Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

O něčem, o čem bych asi jindy nepsal...(121. g. ad c.)

... Tak zase jednou asi udělám výjimku a když je ten večer splněných přání, které každý z těch dotyčných a zaujatých či jakkoliv zainteresovaných lidí poslouchá v době od 19:00 hodin středozemního evropského času do 21:00 hodin pravidelně a pro jisté odezvy někdy sem tam i od 22:00 do půlnoci, když jsou zrovna Písničky z lásky a není tam nějaká ta seznamka a pustí si při své obvyklé činnosti Radio Čas k které za ten běžíví čas, také správně podporuje to dění a vnímá, protože ví, že je v tom skryto jisté uzdravení,normálně na rádiovém přijímači či někde jinde třeba v Holandsku, Kanadě, Irsku,Austrálii, Čechách a možná i ve Finsku a kdo ví kde jinde, prostě všude tam, kde jsou protestantské kmeny přes notebook na play.cz , protože sem tam za ten čas co teče ta ŘEKA LÁSKY o které se zpívá či ŽIVOTA, ZÁZRAKŮ anebo BLEDĚMODRÝ DENÍK a podobně jak se zpívá, tedy ta KNIHA KNIH, co píše zloděj nebo mnich, to jak si to kdo ve své hlavě namíchá již záleží na každém zvlášť, zatímco čaroděj či kouzlo lásky někoho jiného vzal pod svůj Gandalfův plášť, byť je to třeba daleko, ale je to holt tak, ale přesto je třeba také sem tam zareagovat na to a napsat či odpovědět, co bych vlastně rád, jen nevím jestli to má smysl, když...

Když dávno vím, že lidé  často něco řeknou a pak  jsou rádi, že nakonec nic  nebylo, ale přesto jsou  okouzlení láskou, chvíli  šťastně a pak zoufale,  naštvaně a nešťastně i  když vlastně neřekl bych  láskou, spíše jen chvíli  štěstím opilí a to že láska  je součástí štěstí, tak to  je už dávno jasné.

Je to fakt, člověk by  neměl pořád psát a  narážet na něco co mu  vadí a kritizovat i když to  bere jako jistý účel,  přesto pravda je taková,  že jde o to, že Král hledá  k sobě ženu a to ne  ledajakou, prostě  takovou jak se zpívá tady  v této jistou dobu nevím  zda prokleté či  požehnané zemi, ale  každopádně ono když se řekne Král a časem do toho příjde láska či jen nějaké to zvláštní cítění, kdy se žena během noci promění ať již předtím byla co byla a jistou dobu se z toho stává podivná nevysílaná taková neviditelná reality show, kde spíše monitory, počítače a notebooky se v televizory promění, prostě pořád svět plný kouzel, protože...

... tedy podmínky jsou dané, protože ono to tak vede a je to tak a vlastně ono jde ruku v ruce to i s tou vírou či starým zákonem tedy prvotními podmínkami, protože bez nich by nebylo to co je ačkoli, ono Bůh obvykle pomáhá bezbranným či v jistých chvílích zoufalým a také, protože i on je inteligentní, tak v souvislostí s jistou dnešní dobou musí především myslet také na sebe a na to co chce on a proč, protože jinak by to nebyl ten kozoroha svět či jiné cizí světy.

Čímž vlastně chce autor tohoto nesmyslného psaní říct to, že i když jisté zainteresované dámy si za ten čas mezi sebou prohodily mlčky pár důležitých slov a ty jiné jeímž očím a jejímž inteligencím jisté meziřádky či mezidějství neuniklo a vědí, tak si třeba také sní či malují iluze, že třeba to může být ona a třeba když jedné se splnily na chvíli nějaké kouzelné věci, tak třeba to může někdy potkat i jí a tak podobně a ono dlouho a dlouho nic až si řekne: To je ale pěkný blbec, Já mu dávám takové signály a ono nic, ani to s nim nehne.

I možná, že by hlo, leč jedna z těch věcí je, že i Král se prostě řídí ač nemusí, ale baví jej to dodržovat jisté zásady s tím, že pokud má brát lid jako blížní své, tak nemá svádět manželky blížního svého, takže v té skrumáži těch zadaných a vdaných a podobně se příliš nepohybuje. Ne proto, že by jak by si mnohý jejích strážce a kultrista v jedné osobě myslel, že by i štěstí mohlo dojít na pěsti, to ne, prostě to nedělá a ať si to každý zase přebere po svém. Navíc sám Král dotyčný v tom má více a více jasno i když se to zdá být podivné.

Někdy také se může jevit, jako by byl velice vybíravý a nevěděl co vlastně by chtěl a přál si, no v podstatě jako by to ani nebyl Král ale celá žena.

Pravda, má to vnímání, protože jinak by asi těch věcí nebylo, tedy těch s tím dechem a podobně, co prostě bude vědět a věřit tomu jen ten, kdo to pozná.

Je zcela logické, že když Král pro něco změní směr a třeba podle jeho věcí a reakci si lze vytipovat, jako by jej to táhlo pojednou někam daleko, třeba na sever, tak automaticky je terčem nevole a zlosti a osamocený, protože se s nim nikdo nebaví, čehož lze využít zase někým jiným. Tak ty věci normálně jít a on se v tom již nějaký čas pohybovat a tak i on prostě musí našlapovat jak po minovém poli jako kočka tichou nocí, protože i on má povíceru životů a to reálných i když život je pořád jeden, ale prostě...

A tak ono jsou i ženy, které jsou ochotné pro lásku a z lásky obětovat cokoli, ale pořád, i když ony se cítí některé zklamaně a zrazeně a že on, ten jejích pojednou tak idol či sen všech žen, protože je to grázl, ale stejně nakonec je to frajer, tak pořád si říkám, jak by jím asi bylo, když ten život není jednoduchý.

Přesto si říká, že každý to ví, za ten čas, vždyť je to přesně to, co se mu nelíbí, co s nim pohne a tak různě... prostě to jak to za ten čas má být, aby se sliby či slova měly vyplnit...ne pro mne, mne už je to vcelku dvojí nebo trojí, když prostě jinak dávno chápu svět.

Když prostě vím, že momentálně dýchám s někým a vnímám její pocity a vím s kým a vím, že Ona to ví také, ale prostě je to realita o které se stejně časem i kdyby ten vztah byl a začal, což  je při sebemenším odhodlání a přestání respektování slova či přání krále vcelku jednoduché a třeba do rána se vše může změnit a člověk na to musí být připravený, protože opravdu je to jako ve válce i když třeba ono ve spojení s tím dechem a tou myslí se mohou dít kolem i jiné věci, jako že se třeba na jiné straně polokoule přežene zase nějaké tornádo anebo tak, během toho nočního bdění, to jen proto, že ono můj svět je i toho s kým dýcháma naopaka ty věci jsou pojednou tak rapidně vzájemné v tom spojení te energie, když tedy Já vím, že už jen tím čím jsem ovlivňují či mám vliv na tuto planetu a lidi,

ale dejme tomu, že tedy to bude jiná, prostě krásná žena, přitažlivá a je zcela jedno jestli bude blondýna z Prahy, Ostravy, Skandinávie, Valmezu či Londýna či nějaká charismatická bruneta, kterých je plná planeta či zmalovaná od shora až dolů jako barevný plakát, no možná sem tam ještě nějaké to místo na ní čisté zbylo, to možná pro případ, že bych ještě po ní mohl něčím čmárat bude-li chtít, prostě asi jak by mi, kdyby na to přišlo každý muž vytkl či zlatě poradil: To bys byl vůl, kdybys to nebral a nevyužil, vždyť žijem přeci jenom jednou...

Pravda je, že lidé jsou stejně podivné to plemeno a ženy obzvláště, jim kolikrát stačí jenom pouhé semeno a dokáži pro tento svět vypěstovat krásný květ s tím, že co jsme si, to jsme si a život jde dál a mně už je fuk jestli jsi prezident, majitel ČEZ, hokejista, fotbalista, výčepní či herec anebo moderátor anebo nějaký Král, protože za chvíli mám schůzku s kamarádkou a letíme ještě se podívat tam, protože tam dostaly zrovna nové věci a toto a tamto a když Já ještě musím ono a tak papá..Já ti někdy zavolám až budu mít čas, jak to říkají ty nejvíce vytížené.

Takže jak by jí asi bylo, protože samozřejmě že každá má ráda především věrnost už jen proto, že chce mít svůj osobní klid a nemuset se starat a řešit zrovna to, že to s tím jejím partnerem nějak právě nevychází či jen tak se o tom  někde v kavárně příležitostně na oko bavit, že zrovna to je přesně tak jak se to děje její kolegyni, protože nechce zrovna vypadat nějak blbě či jen bere ohled, aby jí dotyčná nezávidělá a tak ze sebe vysouká kouska toho soucitu a cítění, že si mohou spolu poplakat, protože ono neštěstí utužuje vztahy a dělá z lidí obvykle ještě větší přátelé a podobně a potom přišla domů a řekla: Tak co miláčku, jak ses měl s ní? Co jste spolu v duchu probírali a podobně? Ale jo, klidně povídej, mně to vůbec nevadí, mně stačí když mne Tvoje ruka pohladí....takže bych někdy raději v nějaké té dámské jízdě trochu krapítek přibrzdil, protože ony ty věci tak jsou. Každopádně jak jsem již předtím někdy se o tom zmiňoval v době, kdy jsem si něco přál a vždycky mi bylo řečeno, že to nejde, protože zrovna to a to a tamto a ono, jelikož bych musela... tak je to prostě frajerka.

Vlastně je to píši pro ty které tak nějak v tom plují chvíli a ještě neví přes své říëči o co vlastně doopravdy jde čímž samozřejmě každá bude pojednou ráda za to, co má doma či kolem sebe.

Další z věcí je, že i když ono napsat věci tak jak si doposud někdo přát či chtít, tak se kolem začne tak otáčet svět až to nemusí zrovna být pěkné a proto je leepší počkat a domluvit se, vždyť přece jsme lidé jak všichni kolikrát při řešení problému trdíme a vždycky se dá nějak domluvit, protože vše je jen o komunikaci obzvláště introvertně založení jedinci o tom vědí své.

Nehledě k tomu, že kdyby si každá zainteresovaná osoba ženského pohlaví pro tuto věc doma dělal jako v restauraci čárku na účtenku za každý pohled či mrknutí oka, jestli je ještě nezadaný, tak by i ten největší hospodský pijan a alkoholik se musel v tom porovnání stydět, to si myslím, ale určitě to pravda není.

Čímž chci říct, že když se to změní, tak že to teprve bude ta pravá emotivní vlna, ale myslím si, že ještě bude jisté období klidu než tento okamžik a doufám, že již neměnný bude.

Takže to jen tak další plácání do vody mimo jiné...protože ono stejně vždycky je nejdůležitější zdraví a to se skrývá právě v té KNIZE KNIH tedy pod souvisejícími články, protože ono chytrá holka si řekne, tak až si dočtu knihu, tak se teprve rozhodnu říct svůj názor,. nevím jak to jiné ženy dělají, ale ženy v kozorohu obvykle vzhledem ke své opatrnosti, tak činí, což člověk musí či muž ...musí mít na zřeteli a také respektovat. Obzvláště zná -li myšlenky oné osoby, prostě jsem rád, za to, že některým ze srdce spadl kámen, ale když jednou sežehne či olízne ženskou a ještě skrytou dívčí duši...

 

Autor: Martin Vontor | úterý 1.11.2011 22:39 | karma článku: 7,27 | přečteno: 646x
  • Další články autora

Martin Vontor

Můj blog pro 2015.-tý rok.

Ahoj v dalším roce. Ten starý skončil, jako každý před ním a začal jiný, jako každý po něm. Lidé se poslední den rozloučili se starým rokem svými typickými zvyky. Víno, chlebíčky, obložené mísy a spousta zábavné pyrotechniky. Odstartoval ten nový. Rok 2015.

8.1.2015 v 21:45 | Karma: 4,54 | Přečteno: 128x | Diskuse| Hyde park

Martin Vontor

Jak to jde dál aneb tak něco anebo leccos o kultuře.

Docela se daří. Jako jde to. Všechno tak na ruku myslím. To co člověk chtěl, přál si. Dva a půl měsíce je to, co se mi a docela dost rychle skompletovala kapela. Čekal jsem to dramatičtější. Ano, zpočátku tomu tak bylo anebo zdálo se tak, ale pak to prostě přišlo jako z čistého nebe a dnes? Dnes už konečně alespoň sehráváme skladby na ...

19.7.2014 v 0:00 | Karma: 3,54 | Přečteno: 115x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Architomie v místnosti

V zákoutí prostopášném, lokálu vykřičeného domu, pavučina lepkavě přichycená na klopu nedělního obleku.

20.2.2014 v 20:41 | Karma: 4,09 | Přečteno: 126x | Diskuse| Poezie a próza

Martin Vontor

Můj Silvestr a rok 2014

Je to zvláštní. Člověk se přesune na jistý čas k jiné činnosti a vlastně ani nezmění svůj životní styl a přístup. Tedy alespoň po internetu. A ani zde nejde sedět dlouho na více židlích než pouze na tolika, kolik jeho vlastní zadek může zvládnout. Byť stejně sedí na té jedné a samé židli. Pouze se jen více nakliká. Jen ten čas, ten je třeba rozdělit. Když jsem se nevěnoval reportérské a redaktorské činnosti v oblasti klubové a festivalové hudební scény na Ostravsku a později i na Frýdecko-Místecku, tak jsem měl čas se zaobírat každodenní problematikou aktuálních zpráv, ať již z oblasti politického dění anebo jen životního. Jo život, ten je pořád, neustále se mění a někdy prostě nezbývá, než se těm změnám přizpůsobit.

17.2.2014 v 14:41 | Karma: 4,87 | Přečteno: 247x | Diskuse| Kultura

Martin Vontor

Reportáž ze Stodolní / 2. – Žena

... Zdálo se, že žena ještě nespí, když jsme s Nerudou přijížděli jednou z nočních tramvají k nám domů. Pokaždé totiž, když projíždím kolem, koukám se do oken, zda u nás, v bytě, se ještě svítí. Někdy svítí okno bleděmodře. To se žena ještě kouká na večerní televizní vysílání anebo televize běží už jen tak naprázdno, bez diváků a má ctěná životní polovička se již oddává slastnému spánku. Jindy pro změnu svítí okno žlutě, to si zase žena buď čte anebo ještě zašívá knoflíky u košil či jiných oděvů anebo celí díry na ponožkách. Poslední dobou ty ponožky, obzvláště zakoupené na vietnamské tržnici moc nevydrží, snad proto vyjdou i tak levně. A ty na rychlo strojové nitě? Ty také nic moc dlouho nevydrží.

28.12.2013 v 11:14 | Karma: 5,47 | Přečteno: 498x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Nejlepší místa na koupání. I v Česku lze najít komfort u vody, něco však stojí

4. července 2024

Premium O víkendu se do Česka vrátí horké léto. Už v pátek se oteplí a na sobotu hlásí meteorologové opět...

Sesaďte Bidena ihned, už není schopný prezidentování, žádají republikáni

4. července 2024

Premium Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim, ale demokraté si zřejmě nepamatovali všechno, co řekl...

Rozluštila tisíce zpráv. Kryptoložka Elizebeth odvrátila nacistickou hrozbu

4. července 2024

Premium Zachránila tisíce lidských životů, pomohla dostat do vězení mafiány v čele s Al Caponem a odhalila...

Totální destrukce. Hurikán Beryl smetl ostrov, pak udeřil na Jamajce

3. července 2024  20:02,  aktualizováno  22:52

Kvůli příchodu silného hurikánu Beryl jamajská vláda vyhlásila dvanáctihodinový zákaz vycházení....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 321
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 762x
... prostě tak ... Ostrava, baskytara - kultura, poezie, hudba a sem tam nějaký ten názor, vyjádření, k tomu dění, napůl blázen napůl král, čaroděj co někdy je a někdy není...