Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O věcech hlubšího rázu

Vím drahá L.,že spíše čekáš jiné věci.Nejde přeci přerušit to zvláštní a tak vzrušující neviditelné spojení.Ani ne tak po internetu,jak si mnozí mohou myslet,nýbrž to duchovní,astrální.Neviditelné,ale hodně vnímatelné a cítitelné.nebylo by toho,kdybys vlastně jednou ráno v neděli neprosila něco vyššího pomoc a pak jen snad náhoda to chtěla anebo jen prostě shoda času či se v jistý okamžik střetly naše myšlenky.Vlastně ani ne tak myšlenky jako spíše ty mocné touhy v nás,daleko vyšší a hlubší než si lidé mohou představit.Otevřelo to něco ve mně a tím vlastně začalo to...to všechno a pak je už jednoduché si dovtípit,že je to VŠECHNO nebo NIC,ale víš... Ono ještě dříve než jsem to nějak chtěl zdít na Facebook,protože to bylo vzhledem k těm jistým zádům stále stoupání a nabírání té energie pomoci těchto energetických vln,což se děje vlastně pořád,protože ty nítě i když mi někdo jednou v radiu ČAS sdělil,že již je hodně silná a Já ji viděl,tak přesto nemohu vědět jak je to dál s ní,protože radio neposlouchám,tedy tak jak jsme byli zvyklí.Možná zase začnu,nevím,ale tenkráte jsem měl plné vědomí,že když jí jsem cítil v těle a mohl mít přehled a sem ta cosi napravit a nemám tu jistotu,jestli Ona to všechno zvládá sama,pak s tím dalším ten přehled ztrácím.Mohu ji sem tam navštívit v duchu a zjistit více,nerad se někam vnucuji,kde mne prostě někdo nechce či odmítá,ale to se ví již dlouho,ale když víš a znáš že se dá stihnout v duchu více,tak se jistí mohou bát méně a méně.nakonec pořád mám v hlavě jistou tézi od té doby co to začalo a vzniklo,tedy pokud byly nějaké ty zmatky jen pouhu málomluvností žen a to jsem si myslel že jsou daleko konzervativnější,ale jak se mi zdá,tak ono záleží jak v čem.na venek a na okolo chytré jak média,ale tam kde by měly či mohly ani zmínka po nich.No možná sem tam,aby se neřeklo.Jak moudré,leč neúčelné.

Ne,nerad bych kritizoval či odsouzel,pořád se jen snažím zdokonalit vědomí o stavu těl a dojít k té možné bezbolestnosti i když jistě po včerejšku milá L. ta hlava hodně bolela,leč pravda je že poznal jsem nitra spousty žena a s každou je holt jiná práce a to jen proto,že každá jinak je spjatá s životem.

A tak mne napadá,zda to všechno ty bolesti a ty nepříjemné stavy není jen díky komunikaci a přístupu,či spíše nekomunikaci a ne možná ani v tom,kde to mohlo vlastně všechno předtím ztroskotat.Možná jsem se mýlil v lecčems,ale pořád mobil není televize,takže se milé zaujaté nelze divit a zase nemůžete mne až tak vinit.

Nediv se i s láskou je to stejné jako se vším.Vždyť vzpomeň si na sebe sama když jsi začínala ráčet do toho hvězdného světa.No jen si vzpomeň jistě jsi chvíli také byla vyplašená jako zajíc a potom jsi se stala dámou žraločí,která chvíli po ni jako by nebyla a potom silně útočí a tak se nediv,že s jídlem roste chuť a nemusíš v tom hledat úlisnosti,od toho jsou jiní,se stačí jen podívat na některé tváře z bilboardu a jistě si dokážeš přiřadit ,vždyť se to dá poznat z tváří.Obvykle čas a všechno konání a chování nechává právě stopy ve tvářích.

každopádně je to o myšlenkách a jejich funkci,jen oproti třeba dvěma rokům spíše více vnímatelnějších.je to totiž spojeno i stou mou hvězdou,jenže ta když spadla černou nocí do mého  jisté slečny či možná mladé paní a pak se to dalo řešit s těmi záda,do té doby to spíše byla jen sranda z jejich strany či spíše nevěřícnost,jenomže pak se stane zázrak a věří se,člověk se rázem obrátí.Ne nepoučuji tě,jen vím,že chceš vědeět více.Mohu Ti to říct klidně jen v myšlenkách,leč chci bys to věděla a anvíc sama jsi mi posledně nějak vnitřně říkala: Vím,cítím to,ale klidnější budu až se na vlastní oči přesvědčím.

Ano je to tak,prostě někdy se dlouho dlouho nedostanu k internetu a pak chybím doopravdy.Mimojiné Evča mi také hned zpočátku napsala,když mi prvně řekla: ŽE TAKOVÉHO BLBEČKA JAKO JSEM JÁ JEŠTĚ NIKDY NEVIDĚLA A TAKÉ DOUFÁ,ŽE UŽÝ NIKDY NEUVIDÍ,což vlastně dodržuje.Jenže tenkráte mi došlo,že se opravdu mohlo jednat o něco nevinného a pak mne to zmátlo všechno.

Ono potom ale vím,že jedno blbé odkliknutí mění spoustu věcí a děj,jenže Já už to vím dva a půl roku,že e tak děje a jistě si dokážeš uvědomit kolik různých domácností to psaní ovlivňuje.tedy tady na IDNES ani tak ještě ne,přeci je to jen pouhý začátek a spíše mne to nutí vysvětlovat věci minulé než se zabývat něčím vácnějším.To víš,ani J8 asi jako každý nemá rád příliš kritiku či bt kritizován.Nepatří to rozhodně ke štěstí či ke šťastnému životu a nevím čím to je,že vždycky v životě narazím na takové spíše ubručené a negativně či skepticky založené bytosti či individuality,navíc tak soběstačné a spokojené samé se sebou,že vlastně nic nechtěji měnit,jsou spokojené mají se dobře anic jim nechybí a vastně jen ze své vlastní zvědavosti sledují a možná jakýmikoliv různými způsoby zkoušejí a podněcují třeba nevěru či cokoliv jiného prostě jestli někomu na nich opravdu záleží anebo také když už tedy mám lásku a něco,takco jedem dál,tím to hasne,to už nmám,tak ať se o to stará a Já? Já jen budu čekat,protože se také chci věnovat něčemu či někomu jinému,tedy kamarádům či přátelům byť jen virtuálním.

A tak se nediv,prostě mne zmátlo v té jedné zprávě to slovo JEDINÁ a myslel jsem si prvně,protoe také nevím co kdy koho může napadnout,že sis začla hrát Ty,ale pak to byl někdo jiný.I když ono pravda v podstatě každá žena chce být jediná a také některé opravdu mohou mít ten dojem oravněně,že jsou JEDINOU,nelze jimi to upírat.leč mně se to stejně jaksi nezdálomoc jsem tomu nevěřil,spíše mne napadlo,že to bylo tak nějak z hlavy nežli z té kreativity tedy z nitra.Víš a tak jsem také prostě na něco naletl asi,ale Já už v tom vážně po takové době mám docela těžký zmetak a byl jsem magor z té nekonkrétní komunikace,kdy se jeden nic nedozví a tak jsem tu změnu přivítal a stejně mi nakonec přišlo,že v jistých souvislostech se to shoduje s jistým děním před časem i když mi bylo sděleno ať si někohonepletu s někým přeeed dvouma rokama,že s tím nemá nic společného a zase jsme u toho: VĚŘIT TOMU ČI NEVĚŘIT? když spousta dalších věcí mi to přoipomene a třeba se prostě jen někdo snaží na něco zapomenout a dělat jako že je všechno OK.

Snad jindy by bylo,kdybychom díky tenkráte te ypuštěné duši jedné dívky jsme se nepojili s oblohou,jenže ono každý den se to více a více ty síly umocňují,dnes třeba má každý nějaké to nebe nad hlavou to své.Víš Já už v tomto bádáNí dávno rezignoval,prostě vím jak to asi je a dál se tím nezabývám,protože jsou důležitější věci.

Spíše jsem Ti chtěl vysvětlit,že to podvědomí vlastně pracje NON STOP tak se Ti splnilo třeba nějaké to přání,možná jsi to ráno chvíli tak nějak rozjímala a nemohla jsi tušit a potom? Pak už je to vlna a už se vezeš...STAČÍ JEN MÁLO MOŽNÁ MÍŇ CHTĚLAS TO ZVLÁDNOUT SE ŠTĚSTÍM NA PRVNÍ NÁDECH..a víš,prostě TO SE MALIČKEJM STÁVÁ,KDYŽ SE SPÍ anebo SNÍ či si něco přeje.Snažím se říct lidem pouze to,že vlastně fungujš svět spolněných přání a že jsme taková ta firma na to.Vlastně i Ty sama si můžeš nakonec zrekapitulovat kolik takových Tvých neviditelných skrytých přání se splnilo aniž by sis o to řekla,že stačí jen pomyslet a zázrak je na světě.

navíc vím,že strach či ze strachu vznikají nemoce a jenom láska je může vyléčit či díky lásce se mohou vyléčit,ale i s tou láskou to je složitý,jelikož se jedná pouze o JEDINÝ ZPŮSOB LÁSKY ČI SPÍŠE  ŽIVOTA,ale jestli je to láska či kolik se v tom lásky skrývá,na to si snad jistě dokážeš odpovědět sama,konec konců co jiného bys také měla dělat,když zrovna tě nenapadne další nějaký nápad.

Já jdu pít další kafe,chtěl jsem ještě něco říct..ale vždycky je to jen jak vítr...

tak zatím.Víš ono taky se nesmí moc dlouho a dlouze psát,protože potom zase každý všechno ví a nikdo si nic nepoví anebo dělá ze sebe pojednou chytřejšího a Já jsem ten vůl.

A kdby se Ti či někomu jinému něco nelíbilo či nebylo tak nějak po Tvém co mi kdo řekl,že nechce či nemá rád,tak věz že je to jen dostranění Tvého dalšího odporu i když nosíš nosík nahoru.Vždyť přeci nakonec jde o Tvý vlastní zdraví.

tak zatím...

 

Autor: Martin Vontor | čtvrtek 9.9.2010 20:38 | karma článku: 4,21 | přečteno: 630x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ Čech. Místy budou velmi silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  16:08

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

Perfektní dudlík, který nekřiví zoubky: Který to je?
Perfektní dudlík, který nekřiví zoubky: Který to je?

Vybrali jsme 40 maminek malých chlapců a děvčátek starších 6 měsíců, které se svými dětmi testovaly jedinečné dudlíky MAM Perfect. Ty se vyznačují...

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...