Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Opravdu o Pravdu aneb poslanecká imunita na ústupu (155.)

7. POHLED DO NITRA - Buďte sami, alespoň část dne. Buďte tiší. Přemýšlejte. Naslouchejte své vnitřní duši. odhoďte svět podnikání. jestli se dnes budete zabývat penězy, přijdete o ně. Zůstanete-li v klidu a budete-li čekat, věci k vám přijdou samy. Studujte něco duchovního anebo vědeckého. věnujte se svým rostlinám. Podnikněte dlouhou procházku nebo projížďku do přírody. Číslo 7 vždy něco odhaluje. Meditujte. Buďte otevření.

" HLEDÍM DO NITRA A DOSTÁVÁM ODPOVĚDI! "

Plody jsou malé, ale mám víru ve Vesmír, který mi přinese ohromnou úrodu. Tiše a pomalu sestupuji tedy do svého nitra, abych byl/-a ve spojení se svou vnitřní moudrostí. S láskou hledím na přírodu a její krásu. Věřím, že Život se o mne postará. Vím, že cokoli budu potřebovat, bude mi dáno. Síla, která je zdrojem mého dechu, se postará stejně samozřejmě a zcela jednoduše o vše ostatní.

Vlastně v tento snad 80. den, kdy dějiny Země České prochází jistou politickou sněmovní nestabilitou, protože pojednou mi základy jejích členů přijdou, jako by se ocitly spíše na vodě než na pevné půdě pod nohama ačkoli pokud nábytek, respektive křesla jsou vyrobené ze dřeva, tak je zcela přirozené a logické, že voda ve vztahu se dřevem má spíše tu vlastnost ještě nadnášet, ale kdo ví, kam a kterým směrem tyto kusy nábytku se svými námořníky doplují.

Co čert nechtěl, docela klidně se může stát, že parlamentní pánové poslanci na základě posledních zpráv se mohou setkat s překvepením a to na základě toho, že prostě slova a pokyny krále jsou místy braná vážně, navíc na severu je doba dlouhých nocí a ve znamení dobra se najdou i také dobré duše, jenž prostě se snaží v době ekonomické krize v Evropě Česku pomoci. Koneckonců Česko také pomáhalo zemím v době přírodních katastrof či jiných a snažilo se být humantiní či humanitární.

Další z věcí je, či spíše holou životní skutečností která panuje od dávných věků je i to, že obvykle se snaha či dobré věci prvně ohodností v cizině, než to dojde i zemi vlastní, navíc v některých hlavách slovo Král také zůstává a přebývá.

Pomoci zemi České v odstranění korupce se snaží snad celá Evropa i Král se snaží pomoci lidu v tom dobrém zájmu, ale pravdou je, že někdy se to mine účinkem ačkoli...

Každopádně vždycky je něco co člověka nadchne pro věc a když se všeobecně ví, že je to dobré v době, kdy opravdu jsou lidé nuceni se spíše starat individuálně sami prvně o sebe, protože člověk by vždy měl začít  sebe a snaha se nedá upřít, tak o to více mrzí, když se věci nedaří či nejdou tak, jak by jít měly či mohly a pravdou je, tedy alespoň na Ostravě se traduje a kolikrát i lidi říkají: Ale nevymlouvej se, když se chce, tak všechno jde a klidně i hned či vyřešit co nejrychleji. přesto i  této situaci by člověk měl přemýšlet také sociálně.

Tedy sociálně, nikoli socialisticky už jen proto, že socialismus jaksi preferuje zájmy společného budování něčeho, přesto poněkud nejde ruku v ruce s věcmi momentálně moderními, aktuálními a také se svobodným podnikáním, které zase je součástí dobrého Království ve kterém poddaní či spíše pracující na základě nějakých vžitých daňových hirarchií odáděli v době míru jen desátek z roční úrody vrchnosti čímž si v podstatě platili ochranu ozbrojených jednotek a věci jiných, zřejmě si tím zaručovali bezpečnost k tomu, aby mohli v klidu pracovat. Tedy pokud někoho nepřepadl mamon, sobectví či finanční zoufalství a věci podobné. Ono také, když má člověk dobrý pocit a je spokojený, tak i práce jde lépe od ruky, baví člověka lépe a vše se daří a tento pocit potom ovlivňuje i ostatní věci.

Také je dané, že Lid či národ bude jednou volit Krále, to v souvislosti s proroctvím Sibylly o zemi české do jejíž země vstoupí maldý Král a začnou se dít neuvěřitelné věci, každopádně nikde není psáno, že zrovna to bude český lid, protože ono by to nedošlo tak daleko a bez boje se nic nezískává ani v životě, že Bůh bude více a více trestat či bičovat Prahu.

Tedy dejme tomu, porovnáme-li v zemi České dva poslední politické režimy a v ní jisté bezpečnostní složky pracující ovšem na jedné a stejné bázi, že prostě veškeré dění je monitorváno. Ono i kdyby nebylo, tak je na základě moderní techniky monitorováno zase odněkud ze sfér vyšších, koneckonců i finové sami měli v době kdy módní byly týmy KGB, u nás STB v USA kupříkladu CIA a kdo ví kde co jinde jisté zkušenosti s agendou, protože země pro svou ochranu potřebuje vždy být prvně u informací, protože od informací se odvíjí vlastně všechno podstatné.

Každopádně Král si jde za svým cílem ačkoli si jej nenárokuje, neboť sám ví a je přesvědčen že králem je, tak jako kníže je knížetem,který koneckonců také zkonstatoval při jisté interní diskuzi směrem ke Králi: Jej majetek ani nezajímá, mu jde o hra, protože je součástí panovníka a s tím dalším co k němu přísluší.

Ono totiž šlechtice pravého šlechticem dělá i to, že se nesníží k nějakým záludnostem či svou hlavu jen tak nenamočí do něčeho nekalého, protože jen jeho osobní čest mu to nedovolí. Tedy v tom duchu pravého šlechtice či rytíře, protože ono i mezi šlchtou jako takovou se najdou ti, jenž si to vlastně ani nezaslouží či se tam dostali nějakým jiným způsobem jen čistě na základě své vlastní výpočitavosti, což není součástí vlastnosti či charakteru šlechetného. On také i kníže Karel von Schwarzenberg jak bylo očividné v záznamu z roku 1990 spíše upřednostňoval zájmy, postoje a názory hraběnky před svými.

Každopádně dejme tomu, že se našly taktéž dobré duše jež prostě na základě demoralizování politické armády projevily své čisté aristokratické zájmy a podpořily české poslanectvo v tomto odvahy plném rytířském činu, jenž v podstatě znamená vydati se svým způsobem na pospas katu či další vlně spravedlnosti. U nás se to nazývá: Dát hlavu rovnou na špalek.

Stejně ta doba jednou přijde. - může se ozývat v místních kuloárech, stejně jako výroy dne: To jsme ale sami proti sobě a podobně, kdy se poslanectvo parlamentní konečně shodne bez jakýchkoliv dlouhých obstrukcí, čtení, diskuzí a projednávání. každopdáně se tam jistě najde za ten čas někdo, kdo opět v jistých věcech bude hrát prim či hlavní housle, protože lidé se jen tak nemění dokud tam jsou. Jmenovati zatím nebudeme.

Jistě samozřejmě každá válka o něco má i své negativní projevy či důsledky a král musí chránit svůj národ.

Národ Krále je ten, jenž mu nějak věří, což vlastně když jsme všichni spoluobčané zatím jednotné Evropské Unie může mít různá působiště, poněkud nevymezené neohraničené. takové věci prostě jsou vnímány ze všech pohledů.

Každopádně když se o něco jedná a někdo prostě projeví svou součinnost, je patrné, že zájem o to, aby věci došly svému se enormně zvýší čímž zcela logicky vyplývá, že dochází k větší sledovanosti. nemám na mysli zrovna televizní programy a média, protože ani ony nedokáží přesně zachytit to, co letí internetovou vlnou či tou elektronizační.

Tedy je logické, že na základě jisté bojové skupiny zvané Whole Lotta pocházející ze severní částí Evropy, kde se klade důraz na věci ohledně čistoty ve věcech politických a podobně. ono i tam je vlastně prezidentkou žena a je logické, že ženstvo či dejme tomu nyní jednotky ženijní mají často větší smysl pro pořádek a také ono co si budeme lhát, ženy jsou často generály i domaa mužstvo si naspy poela trochu na hlavu. Ale to že se ČESKU nedaří v tém cestě štěstí je také tím, že prostě ŠTĚSTÍ PŘEJE ODVÁŽNÝM, vždycky se to tak říká a nikdo nikdy neřekl, že ŠTĚSTÍ musí být pořád moráln a dobré. ŠTĚSTÍ je holt ŠTĚSTÍ a lidé jsou lidé.

Po včerejšku nutno podotknout, že někteří jedinci mohou na e-maily typu či zprávy od jistých dívek, protože kam čert či satan sámnemůže, tak vždycky nastrčí ženu, to také tak říká i když jisté bytosti to dělají samy od sebe, což v podstatě zm,ění zela chod situace, protože pánové nahoře tímto překvapením e spíše začnou zaobírat věcmi jinými čímž se dostáváme k sexu. Netvrdím všichni, ale jistě se někteří takoví najdou. Ale ono jak se říká, s čerty nejsou žerty a na jistém základě, kdo by si dnes nepřišel sem tam k nějaké té koruně, protože ono co u nás třeba neba není zcela normální, tak jinde možná je. Kdo ví.

Ono také Sibyla ve svém proroctví říká, že Bůh přidá lidem práci a píseň říká, že nejhůře na tom budou soudci ačkoli vše zlé je vždy k nějakému prospěchu. Protože ono lidi jsou lidi a věci fungují tak, že se o tom začnou mezi sebou bavit čímž se vždycky rozšiřuje stav jisté skutečnosti a pak se dějí další věci kolem toho. Poněkud na základě desatera porušující některá z přikázání a také i věcmi, jenž třeba s manželstvím jako svátostí nemají nic splečného a nechce se mi věřit, že by povětšina manželek byla tak ohleduplná, že by jim nevadilo, že nějaký jejich dotyčný muž si zase sem tam našel nějaký jiný střed svého zájmu. Prostě jak se říká, ženy bývají ďáblovým dílem a koneckonců stejně, pokud v těch věcech neviditelných na základě vesmírných zákonů se věci odvíjejí tak, jak se říká všeobecně, protože pravda se stejně časem stává skutečností, tak i takové hlášky typu: Stejně se všichni sejdem u soudu nabydou své platnosti. A je vlastně vcelku jedno zda půjde o soud rozvodový či jakýkoliv jiný. Soud je prostě soud a také si sem tam potřebuje přilepšit nějakou tu korunu.

To zase tak trochu souvisí s věcmi, jenž vlastně souvisí s všeobecnou léčbou či odstraněním viru HIV cožse někde daří a někde ne a to, že v podstatě jde o nějakou svatou válku, o tom se bavit nemusíme. věci již byly definovany ačkoli mnoho technokraticky zaměřených lidí tomu možná nedávalo patřičný důraz. jenže tam kde působí zázrak, tak důkazy jsou skryty už jen v duších lidí.

Prostě Imunita českého poslanectví je momentální problém, a není to jen čistě můj osobní dojem, ale všeobecný řekl bych a také jdou z příčin korupce stále se možná ani ne ak prohubující, ale spíše ve své setrvačnosti negativně zasahující i do statistik veřejných.

Pravda je i to, že do války když se jde zvítězit, tak se v ní nedá předem počítat s ničím, protože jto jen strategie.

Potom jsou další věci ohledně nároku na vrácení či nápravy křivd z b druhé světové války, v podstatě stejné jako když český majetek, respektive české kultůrní dědictví začalo chátrat na základě lhostejnému přístupu dlouhodobého vlivu třídy komunistické o kterém taktéž kníže hovořil, stejně tak jako Prezident hovořil o snaze odkomunizovati se.

král se na to dívá tak, že vzhledem k věku ten mkdo v té době žil, prostě komunistou byl či jejím spolupracovníkem. musel být v té době zcela zákonitě, protože jinak by si tady v  Československu ani nevrzl takže je zcela jedno jestli byl zrovna ve straně ČSS či jiné, protože povoleno bylo pouze to, co bylo spojeno se socialismem a vlasti tehda socialistickou, nikoli sociální.

Taktéž v době druhé světové války za adolfa Hitlera,kdy se Evropou rozmohl boom tzv. koncentráčních táborů, které koneckonců byly i na Slovensku v Košicích a různě jsem během sledování dokumentů jednou viděl či četl, že ačkoli Adolf Hitler, co by označen jako zločinec století a největší nepřítl židovského občanstva, že ne všichni 6idé se měli špatně. Ti nejdůležitější totiž byli eskortování do tábora někde v Berlíně, kde vzhledem ke svému vzdělání a především talentu byli profitování pro zájem Německa.

I tyto věci tak byly a dokonce oproti svým spoluobčanům národnostním měli daleko větší vymoženosti než ti, jenž zrovna v jistou dobu byli ubytování v osvětimi a jiných tzv. holocaustních táborech, což zřejmě mělo později obdobu i při budování socialismu, protože lidé se vždy učí od svých předků a zvyky generační se nemění jen tak rychle.

Každopádně dobrý vůdce se vždy učí od vůdců předešlých a je mu vcelku jedno, jestli mu jde příkladem zrovna ten či onen, protože pro vůdcovství musí mít člověk také buňky vrozené. Navíc věřím pevně že časem se chce proslavit či mít alespoň dobrý pocit či vstoupit pozitivně do dějin každý  i ten co si myslí, že by nemusel zrovna nic znamenat.

Člověka do dějin vždy zasune jeho jméno a to, že je o něm psáno, nejlépe na základě skutečností a faktů, zbytek ocení generace další, kteéžto se tím kdykoli mohou začít jakkoli zabývat.

Aby vstoupily do dějin, je třeba mít prvně někoho, kdo by je tam vepsal. Pravda v době, kdy počítače a internet poněkud zjednodušují práci všem, což i při zachovávání informací ušetří notnou dávku papíru ať již ze dřea vyrobeného či na základě recyklace a lidé se zabývají čímkoli, stejně tak jak to bylo v pohádce O lásce rohaté, kde bylo vyřčeno: Jó, to musíš s tím do pekla, tam se totiž zabývají kdejakýma blbinama čili detaily v nichž se skrývá často Bůh a které jsou detaily ŽIVOTA.  Obvykle se tomu člověku nazývá časopisec či kroniář anebo chronopisec pocházející od Chronose, Boha ČASU JAKO TAKOVÉHO.

Mimojiné člověk má vždy možnost dojít ke svému nenucenému názoru na věci a to na základě dalších informací či svého vlastního cítění či myšlení - intelektu, ne přemýšlení, protože obvykle chtrý a intelignetní příliš dloho rozvažovat a přemýšlet nemusí z čehož vyplývá, že obvykle dlouho přemýšlí jen blbec.

Zřejmě součástí úspěšnosti státu či země je to, aby jí nevládl či neovládal někdo blbý, popřípadě vnímání neschopný, protože není schopen se dívat na věci zcela střízlivým pohledem a čistou nezakalenou mysli. Navíc si myslím, že ženám obvykle moc alkoholici nesedí, protože často mají sklony k litování či agresi, což je podloženo na základě snad miliónů psychologických výzkumů a posudků. Čímž bych tedy vlastně odsoudil i všchny požvačné osoby a alkoholiky ať již vyléčené či nedoléčené.

Je jasné, že pokud s tím člověk nepřestane soud může nařídit i podstoupení ústavní léčby a rozhodnutí soudu obyvkle je nutno akceptovat, prostě o tom žádná.

Což také souvisí se štěstím a spokojeností, nejen v domácnosti, ale ve všobecném měřítku i ve společnosti i když mi nekdo může namítnou také: " Nech si své kázání, Já vím přesně co mám dělat."

"Tak když víš, tak dělej a nedělej něco jiného."

Samozřejmě je také doba, jenž prostě v rámci přežití spíše některé lidi se postavit ani ne tak na stranu proti zákonu jako takovému, ale prostě jen ví a jsou přesvědčení, že když podle zákonů věci nejdou, tak musí jít jinou cestou. tedy za hranicí či nad hranicí zákonů dosud možných  platných už jen proto, že lidé se již po více než 2000 let řídí a neřídí nějakými zákony.

Nic, Život a Čas prostě letí dál bez ohledu na věci a ono když tedy ALKOHOLISMUS je spíše známkou Picitu marnosti, víny a neschopnosti. Zavrhován sebe sama či pověstného házení flinty do žita či přesvědčení, stejně s tím či proti tomu nic neudělám a kdy si člověk říká ŽIJI V PŘÍTOMNOSTI. KAŽDÝ OKAMŽIK JE NOVÝ. VÁŽM SI SÁM SEBE. MÁM SE RÁD A JSEM SE SEBOU SPOKOJENÝ. ačkoli holdování v malé míře alkohlu jako alkoholismus považovati nelze, protože alkohol jako takový je obsažen i v lécích v podobě lihu a víno a pivo obvykle mezi lihoviny nepatří a v malém množství neškodí, ono také se říká, že sem tam jako i becherovka byla kdysi jen jakom lék a genlemani často někdy po desáté si malý kalíšek na zdraví přeci jen dají snad proto, že zapít se musí jak nějaké vítězství tak i jistý žal, aby se mohlo kráčet dál i když na severu je spíše prohibice preferována a když si jisté slečny ze sevru přečetly věci týkající se poslance Jiřího Paroubka v minulosti, tak by jistě, jako že jistě zkonstatovaly: No za to by u nás měl kriminál.

Krásně se chodí pěšky tomu, kdo si vede koně za uzdu.

Autor: Martin Vontor | úterý 27.12.2011 9:44 | karma článku: 4,98 | přečteno: 457x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  16:08

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...