prostě je jistá skupina lidu - národa, pro něž je zjištění a rozhodnutí Krále něco více než zákony ukládají a také se tím řídí a to jen proto, že vlastně se to týká toho nového všeobecného přesvědčení co se zdraví týče, ono to chvíli trvá než celá ta energie proletí tělem a cítíš chvíli bolest někde na čelisti chvíli v nose něco jako chřipku a podobně, spoustu jakoby podivných věcí, které po chvíli odezní a na každém záleží zda tomu věří či ne, protože je to čistě jeho osobní věc, ale protože ono tyto slova jsou vedena víceméně ve všeobecném duchu, tak ono těch lidí s tím stejným vnímáním je více a více, protože vše je o nějaké víře či naději a spoustě dalších věcí.

A Král také ví, že ono dneska vše je řízeno celý internet firmou Microsoft i když se tady kde kdo snaží dělat se svými elektronickými policajty machry a že jako u každého časem doma ,tak i na daleko jiných důležitých místech stačí si tento text přeložit do jazyka, zjistit jen pár informací jestli došlo k nějakým změnám či nikoli popřípadě zvednout telefón pozeptat se dotyčných dalších lidí: Jakto že ještě... a odle toho že se nic nezměnilo nechat věci tak jak být anebo se podle toho i případně zařídit dále, pokud se věří dál slovům Krále i podle toho dění  na facebooku.

Ale Král se vlastně normálně zde především co se státních věcí týče baví pouze se dvěma lidma ve skutečnosti o kterých ví, že mají jistou moc, protože je to jednodušší a rychlejší a tím dnes tohleto by mohlo skončit, ale nekončí protože jsou zde další lidi, kteří jednoho dne přijdou, třeba se doma zmíní jen tak mezi řeči a jejích děti je ve své víře do toho dostanou natolik, protože pro ně je to pohádka a tím to všechno prostě tak nějak začíná, kromě toho, že již je to rozjeto ve velké míře...jen vždycky je třeba alespoň trochu někoho zasvětit...a tak přát dobrou noc

Ja toivottaa hyvää yötä Rakas Prinsessa Martin von Torr anebo Karel XIII. - Král Český Poslední

Autor: Martin Vontor | neděle 27.11.2011 0:32 | karma článku: 5,59 | přečteno: 596x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  16:17

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...